4 Aylık kilo verme yarışması

Selam kızlar bugün mesai başlayınca benim ancak girebildim. Sabah ekmeği bir domates. Akşam da mercimek çorbası ve salata.

Kırmızı balıkkac , canım bayıldım menüne , cok faydalı aynı zamanda lezzetli bir menü . Bende yapayım en kısa zamanda .
Evet canim saglikli. 12 gundur regliyim ilk defa. kansiz kaldim ondan heralde normalde 5 gun olurum.kizim genelde emiyo 14 ayi bitti. Beni eritti. Kendime bakmam lazim . Birazdan kuru uzum be kan uzumu kaynatacam kan için .

Evet canim saglikli. 12 gundur regliyim ilk defa. kansiz kaldim ondan heralde normalde 5 gun olurum.kizim genelde emiyo 14 ayi bitti. Beni eritti. Kendime bakmam lazim . Birazdan kuru uzum be kan uzumu kaynatacam kan için .
kan üzümü ne canım,nasıl yapıyorsun,etkilimi?bende de kansızlık var sanırım,çok üşüyorum,çabuk yoruluyorum,saçlarım çok dökülüyor,yüzümde solgun vs

kan üzümü ne canım,nasıl yapıyorsun,etkilimi?bende de kansızlık var sanırım,çok üşüyorum,çabuk yoruluyorum,saçlarım çok dökülüyor,yüzümde solgun vs
ayni seyler bende de var canim.bide cay kansizligi arttiriyo.direk yemek daha iyi cekirdekleriyle cigneyerek. Birazdan resmini atacam

Kızlar kansızlık için size tek ve en önemli tavsiyem pekmez içine limon sulandırip şerbet gibi için sıcak ya da soğuk farketmez.

Soğuk algınlığı için de dut pekmezi ile sıcak için tavsiye ederim. Eşim ve kızım bayilir

Elif cım ben sonunda öğrendim az yemek yapmayı. Tam 3 kişilik ertesi güne ya kalmıyor ya da çok az

Protein ve karbonhidrat kaynağıdır. A,B1,B2,B6, C vitaminleri ile fosfat, kalsiyum, demir, fosforik asit, organik asitler, formik asit minerallerini içerir. Günlük kalsiyumun 1/5’ini ve demirin ise 1/3’ünü karşılar. Mineraller halsizliği, kansızlığı, ishali ve zayıflığı tedavi eder.
Karaciğer zafiyetine, öksürüğe, bronşite iyi gelir.
Unutkanlığı azaltıcı etkileri olduğu gözlemlenmiştir.
Diş çürümelerini engeller.
Üzümde yüzde 20 oranında direk olarak kana karışan şeker vardır. Bu özelliği ile bedenen ve zihnen çalışanlar için iyi bir gıdadır.
Gıda şekli anne sütüne benzer.
Üzümdeki bol demir kan yapar. Afiyet olsun…

canım dikkat et kendine , kızlar aramızdaki emziren anneler gerçekten kendilerine dikkat etsinler , bebekler emerken
sizdeki kalsiyumu , mineralleri ve vitaminleride alıyorlar , sizin çok bilinçli beslenmeniz gerekiyor . Bak kendine tatlım sende mutlaka

sagol canım yararlı bilgiler için alalım mutlaka

Ben emziriyorum ve cidden kısmıyorum kendimi ama emzirmesem çok dikkat ederdim.
Protein karbonhidrat yağ her gruptan alıyorum canlar. Bebeklerini öncelikli olmalı günde 100 gr versem de seviniyorum ben hafta da 700 yapar ayda 2800 yuvarlak 3 kilo olsun
ayda 3 kg versem 8 ay sonra beeennn 24 kilo veriyorum yaaaa ve 61 olurum inşallah.....

acelemiz yok kızlar yavaş yavaş kalici kilo vermek.... Kendimizi xok kısıp ta kilo lari tekrar almak bizi hüsrana uğratır

Evet canım ben kızımda o hatayı yaptım çok sıkı rejim tabi sonucu aşırı vitamindizlik şimdi hala elevit vitamin kullanıyorum kızlar moral bozukluğumdan çok katılamıyorum size ama şu sıkıntıları bi atlatayım inşallah herşey süper olacak

Bir an önce atlatırsın canım benim... eminim aklın bizde ama seni bekliyorum rakibim benim

en çok ta file den tırsıyorum....

hayırdır tatlım ? umarım iyisindir kötü bir sey yoktur ?çok özelsede umarım hersey düzelir hemencecik canım , sabrın sonu selamet , nefsimize ağır gelen hakkımıza en hayırlı olandır bazen ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…