4 Aylık kilo verme yarışması

Gunaydin kizlar
Kahvalti
1 dilim ekmek
1 has yumurta
2 dl peynir
4 zeytin
Yesillik

Buradan 3 gundur kopugum ve duzenli beslenemedim Neyse ki okullar aciliyor yarin
Daha duzenli olacak
Simdi 20 dk egzersiz yaptim
Aksama da 20 dk yapicam
Herkese Mutlu pazarlar

Kahvtim az peynir ve az zeytin yinr az ekmek .istahim yoktu.
Sonra ara ogunde 10 adet istavrit
Bugün hava bozuk yürüyüşe çikamayacagim.telafi amacli islere giristim.koltuklarin yarisini sildim. Daha cok is var dinleniyim devam edecem yansin kaloriler bu çarsambaya hedefim 800 gram vermiş olmak ve insallah basaricam

Kolay gelsin canım ben de birazdan zumba yapacağım

Kahvaltımı yaptım
2 haşlanmış yumurta
Peynir
zeytin
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek tam buğday
Tere
1 dilim irmik helvasi akşamın acısını çıkardım.

Slm kızlar kahvaltım
7zeytin
2dilim peynir
2sosis
4-5 Çatal patates
1yemek kaşığı tahin pekmez
1dilim ekmek
Şekersiz çay

Benim kahvaltim
Labne peynir
Domates
1 tane zeytin
Maydonoz
2 dilim etimek
1 fincan limonlu su

Biraz sonra spor yapicm 30 dk eliptik bisiklet 30 dk jilian yapicam

Ya ben o jillian da mahvoluyorum. Sana başarılar rakibim

Denedin mi? Benim öncedende spor gecmisim oldugundan cok zorlanmiyorm. Aslinda zumbayida yapmak istiyormda dans oldugu icin becerip beceremeyecegime karar veremiyorm bi türlü. Yararini gördünmü zumbanin?

Gebelikten önce yapıyordum tabiki faydası inanılmaz yaaa... hemde kısa sürede... belim çok inceldi 82 olmama rağmen herkes daha zayif sin derdi.
ah ah bir Binnaz teyzemin vardı. Benim kalçalarıma bebek oturtsan oturur yani o kadar kocaman derdi.... tabi diyet geçmişi de var 98 den 82 ye.1 ay düzenli zumba da sonra annemler bile çok şaşırdı. Bacaklar ve kalça çok küçülmüş ve bel incelmişti

Sagol.canim bende bi jillian deneyecem ilk defa
Dene cnm cok faydali oldugunu düsünüyrm diger insanlardan da faydali oldugunu duydm. Benim esim futbolcu ve cok faydali hareketler icerdigini söylüyr o da.

Tabiki çok faydalı yapabilene süper ama ben 1 hafta oturup kalmakta merdiven çıkmakta çok zorlandım. Açısı tarif edilemez yaşanır.

Valla ben de 76 yi gorunce cok mutlu oldum bu kadar iradeli bir Hemşehrim oldugu icin de tabi:) ben senin verdigin kiloyu 3 ay gibi bir surede verdim malesef canim. Bu arada agri'da oturuyorum ben
FAZLA UZAKTA DEĞİLMİŞSİN,GELİRSEN GÖRÜŞÜRÜZ BELKİ,HANGİ KÖYLÜSÜN?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…