yok canım rahat ol bu hafta benden korkma kilom aynı yerimde sayıyorum.bu hafta kendimi çok kastım stres yaptım adet olmuyorum veremiyorum diye gerçektende veremedim.kendimi toparladım ama oğlumu aile hekimine götürdüm korkulacak bir şey yok dedi ilaç bile vermedi,hamile olmadığımı biliyordum ama ginede test aldım negetif çıktı kafam rahatladı en azından.Ama haftaya benden kork bomba gibi listede olacağımBir an önce atlatırsın canım benim... eminim aklın bizde ama seni bekliyorum rakibim benim
en çok ta file den tırsıyorum....
canım inş bende zamanla alışırımElif cım ben sonunda öğrendim az yemek yapmayı. Tam 3 kişilik ertesi güne ya kalmıyor ya da çok az
vah rakibime bakın lahana çorbası ha,menün güzel bu hafta iyi vereceksinKahvalti
Kahve( ise gec kaldigim icin bisey yiyemedim)
Ögle
Brokoli salatasi
Yogurt
Mantar sote
Aksam
Lahana corbasi 2 kase
bende çoook severim ekmeksiz yerim fazladan kalori almamak içinBen zaten balığı ekmeksiz fazla fazla yerim çok seviyorum
evet canim cok zahmetli yaa ne yiyecegimi sasirdim kani ayri kemigi ayri b si ayri c si ayri. Bu hafta dahiliyeye gidicem halsizlik sikayetiylecanım dikkat et kendine , kızlar aramızdaki emziren anneler gerçekten kendilerine dikkat etsinler , bebekler emerken
sizdeki kalsiyumu , mineralleri ve vitaminleride alıyorlar , sizin çok bilinçli beslenmeniz gerekiyor . Bak kendine tatlım sende mutlaka
ben biraz biraz kisiyorum canim kismasam kilo alirim .gunde 100 gram verebilmek gayet iyi 3 kilo verdigini insan farkettigine göre az degil normal sartlarda insan aylarca veremiyor.ayda 2 bile olsa raziyim.gecen ay 1.800 verdim bakalim bu sefer kac olacakBen emziriyorum ve cidden kısmıyorum kendimi ama emzirmesem çok dikkat ederdim.
Protein karbonhidrat yağ her gruptan alıyorum canlar. Bebeklerini öncelikli olmalı günde 100 gr versem de seviniyorum ben hafta da 700 yapar ayda 2800 yuvarlak 3 kilo olsun
ayda 3 kg versem 8 ay sonra beeennn 24 kilo veriyorum yaaaa ve 61 olurum inşallah.....
acelemiz yok kızlar yavaş yavaş kalici kilo vermek.... Kendimizi xok kısıp ta kilo lari tekrar almak bizi hüsrana uğratır
Tamam seni ekliyorumSelam kızlarrrr bende katılmak istiyorummm :/
Kilo 70
Boy 168
Hedef 60 Çalışıyorum.. Hırs yaptımmm evlenmeden önce 60 kiloydum 1.5 senede 10 kilo almışım çok üzülüyorummmmBeni de yazın girebildikçe gelişmeleri yazayımm :/
Aksam yemegim
4 kasik ispanak
1 kase yogurt
2 kasik pilav
Ve biraz yurudum okul cikisi
Benim de icimde tuhaf bir sıkıntı var
Hayir olsun
Yok cnm zayiflamak icin olan lahana corbasindan deil o. Ben karadenizliyim kara lahana corbasi yöresel yemekvah rakibime bakın lahana çorbası ha,menün güzel bu hafta iyi vereceksin
Senin listende gayet basarili cnm rakibim sendende güzel bir sonuc bekliyormkahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
2 dilim kepek ek
çay
öğlen:hazırda bir şey yoktu bende
1 domates,4 zeytin
1 dilim kepek ek
çay
ara:türk kahvesi
akşam:yumurtalı mantar
yoğurt
4 acı biber
1 dilim kepek ek
su 2lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?