4 Aylık kilo verme yarışması

Cnm sana bisey sormk istiyorm zayifladiginda kollarinda inceliyor diimi? Ben kollarimi kalin buluyorm fotograflarda kollarim bi hayli kalin görünüyr ve bu ara fotograf cektirmekten nefret eder oldm

Kahvaltıdan snra komşum profitorol getirmiş 1tane ondan yedim şimdi 1kase yoğurt 1galeta 1kuru incir yedim

Cnm sana bisey sormk istiyorm zayifladiginda kollaraa inceliyor diimi? Ben kollarimi kalin buluyorm fotograflarda kollarim bi hayli kalin görünüyr ve bu ara fotograf cektirmekten nefret eder oldm
Inceliyo kesinlikle. Ama duzenli kilo vermeye basladiginda agirlik calismalisin. Yoksa sarkiyo:) ben akil edemedim simdi sarkmayla ugrasiyorum:)

Selülit varmiydi peki cnm sende bacaklarda görüntü farki cok oldumu kac ayda verdn tüm bu kilonu
Selulit vardi evet o da gitti hic kalmadi canim. Bacaklarda cok buyuk fark oldu benim belim zaten kiloluykende bacaklarima gore inceydi ama bacaklarima anca 46 beden oluyodu hatta dar gibi duruyodu belime de bol geliyodu simdi 36 giyiyorum bacaklardaki farki o sekilde tahmin edebilirsin foto da var zaten bak istersen diyet basari oykulerinde. 7-8 ayda verdim 28 kilo civari. Sonra cok diyet gibi olmasa da dikkat ederek 4 daha verdim 32 kilo vermis oldum. Simdi bi 10 daha vermek istiyorum tam 48-50 civari yani. Istersen basarirsin emin ol:)

Slm kızlar
Akşam yemeği ( şimdi yedim)
Bi tabak taze fasülye diyet usulü
Bi küçük kase cacık
Bi orta boy muz
Şiştim patlıcam sanki
Bugünlük yemek işi bitti

Gerçekten bravo sana ya büyük bi azim örneğisin hepimize

Yürüyüşün gerçekten faydası çok canım okullar bi açılsa bende kızımı getirip götürürken yürüyorum çok iyi oluyo

Bir buçuk saat yürüyüş tamamdır kızlar
yürüyüş kesinlikle çok verdiriyo eger yediklerimze dikkat edersek. Yanidigim cok kilolu bir kiz vardi. Liseye basladi sabah aksam yuruyerek o kadar zayiflamistiki goz yanilmasi oldu boyuda cok uzun gorunmeye baslamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…