4 Aylık kilo verme yarışması

Kırmızı balıkçım , özel olacak ama nerede yaşıyorsun sen ? Istanbul'da sis + yağmur varken maşallah cok imrendim sana

Bugün 2. Ay yarışmasının ilk günü. Bugünü iyi karşıladım
1 saat 20 dakika yürüdüm
Bugün çayı daha az demledim Artik her sabah az demleyeceğim. Dün iki market dolaştım..bugünse.carfura gittim gezdim güzel oluyo bir tanede kuskus bir pakette latte aldım çıktım.
Kizim yol boyunca uyudu. Düne göre nefes düzenim daha iyiydi. Yarinda migrosa giderim.
Kizlar sizde rahat rahat detaylari yazin günlük gibi değerlendirin burayi motive eder bende bu amacla döküyorum bişeyleri. Ilk 10 a girmek hedefim bu ay

Kırmızı balıkçım , özel olacak ama nerede yaşıyorsun sen ? Istanbul'da sis + yağmur varken maşallah cok imrendim sana
Elazıg canım. Ama bugun gördüm.diyarbkr tarafina dogru daglar karla kaplanmis.turkiye geneline kar geliyormus.burasi genelde gunesli kislar hafif geciyor gibi

Aaaa Elazığ mı ?Hemşeri sayılırız :) Bende Malatyalıyım , annemler Malatya da oturuyor , kışları Istanbul'a göre güzel ve güneşli ama yazları çok sıcak oluyor.. Güzel yerde oturuyorsun ..

Aaaa Elazığ mı ?Hemşeri sayılırız :) Bende Malatyalıyım , annemler Malatya da oturuyor , kışları Istanbul'a göre güzel ve güneşli ama yazları çok sıcak oluyor.. Güzel yerde oturuyorsun ..
Elazigli degilim canim evlenince geldim.bura malatyadan da güzel. sicak sirin bi sehir.

Ara öğün Yaptım saçmaladım resmen iki avuç dolu dolu kuruyemiş hiç masum değillerdi
Yarım bardak kola
Kızlar oğlum pizza istedi akşam yemeği olarak iki dilim yicem küçük boy iki dilim ama yiyeyim mi sizce

Canım ben Hadımkoydeyim sisli ve yağmurlu , belki karsıda oturuyorsan farklı olabilir

Elazıg canım. Ama bugun gördüm.diyarbkr tarafina dogru daglar karla kaplanmis.turkiye geneline kar geliyormus.burasi genelde gunesli kislar hafif geciyor gibi

Gerci yazmışsın canım. Okumadan yazdım. Benim eşim ve annem lerde malatyali. Kayinvalidem ler malatya da annemler ise mersin de bizde batmandayız.

Ben de çiçek ektik kizimla saksılara balkon yıkadık. Güzel bi gün bende çarşamba gününe kadar akşamları hafif geçirmek istiyorum

Canım ye zaten erken yiyorsun birsey olmaz onları da kırmam ak lazım dimi ama
bu arada içtiğinzi kolalar light mi

Karsıda oldugunu tahmın etmıstım , Ben Beylikdüzün de oturuyorum aslında sabah çok sis vardı orada da Hadımkoyde işyerim , Hadımkoy daha kötü

Yakamoz gerçekten benımde canım ıstedı Pizza , 2 dilim cok sanki 1 dlim vejeteryan yıyelım olmazsa

O zaman yemeklerimiz cok benziyordur tatlı tambakcım , her yemekte ekmek yemek adetimiz vardır bizim .. Ekmeksiz kahvaltı yapamam , menemen yıyemem çorba içemem v.s

Kızlar bende sivas kangal'dayım burası kar ,buz hazirana kadar buralar ısınmaz,yani yaza kadar dışarıda yürüyüş yapamam. Dışarıda yürümeyi çok severim

Kızlar bende sivas kangal'dayım burası kar ,buz hazirana kadar buralar ısınmaz,yani yaza kadar dışarıda yürüyüş yapamam. Dışarıda yürümeyi çok severim
Zambakcım , Sivas'ın madımak yemegı meşhur degilmi ? ben pilavını yemıstım harika ... orasıda Malatya gibi yemekleri benzer ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…