- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Sevgilin ve annen nasil tepki verdi zayiflayinca. Ilk etapta annen ve sevgilinin diyetini ciddiye almadigini yazmissinya mrk ettm.Evet kestirdim sonra hepsini ayni renk yaptim uclari acikti bi tek:) tarzim bile degisti:)
Bende sayende merakimi gideriyorum buyuk degisim. Bize de az kaldi insallahSevgilin ve annen nasil tepki verdi zayiflayinca. Ilk etapta annen ve sevgilinin diyetini ciddiye almadigini yazmissinya mrk ettm.
Ay bende fazla mrkli oldm bugün
Ins kuzumya dügündür bayramdir artik hicbiryere gidesim yok. Alisverislerde moralimi bozuyor. Kendimi eskisi gibi aynanin karsisinda begenerek izlemek istiyorm. Sakin destegini üstümden cekme dostm cok ihtiyacim varBende sayende merakimi gideriyorum buyuk degisim. Bize de az kaldi insallah
Cnm benimya iyiki hedefine ulastin erkek arkadasinda cok sansli senin gibi bi insanla birlikte oldugu icin. Cok iyi fedakar ve sempatiksin arkadasligin icin tsk ediyormIlk 6-8 kiloya kadar farketmediler bilesuzulmussun diyolardi sadece benim pes etcegimi dusunuyolardi hala. Sonra 14 kilo verince bakti ben vermeye devam ediyorum erkek arkadasim da diyete basladi haha
Annem de hala sasiriyo:) ben sana cocuklugundan beri yaptiramadim sen 8 ayda yaptın diyo:)fantastikaaa sbeden sorun canim ne demek:)))
Bahsettigin 48-50 kilo senin icin fazla az cnm kadin dediginde biraz kivrimli olmali bencefantastikaaa cok tesekkur ederim ben bunun icin burdayim geri kalan kilolarimi vermekte de siz bana yardımcı oluyosunuz farkinda olmadan:)
Sende cok iyisin:)
Fotonda tamda 58 gibi duruyosn ama cnm gayet iyi görünüysnfantastikaaa benim alt kismim o kilolara dusmedikce tam incelmicek gibi ya:/ hic 58 gibi hissetmiyorum kendimi
Bahsettigin 48-50 kilo senin icin fazla az cnm kadin dediginde biraz kivrimli olmali bence
Bana soruyosan 90 canim:)Canım senin önceki kilon nedir ben de bunu merak ediyorum. Bu arada bu kadar karamsar olma ama ya....
Bu işi başarmak için buradayız.....
Cnm 53 kilodan 63 e ciktim ardindan katlanarak devam ettim evlenirken 78 falandm dogurdugumda 104 tüm ve suan 86yim tüm kilolari gördm ve biliyrmCanım senin önceki kilon nedir ben de bunu merak ediyorum. Bu arada bu kadar karamsar olma ama ya....
Bu işi başarmak için buradayız.....
Gayet başarılı menü olmuşVe kızlar benim için önemli olan akşam menuleri
1.5 fırında alabalık
salata
1 dilim ekmek
diyet kola eşliğinde
sabah 30 dk bisiklet sürdum
şimdi de 35 dk açık hava da yürüyüş yaptım
3 lt su bitti 4 lt ye tamamlayacagim
Bana yetişmeni çook isterim.yaz geliyo bas gazaa az terle sekerimCnm 53 kilodan 63 e ciktim ardindan katlanarak devam ettim evlenirken 78 falandm dogurdugumda 104 tüm ve suan 86yim tüm kilolari gördm ve biliyrm
gercekten uzucu bir durum. Insallah 60 kilolara ulasirsin. 55-60 arasi demek saglikli olmak rahat nefes almak dinc olmak demek giydiginin yakismasi demek. Eger azmedip kisa surede bu kilolara inersem iyiki fazla zaman kaybetmemisim zayif olmak ne guzel birseymis dersin.Ay ben hiç 76 nin altını görmedim
Sağol canim. Sen bir örneksin istikrarin sonucu böyle olur. Kim bilir ruhuna ne pozitif etkiler yapmistir helal olsun sana bende bu ara kendimi paraliyorum kendi nazimi cekmiyorum basaracam insallahIlk 6-8 kiloya kadar farketmediler bilesuzulmussun diyolardi sadece benim pes etcegimi dusunuyolardi hala. Sonra 14 kilo verince bakti ben vermeye devam ediyorum erkek arkadasim da diyete basladi haha
Annem de hala sasiriyo:) ben sana cocuklugundan beri yaptiramadim sen 8 ayda yaptın diyo:)fantastikaaa sbeden sorun canim ne demek:)))
bende öyleydim canim ucra koselere otururdum az kisi goreyim diye.benimde hic bi yere gitmek.icimden gelmezdi carsiya ciktigimda bile hep ezik gibi hissederdim fazla kilolarimdan sıkılrdim yani rahatsiz olurdum toplum icinde neyseki baya azaldilar . Hele bir gun 105 kiloyum dogum olmadi gunum gecti tam 3 saat carsida yurudum sanci gelsin diye herkes bana bön bön bakiyordu cok iriydim.yuzumde balon gibiydi sismistiIns kuzumya dügündür bayramdir artik hicbiryere gidesim yok. Alisverislerde moralimi bozuyor. Kendimi eskisi gibi aynanin karsisinda begenerek izlemek istiyorm. Sakin destegini üstümden cekme dostm cok ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?