4 Aylık kilo verme yarışması

O zaman yemeklerimiz cok benziyordur tatlı tambakcım , her yemekte ekmek yemek adetimiz vardır bizim .. Ekmeksiz kahvaltı yapamam , menemen yıyemem çorba içemem v.s

Yok canım ya ben mersin de doğma büyümeyim o yüzden lezzetler farklı ben ekmek çok aramam. Kayinvalidem ler Yeşilyurt tan lar yemekleri hep Bulgurlu köfteler tarzı ve ekmek tüketimi xok gerçekten

Yok canım ya ben mersin de doğma büyümeyim o yüzden lezzetler farklı ben ekmek çok aramam. Kayinvalidem ler Yeşilyurt tan lar yemekleri hep Bulgurlu köfteler tarzı ve ekmek tüketimi xok gerçekten
bende Yeşilyurtlu'yum evet yemeklerimiz hep bulgurlu köfteler , analı kızlı köfte , içli köfte , bulgur pılavı yemeklerimiz kilo alımına sebep oluyor , Mersin tabi Akdeniz yemekleri ağırlıklı sanırım , çok bilmem neler var .

Iki dilim yedim kenarlarını yemedim sevmem zaten büyük boy pizzanın bi dilimi kadardır
2 tatlı kaşığı sufle tadımlık
Bugünlük yemek bitti yarın kahvaltıya kadar bişey yemem artık

Iki dilim yedim kenarlarını yemedim sevmem zaten büyük boy pizzanın bi dilimi kadardır

Inan emzirmesem bende 16 17 arası akşam yemeğini noktalardim. Daha çabuk kilo verirdim

iyi yapmışsın Yakamoz , diyette istediklerinden azda olsa yemeyip nefis körelmeyince bu defa daha sonra saldırıyor insan , bende istediklerimden bu hafta azar azar yiyecegım

Canım genelde Akdeniz sebze ağırlıklı bir tarzıvar. EEşim de alıştı sayılır. Sevmez ama yine de yer. Bende yapıyorum çünkü evde çocuklar var. Mesela kızım pırasa karnabahar ıspanak severek yer yani....

iyi yapmışsın Yakamoz , diyette istediklerinden azda olsa yemeyip nefis körelmeyince bu defa daha sonra saldırıyor insan , bende istediklerimden bu hafta azar azar yiyecegım
Kesinlikle Herşeyden yemek çok çok daha mantıklı
Çünkü bundan iki yıl önce 2.5 ayda 14 kilo vermiştim şekerin tadını unutmuştum minik bi lokma bile tatmamıştım
Tamam hemen kilo almadım ama Aklımda ne kaldıysa yemiştim diyetten sonra
Şuan Zayıflamak için çoğu besini yasaklıyoruz bi süreliğine Ee ne oluyo sonra diyet bitince yasak olan herşeyi fazla fazla yiyoruz belki o kadar yemeyiz diyet yapmadığımız süre içinde
O Yüzden bence herşey yenmeli sadece ne kadar yememiz gerektiğini bilmeliyiz birde geç saatlerde yememeliyiz

Ne güzel alıstırmıssın sebze yemeklerine kızını canım , benim oğlum hıc sevmez , eşim Edirneli ben evde her seyden pişirmeye çalışıyorum ama oda cok yemek seçer ,

Ne güzel alıstırmıssın sebze yemeklerine kızını canım , benim oğlum hıc sevmez , eşim Edirneli ben evde her seyden pişirmeye çalışıyorum ama oda cok yemek seçer ,

Çocuklar için mecbur pişiriyorum ve eşim de yemek zorunda kalıyor.ve vitamininden mahrum kalmayayim diye yiyor. Benim için de iyi oluyor

memnun olman güzel canım gurbette olmak zor zaten
Öyle canim ailenden cevrenden ayrilmak alismak cok zor

cok kalori almissin

carsambaya bize insallah guzel.surpriz yaparsin. Suan o kadar yorgunumki yurumek beni mahbetti yine uykuda yapiyo
Malatya elazig cekismeli
Kızlar bende sivas kangal'dayım burası kar ,buz hazirana kadar buralar ısınmaz,yani yaza kadar dışarıda yürüyüş yapamam. Dışarıda yürümeyi çok severim
orasi cok sert

slım kızlar dün gelip msj ları okudum ama yazamadım çok halsizdim.kendimce şok diyet yapmaya kalktım ama resmen öldüm akşam kahvaltılık bir şeyler 2 dilim ekmek çay içtikten sonra kendime geldim.

slım kızlar dün gelip msj ları okudum ama yazamadım çok halsizdim.kendimce şok diyet yapmaya kalktım ama resmen öldüm akşam kahvaltılık bir şeyler 2 dilim ekmek çay içtikten sonra kendime geldim.
Şok diyet yapma zaten onca kilo verdin yipranirsin bu ayda 1. Olmaya kararlimisin

Elazıg canım. Ama bugun gördüm.diyarbkr tarafina dogru daglar karla kaplanmis.turkiye geneline kar geliyormus.burasi genelde gunesli kislar hafif geciyor gibi
şükürler olsun doğu bu yıl hava çok güzel neydi o geçen kış her yer dondu 2 ay boyunca çeşmelerimiz donmuştu.bende ığdırlıyım şuan ığdırın ilçesinde oturuyorum.

şükürler olsun doğu bu yıl hava çok güzel neydi o geçen kış her yer dondu 2 ay boyunca çeşmelerimiz donmuştu.bende ığdırlıyım şuan ığdırın ilçesinde oturuyorum.

Geçen sene ben de dondum yaaa çok soguktu bu sene havalar çok güzel gidiyor

kızlar birazdan annemlere gidiyorum çıkmadan menümü yazayım
kahvaltı:tost peynirli(kepek ekmele yapılmış)
zeytin 4 tane
çay
öğlen: menemen
1 dilim kepek ekmek
ara:türk kahvesi
akşam artık hafif bir şeyler yerim annemde
su 2 lt yaptım.

Kizlar selam konuya daldim böyle kusura bakmayın ne olur:) file76takip ediyorum seni Iğdır li oldugunu tahmin etmiştim
Özlemişim memleketimi gitmis gibi oldum da yazasim geldi bende igdirliyim

Slm kızlar konuya daldim KKusura bakmayın File76 takip ediyorum seni

Slm kızlar sonunda adet oldum çok şükür
Kırmızı balık Haklısın canım fazla kalorili oldu ama 3 te bitirdim yemeyi
Pizza gerçekten çok azdı
Belki sadece meyve yerim birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…