- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Şuan misafirlerim var tatlı, kurabiye Börek ikram ettim benim elimde bi bardak yeşil Çay
Geçmiş olsun canım hiç canını sıkma anne olarak zor ama hep öyle büyüyorlar hasta olmadan büyüyen yok çok şükür bunlar gelip geçiçi hastalık Allah beterinden korusunMisafirlerimi yolcu ettim kazasız belasız çok şükür
Oğlumun sanki Biraz Ateşi var canım sıkkın
Sağol canım çok şükür bunada Allah beterinden korusun annelik işte evlatlarımız iyiyse bizde iyiyiz Rabbim onların Acısını göstermesin âminGeçmiş olsun canım hiç canını sıkma anne olarak zor ama hep öyle büyüyorlar hasta olmadan büyüyen yok çok şükür bunlar gelip geçiçi hastalık Allah beterinden korusun
Bende çok evhamımdır oğlum olunca değiştim ya böbreğinde kalbinde gözünde bi Rahatsızlığı olsaydı diye şimdi Okadar büyütmüyom bi antibiyotik bi soğuk algınlığı bi ateş düşürücü tmm diyorum
Âmin canımSağol canım çok şükür bunada Allah beterinden korusun annelik işte evlatlarımız iyiyse bizde iyiyiz Rabbim onların Acısını göstermesin âmin
ay hemşerim ığdırda değilsin galiba ben burada hemşerimi bulduğuma sevildim.Kizlar selam konuya daldim böyle kusura bakmayın ne olur:) file76takip ediyorum seni Iğdır li oldugunu tahmin etmiştim
Özlemişim memleketimi gitmis gibi oldum da yazasim geldi bende igdirliyim
Slm kızlar konuya daldim KKusura bakmayın File76 takip ediyorum seni
bahsetmeyin çerezden çayın yanında vardı bir kaç tane yiyeyim dedim kendimi kaybetmişim yarım kase yemişimdir.Ay ben de bayılırım çerez e zevkine yerim hemde doymak bilmem ki ben
ayyy benim sevmediğim birsey yok ki
inşallah olursun, ALLAH o günü istediğin gibi geçirmeyi nasip etsin [amin]Kızlar Mart'ın 23ü kocamın doğum günü o güne kadar 74-75olmak istiyorum başbaşa Yemeğe olmazda (çocuklarımsız boğazıma dizilir)bi kahve içmeye çıkmayı çok istiyorum istediğim gibi giyinip o güne ait güzel bi foto çekinmek istiyorum
Böyle bi sizinle paylaşmak istedim
çok geçmiş olsunMisafirlerimi yolcu ettim kazasız belasız çok şükür
Oğlumun sanki Biraz Ateşi var canım sıkkın
ay hemşerim ığdırda değilsin galiba ben burada hemşerimi bulduğuma sevildim.
8 mart oglumun ilk yas gunu bende o gune kadar biraz daha incelmek istiyorum.en azindan su dogumdan kal 3-4 kilo gitse ne iyi olur.Kızlar Mart'ın 23ü kocamın doğum günü o güne kadar 74-75olmak istiyorum başbaşa Yemeğe olmazda (çocuklarımsız boğazıma dizilir)bi kahve içmeye çıkmayı çok istiyorum istediğim gibi giyinip o güne ait güzel bi foto çekinmek istiyorum
Kızlar Mart'ın 23ü kocamın doğum günü o güne kadar 74-75olmak istiyorum başbaşa Yemeğe olmazda (çocuklarımsız boğazıma dizilir)bi kahve içmeye çıkmayı çok istiyorum istediğim gibi giyinip o güne ait güzel bi foto çekinmek istiyorum
8 mart oglumun ilk yas gunu bende o gune kadar biraz daha incelmek istiyorum.en azindan su dogumdan kal 3-4 kilo gitse ne iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?