4 Aylık kilo verme yarışması

tatlıtambak hangi zumba 16 dk bulamıyorum,nerden bakıyosunuz siz,dans etmeyi çok severim zaten benim için bir alternatif olur

Canım zumba class beginners yazınca çıkıyor. Youtube de.Bu dans etmekten de öte güzel yaaa
bu kadar kısa sürede şu gibi oluyorsun.

Kızlar buradan birisi kilo almamak için acı biberi tavsiye etmişti gerçekten
hafta sonu diyeti fazla olmamakla birlikte bozdum ama çok aci bıberlerle yedim , sabah tartıldığımda
gramda olsa kılo bile vermiştim ..Acı yiyebiliyorsanız tavsiye ediyorum .

Gunaydin kizlar
Veèe tatili bitirip
Is tempomuz basladi
Benim icin daha iyi oldu daha duzenli olacak beslenmem

Kahvalti
2 has yumurta
2 zeytin
Bir lokma ekmek
Sekersiz cay

Ve birazdan yesilcayimi icicem

ben de severim aciyi
bol bol tuketsem iyi olacak
Hatta yogurduma Oglen ekliycem

Gunaydin kizlar
Veèe tatili bitirip
Is tempomuz basladi
Benim icin daha iyi oldu daha duzenli olacak beslenmem

Kahvalti
2 has yumurta
2 zeytin
Bir lokma ekmek
Sekersiz cay

Ve birazdan yesilcayimi icicem
Kolay gelsin Sea cım . Düzenli beslenmek gerçekten etkili , öğretmensin sanırım ..

Yakamoz demişti sanki canım. Ben de her yemekte acı biber turşusu yerim. Kahvaltı da bile... kabızlık sorunu da kalmıyor

kızlar selam
kızlar,ben geçen tartı gününden sonra iyice cozuttum
kaymaklı hamurla ıspanaklı börek,pizza 4-5 gündür bunları yiyorum,dünde kızartma,bisküvi,çikolata
yani anlayacağınız kilo aldıracak ne varsa yedim ve spor da hiç yapmadım
şimdi de tartılmaya korkuyorum, kahvaltımı da yaptım şuan tartılamam
ve kahvaltıda da börek yedim.bidaha da hamur işi yapmak istemiyorum bu ay

Canım oluyor arada böyle şeyler demoralize olma , olan olmuş , şimdi kaldığın yerden devam et lütfen mesela
hafif bir öğlen ve aksam yemeği yiyerek bugunu tolere edebilirsin , önümüzdeki 1-2 günde tam toparlanırsın ..
Motivasyonun kırılmasın kaldığın yerden devam , mesela ben hafta sonları 1 yada 2 ogun kacırsamda hıc bır sey olmamış gıbı diğer ogunde hafıf bırseyler yiyerek deval ediyorum , inan cok etkılı oluyor , bizimde arada rahatlayıp nefsimizi koreltmemız lazım , önemli olan sonrasında kaldığı yerden devam

günaydın kızlar,adet olmadığım için mi bilmiyorum canım çok sıkkın hiç enerjim yok canım hiç bir şey yapmak istemiyor.sanki patlayacak bir bomba gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…