Ne güzel Seacım , öğretmen olmak çocuklu anneler için cok güzel , çocuğunla ( eğer varsa ) daha cok vakit geçirebiliyorsundur , ben sabah 8 den aksam 7 ye kadar oğlumu goremıyorum , cok kötü gerçekten , maşallah sanaEvet tatlim ogretmenim
Subat tatilinde yeme duzenim bozuldu
Ama artik bahara kadar esnek lik yok
acı biberin faydasını görüyormusun? canım,bende kahvaltıda tüketmek istiyorum.Tuzluysa ödem yapabilir canım , çig acı yeşil biber yiyebilirsin canım ( küçüklerinden )
ayyy çok sağol canım yorumların için,inan hiç kaçamak yapmamış gibi rahatladım şuanCanım oluyor arada böyle şeyler demoralize olma , olan olmuş , şimdi kaldığın yerden devam et lütfen mesela
hafif bir öğlen ve aksam yemeği yiyerek bugunu tolere edebilirsin , önümüzdeki 1-2 günde tam toparlanırsın ..
Motivasyonun kırılmasın kaldığın yerden devam , mesela ben hafta sonları 1 yada 2 ogun kacırsamda hıc bır sey olmamış gıbı diğer ogunde hafıf bırseyler yiyerek deval ediyorum , inan cok etkılı oluyor , bizimde arada rahatlayıp nefsimizi koreltmemız lazım , önemli olan sonrasında kaldığı yerden devam
Filecim , yeterli vitamini almıyor olabilirsin rejim döneminde , eger cok gerginsen ( gecen hafta ben oyleydım ) vitamin takviyesi kullanabilirsin , hemen toparlıyor ınsan , bende cok işe yaradı tavsiye ederım tatlım . Saglık ocağına danışarakgünaydın kızlar,adet olmadığım için mi bilmiyorum canım çok sıkkın hiç enerjim yok canım hiç bir şey yapmak istemiyor.sanki patlayacak bir bomba gibi hissediyorum.
Süper canım , hafta sonu dünyayı yedim inanırmısın ama bağırsak hızlandırıyor ve hıc bır sey kalmıyor , bende cok faydası oldu tavsiye ederim , önerenden allah razı olsunacı biberin faydasını görüyormusun? canım,bende kahvaltıda tüketmek istiyorum.
Cok sagol canim geri kalanlari da versem bu is bitmicek evet bide korumasi var:) bizim kilolarimiz yakindi galibaGerçekten süpersin TurkishCandy , başarı öykünü okudum , gerçekten taktir edilecek bir başarı . Maşallah diyelim
allah korumayı nasip etsin
Bende boyleyim eve geldigimden berikızlar selam
kızlar,ben geçen tartı gününden sonra iyice cozuttum
kaymaklı hamurla ıspanaklı börek,pizza 4-5 gündür bunları yiyorum,dünde kızartma,bisküvi,çikolata
yani anlayacağınız kilo aldıracak ne varsa yedim ve spor da hiç yapmadım
şimdi de tartılmaya korkuyorum, kahvaltımı da yaptım şuan tartılamam
ve kahvaltıda da börek yedim.bidaha da hamur işi yapmak istemiyorum bu ay
geçen haftayı unut yeni bir haftaya başladık bu haftaya güzel başla hiç bozmamış gibi,tartılma +görürsen hepten motivasyonun kırılır.kızlar selam
kızlar,ben geçen tartı gününden sonra iyice cozuttum
kaymaklı hamurla ıspanaklı börek,pizza 4-5 gündür bunları yiyorum,dünde kızartma,bisküvi,çikolata
yani anlayacağınız kilo aldıracak ne varsa yedim ve spor da hiç yapmadım
şimdi de tartılmaya korkuyorum, kahvaltımı da yaptım şuan tartılamam
ve kahvaltıda da börek yedim.bidaha da hamur işi yapmak istemiyorum bu ay
kaç tane yiyorsun canım bide sadece kahvaltı da mı yiyorsun?Süper canım , hafta sonu dünyayı yedim inanırmısın ama bağırsak hızlandırıyor ve hıc bır sey kalmıyor , bende cok faydası oldu tavsiye ederim , önerenden allah razı olsun
evet canım kılolarımız yakın 56 kg ım ben , ben doğum sonrası 73 kg dan 58 kg lere diyetisyen yardımıyla indim , sonrasında bir turlu kalan kg larımı verememıstım , şimdi veriyorum işte , doğum öncesine donecegım ınsallah 4 kgCok sagol canim geri kalanlari da versem bu is bitmicek evet bide korumasi var:) bizim kilolarimiz yakindi galiba
canım ben canımın istediği kadar yiyorum ,kucuk acı biberlerden kısıtlama yok , ben öğlen ve aksam yıyorum canım , kahvaltıda yemedim .kaç tane yiyorsun canım bide sadece kahvaltı da mı yiyorsun?
Esime soyleyimde alsin biraz. Cok severim 3 gün boyunca bolca yiyim vücut sasirsin :)canım ben canımın istediği kadar yiyorum ,kucuk acı biberlerden kısıtlama yok , ben öğlen ve aksam yıyorum canım , kahvaltıda yemedim .
öööffffff canımı istettiniz ,şimdi gidip turşu mu yiyeyim,sade de yiyemem ki illaki yanında bişey olacak hiç olmazsa ekmek,tok karnına da yiyemem ,neyse öğleni bekliyeyim baricanım ben canımın istediği kadar yiyorum ,kucuk acı biberlerden kısıtlama yok , ben öğlen ve aksam yıyorum canım , kahvaltıda yemedim .
Sende cok iyi vermissin:) geri kalanini da beraber vericez insallah:)evet canım kılolarımız yakın 56 kg ım ben , ben doğum sonrası 73 kg dan 58 kg lere diyetisyen yardımıyla indim , sonrasında bir turlu kalan kg larımı verememıstım , şimdi veriyorum işte , doğum öncesine donecegım ınsallah 4 kg
fazlam kaldı benım , boyum cok kısa bu nedenle tam vermem lazım .
Oyle Tatlim tatiller falan iyi oluyor çocuk icinNe güzel Seacım , öğretmen olmak çocuklu anneler için cok güzel , çocuğunla ( eğer varsa ) daha cok vakit geçirebiliyorsundur , ben sabah 8 den aksam 7 ye kadar oğlumu goremıyorum , cok kötü gerçekten , maşallah sana
inşallah canım , son kg lara gelindikçe daha da zorlaşıyor kılo vermek hele de belli bir yastan sonra ( 1978 doğumluyum )Sende cok iyi vermissin:) geri kalanini da beraber vericez insallah:)
Canım çalışma saatlerim Pazartesi - Cuma saat 9.00 - 18.00 ama Istanbul'da ulaşımda zor olduğu ıcınOyle Tatlim tatiller falan iyi oluyor çocuk icin
Ben 8 den 3 e kadar calisiyorum
Ama tabi 2 gun calisan ogretmenler bile var
O konu da avantajliyiz
Senin agirmis calisma saatlerin canim yaa
Ne is yapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?