4 Aylık kilo verme yarışması

benim menümün yanında seninki hiç bişey kalır

abarttığın kadar kötü degıl tatlım ,bu arada Trakyalı mısın tatlım ? kahvaltıda salca ?

günaydın kızlar,adet olmadığım için mi bilmiyorum canım çok sıkkın hiç enerjim yok canım hiç bir şey yapmak istemiyor.sanki patlayacak bir bomba gibi hissediyorum.

Tartı da fark var mı canim

benim menümün yanında seninki hiç bişey kalır
Canım benim metabolizması çok yavaş ondan yoksa çok takmam belki ama kilom fazla olmasına rağmen çok yavaş gidiyor. Daha önce diyetisyene gitmiştim metabolizma hızımın çok düşük olduğunu bu metabolizmayla bu kiloda kalmam da çok iyiymiş. Öle demişti tedavi olman gerek o zaman maddi sıkıntılardan bırakmıştım. Şimdi bu 4 ay geçene kadar bekliycem değişmezse tekrar kapısını çalıp tedavi olmayı düşünüyorum.ondan yani tatlım yoksa hiç sıkıntı deil 2 gün geç gider ama çok küçük bir kaçamak bende 4 güne neden oluyor

oluyor arada bır banada canım , mecbur olmadığın seyleri yapma bırak yarına tatlım , ölüm yok sonunda
Evet canım haklisin da içim dayanması dün gecede misafir vardı ev malum neyseki evi topladım şimdi ama kalani kalsın dediğin gibi benden önemli mi

Slm kızlar
Kahvaltı
Yarım haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
Peynir
3 tane acı biber turşusu
Çay
3 kepekli grisini
Bi kaç tatlı kaşığı profitorol ( bu sondu)

Gunaydin kizlar
Veèe tatili bitirip
Is tempomuz basladi
Benim icin daha iyi oldu daha duzenli olacak beslenmem

Kahvalti
2 has yumurta
2 zeytin
Bir lokma ekmek
Sekersiz cay

Ve birazdan yesilcayimi icicem

Ogle 2 kasik garniturlu pilav
1 kase yogurt

Süt veren annelere kıyamıyorum , bu topik te yemek isimleri her defasında geçiyor , canınız çekiyordur

Ay benim menüler de genellikle tatlılar dikkatimi çeker. . .
Aç olunca zaten sofra da beni görmeyin kendimi kaybediyorum.
geçen eşime bana 1 kg balık yetmez 1.5 kilo al tamam mı diye defalarca söyledim. Tabi akıllı kocam 1 kg aldı. Fazla fazla yetti.
benim açlık halim çok kotu

Bende 1.5 al diyorum ama.1 kilo aliyor genekde yetiyor fazladan yiyorum :)

Ay canım bende öleyim ya açken 5 kişilik yemek yapıyorum topu yoluna 2 kişiyiz sonrada yemek kaliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…