teşekkür ederim canım tabiki sadece fiziksel değl etkileri. ben tamamen değiştim:) sizde başarcaksınız inanıyorum:)Sağol canim. Sen bir örneksin istikrarin sonucu böyle olur. Kim bilir ruhuna ne pozitif etkiler yapmistir helal olsun sana bende bu ara kendimi paraliyorum kendi nazimi cekmiyorum basaracam insallahfazla yaglarim sizden nefret ediyorum
bende öyleydim canim ucra koselere otururdum az kisi goreyim diye.benimde hic bi yere gitmek.icimden gelmezdi carsiya ciktigimda bile hep ezik gibi hissederdim fazla kilolarimdan sıkılrdim yani rahatsiz olurdum toplum icinde neyseki baya azaldilar . Hele bir gun 105 kiloyum dogum olmadi gunum gecti tam 3 saat carsida yurudum sanci gelsin diye herkes bana bön bön bakiyordu cok iriydim.yuzumde balon gibiydi sismisticok sukur simdi nerelere indim rahat nefes aliyrm. Rahat hareket ediyorum hemen yorulmuyrm zayiflayacazzz kizz .fistik bir olacaz
bak gör.
insallah tatlim sabirsizlaniyorumteşekkür ederim canım tabiki sadece fiziksel değl etkileri. ben tamamen değiştim:) sizde başarcaksınız inanıyorum:)
Iyi eline saglikAkşam yemeğim
3kaşık yoğurtlu ıspanak
5kaşık makarna
Salata
Ama ağlamak istiyorum yemekten 1saat sonrası tam bir fiyasko çikolata çerez çayın yanında Bisküvi of ya of
yarın daha az karbonhidrat alırsın :)Akşam yemeğim
3kaşık yoğurtlu ıspanak
5kaşık makarna
Salata
Ama ağlamak istiyorum yemekten 1saat sonrası tam bir fiyasko çikolata çerez çayın yanında Bisküvi of ya of
Gerçekten harikasın canım senin Duygularını tahmin edebiliyorum ne mutlu sana darısı Başımıza âmin âminteşekkür ederim canım tabiki sadece fiziksel değl etkileri. ben tamamen değiştim:) sizde başarcaksınız inanıyorum:)
Umarım canım desteğin için teşekkürleryarın daha az karbonhidrat alırsın :)
hedefinize ulaşmanızı sizin kadar bende istiyorum gerçekten umarım istediğiniz kiloya inersiniz, sizinle beraber bende tabiki:) teşekkür ederimGerçekten harikasın canım senin Duygularını tahmin edebiliyorum ne mutlu sana darısı Başımıza âmin âmin
Ay kız bana kızIyi eline saglik
Evet canım hep beraber inşallah okula giden kızım var okullar bi açılsa daha düZenli oluyo yeme içme birde yürüyüş yapmış oluyorum inşallah bakalımhedefinize ulaşmanızı sizin kadar bende istiyorum gerçekten umarım istediğiniz kiloya inersiniz, sizinle beraber bende tabiki:) teşekkür ederim
evet bu okul herşeyi düzene sokuyo:) bende 2. dönem başlangıcında yürüyüşe ve sıkı diyete başlıcam şimdi evde hiç dikkat edemiyorm maalesefEvet canım hep beraber inşallah okula giden kızım var okullar bi açılsa daha düZenli oluyo yeme içme birde yürüyüş yapmış oluyorum inşallah bakalım
Bana yetişmeni çook isterim.yaz geliyo bas gazaa az terle sekerim
gercekten uzucu bir durum. Insallah 60 kilolara ulasirsin. 55-60 arasi demek saglikli olmak rahat nefes almak dinc olmak demek giydiginin yakismasi demek. Eger azmedip kisa surede bu kilolara inersem iyiki fazla zaman kaybetmemisim zayif olmak ne guzel birseymis dersin.bu kadar arkadaslik iliskisi olustu burada bu cok guzel guclen yuksel sende gaza bas
Cnm benm haklisin zayiflicz bu yazi bana pozitif bi enerji verdi saolSağol canim. Sen bir örneksin istikrarin sonucu böyle olur. Kim bilir ruhuna ne pozitif etkiler yapmistir helal olsun sana bende bu ara kendimi paraliyorum kendi nazimi cekmiyorum basaracam insallahfazla yaglarim sizden nefret ediyorum
bende öyleydim canim ucra koselere otururdum az kisi goreyim diye.benimde hic bi yere gitmek.icimden gelmezdi carsiya ciktigimda bile hep ezik gibi hissederdim fazla kilolarimdan sıkılrdim yani rahatsiz olurdum toplum icinde neyseki baya azaldilar . Hele bir gun 105 kiloyum dogum olmadi gunum gecti tam 3 saat carsida yurudum sanci gelsin diye herkes bana bön bön bakiyordu cok iriydim.yuzumde balon gibiydi sismisticok sukur simdi nerelere indim rahat nefes aliyrm. Rahat hareket ediyorum hemen yorulmuyrm zayiflayacazzz kizz .fistik bir olacaz
bak gör.
Zaten buradaki atmosfer den sanırım hepimiz bir azim içindeyiz kaçamak yapsak bile yılmıyoruz ben sizin hepinizi seviyorum kızlarCnm benm haklisin zayiflicz bu yazi bana pozitif bi enerji verdi saol
sende sağol canim. Suanda hala kalca diz ve bacaklarimda şiddetli agri var uyuyamiyorum bu bile bana güç veriyor yarin istikrarla disari cikip 1 bucuk saat yuruyecegm.bu güç helimizde var önemli olan aktif etmekCnm benm haklisin zayiflicz bu yazi bana pozitif bi enerji verdi saol
bende hepinizi Seviyorum az olmiş kiz kacamak bile yapmiyorum onca emegin ustune 3 gündür değmez kacamakZaten buradaki atmosfer den sanırım hepimiz bir azim içindeyiz kaçamak yapsak bile yılmıyoruz ben sizin hepinizi seviyorum kızlar
Biraz çokmu oldu kızlar....??
Hayirli mutlu gunler herkese.Kahvaltim bir adet muz bir bardak sut.
sende sağol canim. Suanda hala kalca diz ve bacaklarimda şiddetli agri var uyuyamiyorum bu bile bana güç veriyor yarin istikrarla disari cikip 1 bucuk saat yuruyecegm.bu güç helimizde var önemli olan aktif etmek
bende hepinizi Seviyorum az olmiş kiz kacamak bile yapmiyorum onca emegin ustune 3 gündür değmez kacamak
Bu ay biraz daha dikkatli olmaya calisiyorum canim yariyl tatilinde hep evde olunca olumsuz etkiledi beni. Hava da cok kotu bugun burda yuruyuse cikamicamSana da canım. Sen bu hafta cok güzel gidiyorsun. Böyle giderse subatin çıtır i olacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?