Kahvtim az peynir ve az zeytin yinr az ekmek .istahim yoktu.
Sonra ara ogunde 10 adet istavrit
Bugün hava bozuk yürüyüşe çikamayacagim.telafi amacli islere giristim.koltuklarin yarisini sildim. Daha cok is var dinleniyim devam edecem yansin kaloriler bu çarsambaya hedefim 800 gram vermiş olmak ve insallah basaricam
Benim kahvaltim
Labne peynir
Domates
1 tane zeytin
Maydonoz
2 dilim etimek
1 fincan limonlu su
Biraz sonra spor yapicm 30 dk eliptik bisiklet 30 dk jilian yapicam
Denedin mi? Benim öncedende spor gecmisim oldugundan cok zorlanmiyorm. Aslinda zumbayida yapmak istiyormda dans oldugu icin becerip beceremeyecegime karar veremiyorm bi türlü. Yararini gördünmü zumbanin?Ya ben o jillian da mahvoluyorum. Sana başarılar rakibim
Sagol.canim bende bi jillian deneyecem ilk defaKolay gelsin canım ben de birazdan zumba yapacağım
Dene cnm cok faydali oldugunu düsünüyrm diger insanlardan da faydali oldugunu duydm. Benim esim futbolcu ve cok faydali hareketler icerdigini söylüyr o da.Sagol.canim bende bi jillian deneyecem ilk defa
Denedin mi? Benim öncedende spor gecmisim oldugundan cok zorlanmiyorm. Aslinda zumbayida yapmak istiyormda dans oldugu icin becerip beceremeyecegime karar veremiyorm bi türlü. Yararini gördünmü zumbanin?
Sagol.canim bende bi jillian deneyecem ilk defa
Dene cnm cok faydali oldugunu düsünüyrm diger insanlardan da faydali oldugunu duydm. Benim esim futbolcu ve cok faydali hareketler icerdigini söylüyr o da.
FAZLA UZAKTA DEĞİLMİŞSİN,GELİRSEN GÖRÜŞÜRÜZ BELKİ,HANGİ KÖYLÜSÜN?Valla ben de 76 yi gorunce cok mutlu oldum bu kadar iradeli bir Hemşehrim oldugu icin de tabi:) ben senin verdigin kiloyu 3 ay gibi bir surede verdim malesef canim. Bu arada agri'da oturuyorum ben
SLM KIZLAR KÜÇÜK PAŞAM ÇOK HASTA O YÜZDEN GİREMİYORUM.
İNŞALLAH GÖRECEĞİZ.Ay ben hiç 76 nin altını görmedim
Cnm cok gecmis olsn bizde hastaliktan yeni kurtulduk tam bir hafta hicbirsey yemedi yavrumSLM KIZLAR KÜÇÜK PAŞAM ÇOK HASTA O YÜZDEN GİREMİYORUM.
Gecmis olsun canimSLM KIZLAR KÜÇÜK PAŞAM ÇOK HASTA O YÜZDEN GİREMİYORUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?