tatlıtambak hangi zumba 16 dk bulamıyorum,nerden bakıyosunuz siz,dans etmeyi çok severim zaten benim için bir alternatif olurHangi zumba yi yaptın canım
tatlıtambak hangi zumba 16 dk bulamıyorum,nerden bakıyosunuz siz,dans etmeyi çok severim zaten benim için bir alternatif olur
Gerçekten süpersin TurkishCandy , başarı öykünü okudum , gerçekten taktir edilecek bir başarı . Maşallah diyelimBana soruyosan 90 canim:)
ben de severim aciyiKızlar buradan birisi kilo almamak için acı biberi tavsiye etmişti gerçekten
hafta sonu diyeti fazla olmamakla birlikte bozdum ama çok aci bıberlerle yedim , sabah tartıldığımda
gramda olsa kılo bile vermiştim ..Acı yiyebiliyorsanız tavsiye ediyorum .
Kolay gelsin Sea cım . Düzenli beslenmek gerçekten etkili , öğretmensin sanırım ..Gunaydin kizlar
Veèe tatili bitirip
Is tempomuz basladi
Benim icin daha iyi oldu daha duzenli olacak beslenmem
Kahvalti
2 has yumurta
2 zeytin
Bir lokma ekmek
Sekersiz cay
Ve birazdan yesilcayimi icicem
Kızlar buradan birisi kilo almamak için acı biberi tavsiye etmişti gerçekten
hafta sonu diyeti fazla olmamakla birlikte bozdum ama çok aci bıberlerle yedim , sabah tartıldığımda
gramda olsa kılo bile vermiştim ..Acı yiyebiliyorsanız tavsiye ediyorum .
Evet tatlim ogretmenimKolay gelsin Sea cım . Düzenli beslenmek gerçekten etkili , öğretmensin sanırım ..
Canim bende biber tursusunu severim ama tursu yedigimin ertesı gunu kilom artiyorYakamoz demişti sanki canım. Ben de her yemekte acı biber turşusu yerim. Kahvaltı da bile... kabızlık sorunu da kalmıyor
evet bağırsakları güzel çalıştırıyor belki bu nedenle kilo alımı olmuyor .Yakamoz demişti sanki canım. Ben de her yemekte acı biber turşusu yerim. Kahvaltı da bile... kabızlık sorunu da kalmıyor
Tuzluysa ödem yapabilir canım , çig acı yeşil biber yiyebilirsin canım ( küçüklerinden )Canim bende biber tursusunu severim ama tursu yedigimin ertesı gunu kilom artiyor
Sanirim odem yapiyor bende
baktım canım,öndeki hocaları etli butlu,kendine pek yaramamış mı acaba?Canım zumba class beginners yazınca çıkıyor. Youtube de.Bu dans etmekten de öte güzel yaaa
bu kadar kısa sürede şu gibi oluyorsun.
Canım oluyor arada böyle şeyler demoralize olma , olan olmuş , şimdi kaldığın yerden devam et lütfen meselakızlar selam
kızlar,ben geçen tartı gününden sonra iyice cozuttum
kaymaklı hamurla ıspanaklı börek,pizza 4-5 gündür bunları yiyorum,dünde kızartma,bisküvi,çikolata
yani anlayacağınız kilo aldıracak ne varsa yedim ve spor da hiç yapmadım
şimdi de tartılmaya korkuyorum, kahvaltımı da yaptım şuan tartılamam
ve kahvaltıda da börek yedim.bidaha da hamur işi yapmak istemiyorum bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?