dün oglusumun dogumgününü kutladik aksam dayandm fazla bisey yemedim ama sabah canimin cektigi seyleri kahvalti olarak yedm 2 milföy 2 cikolatali top biraz patates salatasiGünaydın kizlar
Kahvaltim krep peynir zeytin
Rakibim bebisim nasil gidiyo diyet varmi tartida fark? Benim tartinin pili bitmis abidik gubidik seyler cikartiyr yarn pil alip halleficmAy ben de bayılırım çerez e zevkine yerim hemde doymak bilmem ki ben
ayyy benim sevmediğim birsey yok ki
Rakibim bebisim nasil gidiyo diyet varmi tartida fark? Benim tartinin pili bitmis abidik gubidik seyler cikartiyr yarn pil alip halleficm
[QUOTE
dün oglusumun dogumgününü kutladik aksam dayandm fazla bisey yemedim ama sabah canimin cektigi seyleri kahvalti olarak yedm 2 milföy 2 cikolatali top biraz patates salatasi
Allah ogluna hayirli başarili saglikli ömürler versin canim. Cokta bisey degil sabah yemissin zaten cok yerinde karar olmus :)[QUOTE
dün oglusumun dogumgününü kutladik aksam dayandm fazla bisey yemedim ama sabah canimin cektigi seyleri kahvalti olarak yedm 2 milföy 2 cikolatali top biraz patates salatasi
Allah nice doğum Günlerini nasip etsin canım...[QUOTE
Yürüyüşün gerçekten faydası çok canım okullar bi açılsa bende kızımı getirip götürürken yürüyorum çok iyi oluyo2 günde toplam 2 saa 50 dakika yürüdüm 400 gram kaybim.var bugun carsiya gidicem . 3 saatten asagi gelemem
Bravo sana tatlıtambak azimle devamBende yediklerimi yazayım
Sabah 6 da
4 kuru erik
600 ml su
çok acıktım eşim taaa 2 de uyanır o saate kadar dayanamam diye
1 dilim den az ekmek içine azcık peynir
1 küçük elma
1 küçük portakal
Doğum günü kutlu olsun küçük beyin nice mutlu sağlıklı hayırlı senelere...[QUOTE
Iyi dilekleriniz icin tsk ederm arkadaslar tartimin bozuk olmasi beni cok demoralize ediyr pil yüzündn galiba...
Tarti beni 87.2 86.9 86 gibi birsürü farkli rakamlarda tartiyr ve hic zayiflayamicakmisim hissine kapilmama neden oluyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?