benim menümün yanında seninki hiç bişey kalırDün ki rezil menümü de paylaşmak istiyorum belki kacamaklarim azalır.
Kahvaltı
2 tane sigara böreği
2 dilim ekmek (beyaz)
1 tatlı kaşığı salça
Kahvaltı geç olduğu için öğle yemeğini yemedim.
ara
Küçük kase makarna salatası
1 tane poğaça
Akşam
Corba
Kuru fasulye
4 5 kaşık pilav
Yoğurt
Salata
Ne yemişim be yazarken ben yoruldum
sabahları bende öyle oluyorum,biraz zumba yaptım bütün enerjim yerine geldiKızlar bi de canım hiç birşey yapmak istemiyor bu aralar ya
abarttığın kadar kötü degıl tatlım ,bu arada Trakyalı mısın tatlım ? kahvaltıda salca ?Dün ki rezil menümü de paylaşmak istiyorum belki kacamaklarim azalır.
Kahvaltı
2 tane sigara böreği
2 dilim ekmek (beyaz)
1 tatlı kaşığı salça
Kahvaltı geç olduğu için öğle yemeğini yemedim.
ara
Küçük kase makarna salatası
1 tane poğaça
Akşam
Corba
Kuru fasulye
4 5 kaşık pilav
Yoğurt
Salata
Ne yemişim be yazarken ben yoruldum
oluyor arada bır banada canım , mecbur olmadığın seyleri yapma bırak yarına tatlım , ölüm yok sonundaKızlar bi de canım hiç birşey yapmak istemiyor bu aralar ya
benim menüm senin menünü döverbenim menümün yanında seninki hiç bişey kalır
T tatlitambak bugun kac kilosun canim
baktım canım,öndeki hocaları etli butlu,kendine pek yaramamış mı acaba?
günaydın kızlar,adet olmadığım için mi bilmiyorum canım çok sıkkın hiç enerjim yok canım hiç bir şey yapmak istemiyor.sanki patlayacak bir bomba gibi hissediyorum.
sabahları bende öyle oluyorum,biraz zumba yaptım bütün enerjim yerine geldi
evet onu yaptım,güzeldi,bir kaç zumba daha yaptım 3-5 dk lıklardan.bende ara ara yapıyordum zaten de ben zayıflamatv.com dan bakıyordum,seninkini de ekledim sık kullanılanlara,sağol canım.Zambak cım 16 dk zumba yi mi yaptin nasıl di
Canım benim metabolizması çok yavaş ondan yoksa çok takmam belki ama kilom fazla olmasına rağmen çok yavaş gidiyor. Daha önce diyetisyene gitmiştim metabolizma hızımın çok düşük olduğunu bu metabolizmayla bu kiloda kalmam da çok iyiymiş. Öle demişti tedavi olman gerek o zaman maddi sıkıntılardan bırakmıştım. Şimdi bu 4 ay geçene kadar bekliycem değişmezse tekrar kapısını çalıp tedavi olmayı düşünüyorum.ondan yani tatlım yoksa hiç sıkıntı deil 2 gün geç gider ama çok küçük bir kaçamak bende 4 güne neden oluyorbenim menümün yanında seninki hiç bişey kalır
Evet canım haklisin da içim dayanması dün gecede misafir vardı ev malumoluyor arada bır banada canım , mecbur olmadığın seyleri yapma bırak yarına tatlım , ölüm yok sonunda
Yok tatlım da yakın Kahvaltı da salçayı çok severin özel kahvaltı için domates birber karışık salça yaparızabarttığın kadar kötü degıl tatlım ,bu arada Trakyalı mısın tatlım ? kahvaltıda salca ?
Yok tatlım da yakın Kahvaltı da salçayı çok severin özel kahvaltı için domates birber karışık salça yaparız
Süt veren annelere kıyamıyorum , bu topik te yemek isimleri her defasında geçiyor , canınız çekiyordurO kadar acıktım ki canım cekti
bende bayılırım ama Trakya - Çanakkale taraflarında sabahları tosta bile salca sürerler , harika olurYok tatlım da yakın Kahvaltı da salçayı çok severin özel kahvaltı için domates birber karışık salça yaparız
Gunaydin kizlar
Veèe tatili bitirip
Is tempomuz basladi
Benim icin daha iyi oldu daha duzenli olacak beslenmem
Kahvalti
2 has yumurta
2 zeytin
Bir lokma ekmek
Sekersiz cay
Ve birazdan yesilcayimi icicem
Süt veren annelere kıyamıyorum , bu topik te yemek isimleri her defasında geçiyor , canınız çekiyordur
Bende 1.5 al diyorum ama.1 kilo aliyor genekde yetiyor fazladan yiyorum :)Ay benim menüler de genellikle tatlılar dikkatimi çeker. . .
Aç olunca zaten sofra da beni görmeyin kendimi kaybediyorum.
geçen eşime bana 1 kg balık yetmez 1.5 kilo al tamam mı diye defalarca söyledim. Tabi akıllı kocam 1 kg aldı. Fazla fazla yetti.
benim açlık halim çok kotu
Ay canım bende öleyim ya açken 5 kişilik yemek yapıyorum topu yoluna 2 kişiyiz sonrada yemek kaliyoAy benim menüler de genellikle tatlılar dikkatimi çeker. . .
Aç olunca zaten sofra da beni görmeyin kendimi kaybediyorum.
geçen eşime bana 1 kg balık yetmez 1.5 kilo al tamam mı diye defalarca söyledim. Tabi akıllı kocam 1 kg aldı. Fazla fazla yetti.
benim açlık halim çok kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?