4 Aylık kilo verme yarışması

Gunaydin kizlar 2 gundur giremiyorum internete telefonumda sorun vardi format atildi
Meraktan catladim resmen
Diyetimi bozmadim fazla ama misafirlikler
Falan duzenimi bozdu biraz
Neyse tatilde bitiyor artik eski duzenime donuyorum
sizleri merak ettim gecmis e bakayım

Rakibim bebisim nasil gidiyo diyet varmi tartida fark? Benim tartinin pili bitmis abidik gubidik seyler cikartiyr yarn pil alip halleficm

Fark var canım ama iyi yönde değil maalesef 85.8 olan ben 86.5 çıktım 700 gr ama fark var ama ben çarşambaya 84 lerde olacam inşallah...
Bide dün tursusu çok yedim ve inanmayacaksiniz amma 5 lt su ictim.. galiba ödem tuttum birazcik galiba ama yılmak yok kızlar. Eskiden olsa moralim bozulur veremiyorum kilo almışım diye kendimi salar yerdim tıka basa. Ama hırsla devam ediyorum

[QUOTE

dün oglusumun dogumgününü kutladik aksam dayandm fazla bisey yemedim ama sabah canimin cektigi seyleri kahvalti olarak yedm 2 milföy 2 cikolatali top biraz patates salatasi

Allah oğlunla ve ailenle uzun uzun hayırlı ömürler nasip etsin canım. Ben çocukların özellikle 12 -18 ay aralığındaki hallerine bayılıyorum.

Bende yediklerimi yazayım
Sabah 6 da
4 kuru erik
600 ml su
çok acıktım eşim taaa 2 de uyanır o saate kadar dayanamam diye
1 dilim den az ekmek içine azcık peynir
1 küçük elma
1 küçük portakal

[QUOTE

dün oglusumun dogumgününü kutladik aksam dayandm fazla bisey yemedim ama sabah canimin cektigi seyleri kahvalti olarak yedm 2 milföy 2 cikolatali top biraz patates salatasi
Allah ogluna hayirli başarili saglikli ömürler versin canim. Cokta bisey degil sabah yemissin zaten cok yerinde karar olmus :)

Kahvaltım
Sucuk
1dilim ekmek
2dilim peynir
2zeytin
1yemek kaşığı tahin pekmez
1kurabiye(kahvaltı hazırlayana kadar dayanamadım yedim hatta 1parça Çikolatada yedim)
Şekersiz çay

Bende yediklerimi yazayım
Sabah 6 da
4 kuru erik
600 ml su
çok acıktım eşim taaa 2 de uyanır o saate kadar dayanamam diye
1 dilim den az ekmek içine azcık peynir
1 küçük elma
1 küçük portakal
Bravo sana tatlıtambak azimle devam

Iyi dilekleriniz icin tsk ederm arkadaslar tartimin bozuk olmasi beni cok demoralize ediyr pil yüzündn galiba...
Tarti beni 87.2 86.9 86 gibi birsürü farkli rakamlarda tartiyr ve hic zayiflayamicakmisim hissine kapilmama neden oluyr

Slm kızlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
3 grisini
Bi kaç dilim eski kaşar
Bi bardak Çay
Bi lokma bal
Bi lokma Nutella
Ekmeksiz iki Çatal tereyağlı yumurta
Şuan ara Yaptım bi kare çikolata

[QUOTE

Doğum günü kutlu olsun küçük beyin nice mutlu sağlıklı hayırlı senelere...
Sende çok iyi yapmışsın kahvaltıda o yiyecekleri tercih etmekle...

Iyi dilekleriniz icin tsk ederm arkadaslar tartimin bozuk olmasi beni cok demoralize ediyr pil yüzündn galiba...
Tarti beni 87.2 86.9 86 gibi birsürü farkli rakamlarda tartiyr ve hic zayiflayamicakmisim hissine kapilmama neden oluyr

Canım tartılma sen de pil alana kadar ve sadece sabahlari aç karna tartil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…