4 Aylık kilo verme yarışması

teşekkür ederim canım tabiki sadece fiziksel değl etkileri. ben tamamen değiştim:) sizde başarcaksınız inanıyorum:)

Akşam yemeğim
3kaşık yoğurtlu ıspanak
5kaşık makarna
Salata
Ama ağlamak istiyorum yemekten 1saat sonrası tam bir fiyasko çikolata çerez çayın yanında Bisküvi of ya of

Gerçekten harikasın canım senin Duygularını tahmin edebiliyorum ne mutlu sana darısı Başımıza âmin âmin
hedefinize ulaşmanızı sizin kadar bende istiyorum gerçekten umarım istediğiniz kiloya inersiniz, sizinle beraber bende tabiki:) teşekkür ederim

hedefinize ulaşmanızı sizin kadar bende istiyorum gerçekten umarım istediğiniz kiloya inersiniz, sizinle beraber bende tabiki:) teşekkür ederim
Evet canım hep beraber inşallah okula giden kızım var okullar bi açılsa daha düZenli oluyo yeme içme birde yürüyüş yapmış oluyorum inşallah bakalım

Evet canım hep beraber inşallah okula giden kızım var okullar bi açılsa daha düZenli oluyo yeme içme birde yürüyüş yapmış oluyorum inşallah bakalım
evet bu okul herşeyi düzene sokuyo:) bende 2. dönem başlangıcında yürüyüşe ve sıkı diyete başlıcam şimdi evde hiç dikkat edemiyorm maalesef

Canım benim hedef 61 inşallah uzun vadede

Cnm benm haklisin zayiflicz bu yazi bana pozitif bi enerji verdi saol

Cnm benm haklisin zayiflicz bu yazi bana pozitif bi enerji verdi saol
sende sağol canim. Suanda hala kalca diz ve bacaklarimda şiddetli agri var uyuyamiyorum bu bile bana güç veriyor yarin istikrarla disari cikip 1 bucuk saat yuruyecegm.bu güç helimizde var önemli olan aktif etmek
Zaten buradaki atmosfer den sanırım hepimiz bir azim içindeyiz kaçamak yapsak bile yılmıyoruz ben sizin hepinizi seviyorum kızlar
Biraz çokmu oldu kızlar....??
bende hepinizi Seviyorum az olmiş kiz kacamak bile yapmiyorum onca emegin ustune 3 gündür değmez kacamak

Ayyy yok ben daha kaçamak yapmam canlarım. Çarşamba 85.8 dım perşembe oruç olunca serbest biraktim kendimi ama sonuç ne 2 gunde anca toparladım yaaaa...
bugun yine 85.8
artık yerim de saymak geriye gitmek istemiyorum. KAÇAMAK YAPMAMAYA DIKKAT EDIN CANLARIM

Sana da canım. Sen bu hafta cok güzel gidiyorsun. Böyle giderse subatin çıtır i olacaksin
Bu ay biraz daha dikkatli olmaya calisiyorum canim yariyl tatilinde hep evde olunca olumsuz etkiledi beni. Hava da cok kotu bugun burda yuruyuse cikamicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…