4 Aylık kilo verme yarışması

Şuan misafirlerim var tatlı, kurabiye Börek ikram ettim benim elimde bi bardak yeşil Çay

Çayın yanında 1kuru incir vaz geçilmezim
Bu arada komşu daydık imam sarığı diye bi pasta yapmış bi Çatal kızımın tabağından aldım o kadar kızlar

Misafirlerimi yolcu ettim kazasız belasız çok şükür
Oğlumun sanki Biraz Ateşi var canım sıkkın
Geçmiş olsun canım hiç canını sıkma anne olarak zor ama hep öyle büyüyorlar hasta olmadan büyüyen yok çok şükür bunlar gelip geçiçi hastalık Allah beterinden korusun
Bende çok evhamımdır oğlum olunca değiştim ya böbreğinde kalbinde gözünde bi Rahatsızlığı olsaydı diye şimdi Okadar büyütmüyom bi antibiyotik bi soğuk algınlığı bi ateş düşürücü tmm diyorum

Sağol canım çok şükür bunada Allah beterinden korusun annelik işte evlatlarımız iyiyse bizde iyiyiz Rabbim onların Acısını göstermesin âmin

ay hemşerim ığdırda değilsin galiba ben burada hemşerimi bulduğuma sevildim.

Kızlar Mart'ın 23ü kocamın doğum günü o güne kadar 74-75olmak istiyorum başbaşa Yemeğe olmazda (çocuklarımsız boğazıma dizilir)bi kahve içmeye çıkmayı çok istiyorum istediğim gibi giyinip o güne ait güzel bi foto çekinmek istiyorum
Böyle bi sizinle paylaşmak istedim

inşallah olursun, ALLAH o günü istediğin gibi geçirmeyi nasip etsin [amin]

gelelim akşam yemediğine
1 kase yoğurt çobası
6 adet yaprak sarması (o kadar güzel yapmıştı ki annem)
ara:haşhaşlı revaniden,börekten yemedim.
yarım kase çerez
2 burçak bisküvi
çay

ay hemşerim ığdırda değilsin galiba ben burada hemşerimi bulduğuma sevildim.

Valla ben de 76 yi gorunce cok mutlu oldum bu kadar iradeli bir Hemşehrim oldugu icin de tabi:) ben senin verdigin kiloyu 3 ay gibi bir surede verdim malesef canim. Bu arada agri'da oturuyorum ben

8 mart oglumun ilk yas gunu bende o gune kadar biraz daha incelmek istiyorum.en azindan su dogumdan kal 3-4 kilo gitse ne iyi olur.

Kızlar ben bu aralar fena bozuyorum. Tatildeyim evime geldim ve tatlisi tuzlusu hamuru pastasi eksik olmuyo bi yere kadar tutabiliyorm kendimi. Eminim almisimdir yine. 2. Donem başladığında yuruyus yapmaya baslicam bu son kilolar ve bingilliklar Sporsuz gitmicek..
Ama yaklaşık iki hafta daha çarşamba günleri düşüş goremiceksiniz bende

Ah canım bence olursun ve çok ta guzel olur.
Benim de 17 nisan doğum günüm 75 olmak istiyorum. Hemen hemen 2 ay var. Ayda 5 kilo ke dimi siksam tamamdır. 11 masiyta kızımın.
Hedefim 11 Mayıs 75 in aaltında olmak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…