Filecim sen zaten güzel kilo verebiliyorsun , yani metobolizman yavaş değil , senin sok diyete ihtiyacın yok bence , simdiye kadar nasıl uyguladıysan aynısı sana yeter tatlımslım kızlar dün gelip msj ları okudum ama yazamadım çok halsizdim.kendimce şok diyet yapmaya kalktım ama resmen öldüm akşam kahvaltılık bir şeyler 2 dilim ekmek çay içtikten sonra kendime geldim.
Bence iyi yapmışsın adetliyken kasma kendini bak ben biraz ara verdim belki 1.5kilo aldım ama bana iyi geldi şimdi büyük bi azimle yoluma devamSlm kızlar sonunda adet oldum çok şükür
Kırmızı balık Haklısın canım fazla kalorili oldu ama 3 te bitirdim yemeyi
Pizza gerçekten çok azdı
Belki sadece meyve yerim birazdan
Sağol canım sanada iyi hafta sonları...Kızlar ben çıkıyorum iyi hafta sonları size
hafta sonları pek yazamıyorum , kendinize iyi bakın
inşallah ayutandım valla
canim 2012 nin basinda yogun kar yagmisti burda ondan sonra hafif gecti hepşükürler olsun doğu bu yıl hava çok güzel neydi o geçen kış her yer dondu 2 ay boyunca çeşmelerimiz donmuştu.bende ığdırlıyım şuan ığdırın ilçesinde oturuyorum.
Gelince geçmişe göz atKızlar ben çıkıyorum iyi hafta sonları size
hafta sonları pek yazamıyorum , kendinize iyi bakın
çok iyiEvet kızlar meyvemi yedim 3 tane Çilek
uzulme cok anormal.degil.canin cekmis yemissin iskence kampinda degiliz canin cok istediginde az yicenn tatliniBenim kısır planım olmadı bugünÖğlen 1 tane tulumba tatlısı akşam da kabak yemeği. Günü bitirdik çok şükür.
Kilo da veremiyorum 2dir. Ama menumu paylasiyorum niye paylasiyosam :)) neyse yine de ne yedigimi gormek guzel bi yuzlesme
Slm kızlar sonunda adet oldum çok şükür
Kırmızı balık Haklısın canım fazla kalorili oldu ama 3 te bitirdim yemeyi
Pizza gerçekten çok azdı
Belki sadece meyve yerim birazdan
Evet kızlar meyvemi yedim 3 tane Çilek
O öküzlük bendede var canım merak etme oturur bi kilo Çilek yerim ben oğlum çok sever çileği annelik işte o yesinde ben tatsam yeterO ne kız 3 tane çilek mi
Bence bende bir anormallik var ben okuz gibi yiyom yaaaaaaaa
Afiyet olsun canım menün güzel olmuşBen de menümü yazayım
Sabah 4 kuru erik ve bol su
kahvalti 13 de
2 yumurtalı menemen
12 tane zeytin
Peynir
marol Havuç
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek tam buğday
1 yk çikolata
ara yok
Aksam
1 tabak haşlanmış baharatlı karnabahar
1 kase sebzeli mercimek çorbası
2 yk pilav
kızlar dünden oruçtum ve cok susuz kaldım galiba 4 lt den de fazla icicem gibi canım istiyor
Biliyorum canım böyle kuruyemişleri milyonda bi yerim zaten bi kereliktiCanım akşam yediğin pizza değilde kuruyemiş ler çok kalorili geçen ben tuzlu kavrulmuş fıstık aldım. 100 gr 560 cal yazıyordu. 1 avuç bişi zaten aldigim 90 gr di. Onu görünce yiyemedim
Biliyorum canım böyle kuruyemişleri milyonda bi yerim zaten bi kerelikti
Aynen canım ben de bayılırım çereze,çayın yanına çerez olsun yeter bana başka bişey aramamAy ben de bayılırım çerez e zevkine yerim hemde doymak bilmem ki ben
ayyy benim sevmediğim birsey yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?