4 Aylık kilo verme yarışması

Evet tatlim ogretmenim
Subat tatilinde yeme duzenim bozuldu
Ama artik bahara kadar esnek lik yok
Ne güzel Seacım , öğretmen olmak çocuklu anneler için cok güzel , çocuğunla ( eğer varsa ) daha cok vakit geçirebiliyorsundur , ben sabah 8 den aksam 7 ye kadar oğlumu goremıyorum , cok kötü gerçekten , maşallah sana

ayyy çok sağol canım yorumların için,inan hiç kaçamak yapmamış gibi rahatladım şuan

günaydın kızlar,adet olmadığım için mi bilmiyorum canım çok sıkkın hiç enerjim yok canım hiç bir şey yapmak istemiyor.sanki patlayacak bir bomba gibi hissediyorum.
Filecim , yeterli vitamini almıyor olabilirsin rejim döneminde , eger cok gerginsen ( gecen hafta ben oyleydım ) vitamin takviyesi kullanabilirsin , hemen toparlıyor ınsan , bende cok işe yaradı tavsiye ederım tatlım . Saglık ocağına danışarak
eczaneden güzel bir multıvıtamın bu dönemlerde işini görebilir .

Gerçekten süpersin TurkishCandy , başarı öykünü okudum , gerçekten taktir edilecek bir başarı . Maşallah diyelim
allah korumayı nasip etsin
Cok sagol canim geri kalanlari da versem bu is bitmicek evet bide korumasi var:) bizim kilolarimiz yakindi galiba

Bende boyleyim eve geldigimden beri yurda dondugumde tartilcam bakalim ne kadar almisim :/

geçen haftayı unut yeni bir haftaya başladık bu haftaya güzel başla hiç bozmamış gibi,tartılma +görürsen hepten motivasyonun kırılır.

Cok sagol canim geri kalanlari da versem bu is bitmicek evet bide korumasi var:) bizim kilolarimiz yakindi galiba
evet canım kılolarımız yakın 56 kg ım ben , ben doğum sonrası 73 kg dan 58 kg lere diyetisyen yardımıyla indim , sonrasında bir turlu kalan kg larımı verememıstım , şimdi veriyorum işte , doğum öncesine donecegım ınsallah 4 kg
fazlam kaldı benım , boyum cok kısa bu nedenle tam vermem lazım .

canım ben canımın istediği kadar yiyorum ,kucuk acı biberlerden kısıtlama yok , ben öğlen ve aksam yıyorum canım , kahvaltıda yemedim .
öööffffff canımı istettiniz ,şimdi gidip turşu mu yiyeyim,sade de yiyemem ki illaki yanında bişey olacak hiç olmazsa ekmek,tok karnına da yiyemem ,neyse öğleni bekliyeyim bari

Sende cok iyi vermissin:) geri kalanini da beraber vericez insallah:)

Oyle Tatlim tatiller falan iyi oluyor çocuk icin
Ben 8 den 3 e kadar calisiyorum
Ama tabi 2 gun calisan ogretmenler bile var
O konu da avantajliyiz
Senin agirmis calisma saatlerin canim yaa
Ne is yapiyorsun

Kızlar günaydın bir kaç gündür giremedim.
Ama biraz kaçamak yaptım neyse moralimi bozmuyorum. Bu hafta artı görmem inş zaten çok azcik verdim
Buraya giremedigimde kaçamak olabiliyor. Burası benim için süper bir kontrol merkezi olmuş.
Kahvaltı
Yarın muz
2 tane portakal
1 tane elma
Dengelemeye çalışıyorum da
öğlen için de tarhana çorbası düşünüyorum

Sende cok iyi vermissin:) geri kalanini da beraber vericez insallah:)
inşallah canım , son kg lara gelindikçe daha da zorlaşıyor kılo vermek hele de belli bir yastan sonra ( 1978 doğumluyum )
ama azimliyim canım bu topiğin inanılmaz faydası var .

Dün ki rezil menümü de paylaşmak istiyorum belki kacamaklarim azalır.
Kahvaltı
2 tane sigara böreği
2 dilim ekmek (beyaz)
1 tatlı kaşığı salça
Kahvaltı geç olduğu için öğle yemeğini yemedim.
ara
Küçük kase makarna salatası
1 tane poğaça

Akşam
Corba
Kuru fasulye
4 5 kaşık pilav
Yoğurt
Salata
Ne yemişim be yazarken ben yoruldum

Oyle Tatlim tatiller falan iyi oluyor çocuk icin
Ben 8 den 3 e kadar calisiyorum
Ama tabi 2 gun calisan ogretmenler bile var
O konu da avantajliyiz
Senin agirmis calisma saatlerin canim yaa
Ne is yapiyorsun
Canım çalışma saatlerim Pazartesi - Cuma saat 9.00 - 18.00 ama Istanbul'da ulaşımda zor olduğu ıcın
saat sabah 8 de servisle çıkıp 19.00 da eve gırebiliyorum , bir firmada ithalat sorumlusuyum canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…