- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
O zaman yemeklerimiz cok benziyordur tatlı tambakcım , her yemekte ekmek yemek adetimiz vardır bizim .. Ekmeksiz kahvaltı yapamam , menemen yıyemem çorba içemem v.s
bende Yeşilyurtlu'yum evet yemeklerimiz hep bulgurlu köfteler , analı kızlı köfte , içli köfte , bulgur pılavı yemeklerimiz kilo alımına sebep oluyor , Mersin tabi Akdeniz yemekleri ağırlıklı sanırım , çok bilmem neler var .Yok canım ya ben mersin de doğma büyümeyim o yüzden lezzetler farklı ben ekmek çok aramam. Kayinvalidem ler Yeşilyurt tan lar yemekleri hep Bulgurlu köfteler tarzı ve ekmek tüketimi xok gerçekten
Iki dilim yedim kenarlarını yemedim sevmem zaten büyük boy pizzanın bi dilimi kadardır
2 tatlı kaşığı sufle tadımlık
Bugünlük yemek bitti yarın kahvaltıya kadar bişey yemem artık
iyi yapmışsın Yakamoz , diyette istediklerinden azda olsa yemeyip nefis körelmeyince bu defa daha sonra saldırıyor insan , bende istediklerimden bu hafta azar azar yiyecegımIki dilim yedim kenarlarını yemedim sevmem zaten büyük boy pizzanın bi dilimi kadardır
2 tatlı kaşığı sufle tadımlık
Bugünlük yemek bitti yarın kahvaltıya kadar bişey yemem artık
bende Yeşilyurtlu'yum evet yemeklerimiz hep bulgurlu köfteler , analı kızlı köfte , içli köfte , bulgur pılavı yemeklerimiz kilo alımına sebep oluyor , Mersin tabi Akdeniz yemekleri ağırlıklı sanırım , çok bilmem neler var .
sanki tam bilmiyorum burda oturuyorum ama buralı değilim,KahramanmaraşlıyımZambakcım , Sivas'ın madımak yemegı meşhur degilmi ? ben pilavını yemıstım harika ... orasıda Malatya gibi yemekleri benzer ..
Kesinlikle Herşeyden yemek çok çok daha mantıklıiyi yapmışsın Yakamoz , diyette istediklerinden azda olsa yemeyip nefis körelmeyince bu defa daha sonra saldırıyor insan , bende istediklerimden bu hafta azar azar yiyecegım
Ne güzel alıstırmıssın sebze yemeklerine kızını canım , benim oğlum hıc sevmez , eşim Edirneli ben evde her seyden pişirmeye çalışıyorum ama oda cok yemek seçer ,Canım genelde Akdeniz sebze ağırlıklı bir tarzıvar. EEşim de alıştı sayılır. Sevmez ama yine de yer. Bende yapıyorum çünkü evde çocuklar var. Mesela kızım pırasa karnabahar ıspanak severek yer yani....
Ne güzel alıstırmıssın sebze yemeklerine kızını canım , benim oğlum hıc sevmez , eşim Edirneli ben evde her seyden pişirmeye çalışıyorum ama oda cok yemek seçer ,
Öyle canim ailenden cevrenden ayrilmak alismak cok zormemnun olman güzel canım gurbette olmak zor zaten
cok kalori almissinAra öğün Yaptım saçmaladım resmen iki avuç dolu dolu kuruyemiş hiç masum değillerdi
Yarım bardak kola
Kızlar oğlum pizza istedi akşam yemeği olarak iki dilim yicem küçük boy iki dilim ama yiyeyim mi sizce
carsambaya bize insallah guzel.surpriz yaparsin. Suan o kadar yorgunumki yurumek beni mahbetti yine uykuda yapiyoGerci yazmışsın canım. Okumadan yazdım. Benim eşim ve annem lerde malatyali. Kayinvalidem ler malatya da annemler ise mersin de bizde batmandayız.
Ben de çiçek ektik kizimla saksılara balkon yıkadık. Güzel bi gün bende çarşamba gününe kadar akşamları hafif geçirmek istiyorum
orasi cok sertKızlar bende sivas kangal'dayım burası kar ,buz hazirana kadar buralar ısınmaz,yani yaza kadar dışarıda yürüyüş yapamam. Dışarıda yürümeyi çok severim
Şok diyet yapma zaten onca kilo verdin yipranirsin bu ayda 1. Olmaya kararlimisinslım kızlar dün gelip msj ları okudum ama yazamadım çok halsizdim.kendimce şok diyet yapmaya kalktım ama resmen öldüm akşam kahvaltılık bir şeyler 2 dilim ekmek çay içtikten sonra kendime geldim.
inşallah ayŞok diyet yapma zaten onca kilo verdin yipranirsin bu ayda 1. Olmaya kararlimisin
şükürler olsun doğu bu yıl hava çok güzel neydi o geçen kış her yer dondu 2 ay boyunca çeşmelerimiz donmuştu.bende ığdırlıyım şuan ığdırın ilçesinde oturuyorum.Elazıg canım. Ama bugun gördüm.diyarbkr tarafina dogru daglar karla kaplanmis.turkiye geneline kar geliyormus.burasi genelde gunesli kislar hafif geciyor gibi
şükürler olsun doğu bu yıl hava çok güzel neydi o geçen kış her yer dondu 2 ay boyunca çeşmelerimiz donmuştu.bende ığdırlıyım şuan ığdırın ilçesinde oturuyorum.
şükürler olsun doğu bu yıl hava çok güzel neydi o geçen kış her yer dondu 2 ay boyunca çeşmelerimiz donmuştu.bende ığdırlıyım şuan ığdırın ilçesinde oturuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?