- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Cnm sana bisey sormk istiyorm zayifladiginda kollarinda inceliyor diimi? Ben kollarimi kalin buluyorm fotograflarda kollarim bi hayli kalin görünüyr ve bu ara fotograf cektirmekten nefret eder oldmKızlar ben bu aralar fena bozuyorum. Tatildeyim evime geldim ve tatlisi tuzlusu hamuru pastasi eksik olmuyobi yere kadar tutabiliyorm kendimi. Eminim almisimdir yine. 2. Donem başladığında yuruyus yapmaya baslicam bu son kilolar ve bingilliklar Sporsuz gitmicek..
Ama yaklaşık iki hafta daha çarşamba günleri düşüş goremiceksiniz bende
Inceliyo kesinlikle. Ama duzenli kilo vermeye basladiginda agirlik calismalisin. Yoksa sarkiyo:) ben akil edemedim simdi sarkmayla ugrasiyorum:)Cnm sana bisey sormk istiyorm zayifladiginda kollaraa inceliyor diimi? Ben kollarimi kalin buluyorm fotograflarda kollarim bi hayli kalin görünüyr ve bu ara fotograf cektirmekten nefret eder oldm
Selülit varmiydi peki cnm sende bacaklarda görüntü farki cok oldumu kac ayda verdn tüm bu kilonuInceliyo kesinlikle. Ama duzenli kilo vermeye basladiginda agirlik calismalisin. Yoksa sarkiyo:) ben akil edemedim simdi sarkmayla ugrasiyorum:)
Ve sana ciddi ciddi cok özeniyorm umarm bende 50li rakamlari görebilirimInceliyo kesinlikle. Ama duzenli kilo vermeye basladiginda agirlik calismalisin. Yoksa sarkiyo:) ben akil edemedim simdi sarkmayla ugrasiyorum:)
Selulit vardi evet o da gitti hic kalmadi canim. Bacaklarda cok buyuk fark oldu benim belim zaten kiloluykende bacaklarima gore inceydi ama bacaklarima anca 46 beden oluyodu hatta dar gibi duruyodu belime de bol geliyoduSelülit varmiydi peki cnm sende bacaklarda görüntü farki cok oldumu kac ayda verdn tüm bu kilonu
Gerçekten bravo sana ya büyük bi azim örneğisin hepimizeSelulit vardi evet o da gitti hic kalmadi canim. Bacaklarda cok buyuk fark oldu benim belim zaten kiloluykende bacaklarima gore inceydi ama bacaklarima anca 46 beden oluyodu hatta dar gibi duruyodu belime de bol geliyodusimdi 36 giyiyorum bacaklardaki farki o sekilde tahmin edebilirsin foto da var zaten bak istersen diyet basari oykulerinde. 7-8 ayda verdim 28 kilo civari. Sonra cok diyet gibi olmasa da dikkat ederek 4 daha verdim 32 kilo vermis oldum. Simdi bi 10 daha vermek istiyorum tam 48-50 civari yani. Istersen basarirsin emin ol:)
Ay sana attim fotoyuGerçekten bravo sana ya büyük bi azim örneğisin hepimize
Eki Görüntüle 1405155 Eki Görüntüle 1405156
fark bu aslinda suan biraz daha ince ama anlarsin az cok:)
cok tesekkur ederim:)
Ne olacak canım hepimiz biriz sonuçta burda
Kollarimin farkini merak ediyodu da o yzden:) ykksa tabki biriz:)Ne olacak canım hepimiz biriz sonuçta burda
Yürüyüşün gerçekten faydası çok canım okullar bi açılsa bende kızımı getirip götürürken yürüyorum çok iyi oluyo
yürüyüş kesinlikle çok verdiriyo eger yediklerimze dikkat edersek. Yanidigim cok kilolu bir kiz vardi. Liseye basladi sabah aksam yuruyerek o kadar zayiflamistiki goz yanilmasi oldu boyuda cok uzun gorunmeye baslamistiBir buçuk saat yürüyüş tamamdır kızlar
Cnm süper gercekten anlasilmicak gibi deil aradaki fark. Bide sac renginu degistirmissn köklü bi degisiklik olms seninkiEki Görüntüle 1405155 Eki Görüntüle 1405156
fark bu aslinda suan biraz daha ince ama anlarsin az cok:)
cok tesekkur ederim:)
Olsun cnm emin ol bicok arkadasimizda mrk ediyo benm mrk ettiklerimi yakamozcumda mrk ediyodur ha o ha ben
Evet kestirdim sonra hepsini ayni renk yaptim uclari acikti bi tek:) tarzim bile degisti:)Cnm süper gercekten anlasilmicak gibi deil aradaki fark. Bide sac renginu degistirmissn köklü bi degisiklik olms seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?