- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Kasar peynirler arasinda en kalorili olani cnmBiraz eski kaşar peyniri yedim
Ah ahh biliyorum hatta biraz çikolata yedim şimdiKasar peynirler arasinda en kalorili olani cnm
Selam kızlar uzun bir aradan sonra (önemli sebepleri vardi)menum söyle
sabah
1 dl ekmek tt 1 CK bal
1kk peynir 3 ince dilim salam
ara
1 sb süt yarım muz
öğle
1 kase mer. Çor.
1 kase Yoğurtlu ıspanak
akşam
4 yk pilav
2 Baget bol salata 1 sb ayran
ara
1 şekersiz Nescafe 2 kare bitter
baktım zumba dansına gerçekten zor bir dansa benziyor izlerken bile yoruldum.30 dk eliptik 16 dk zumba yaptm
Dene cnm inanilmaz zevkli hele o 16 dk lik olandaki zumba hocasi cok enerjik bana pozitif enerji veriyrbaktım zumba dansına gerçekten zor bir dansa benziyor izlerken bile yoruldum.
bunu yaparken yanımda kimsenin olmaması lazım,denemeyi düşünüyorum.Dene cnm inanilmaz zevkli hele o 16 dk lik olandaki zumba hocasi cok enerjik bana pozitif enerji veriyr
Ilk etapta kimse olmasin gayet komik görünüyosnbunu yaparken yanımda kimsenin olmaması lazım,denemeyi düşünüyorum.
Ilk etapta kimse olmasin gayet komik görünüyosnbende dün ilkkez yaptm bugün baya iyiydim
bugün tartildin mi?Alışınca o kadar güzel ki... ay ben bugun hicbirsey yapamadım. Her tarafım ağrıyor uyumak istiyorum. Öyle işte yarın kaç çıkacağım acaba. Bugün kaçırdım gibi
bugün tartildin mi?
Bende hala pil yok...
çrş ya yetişirim mrk etme cnmAma pil çarşambaya kadar al da bizi meraktan bırakma
bide ben yarin balık yiyeceğim aksama ne zaman balık salata yesem ertesi güne tartı beni coookk sevindiriyor.... rekabet var yani ne yapayım ben
Benim de spor yapmam lazimAlışınca o kadar güzel ki... ay ben bugun hicbirsey yapamadım. Her tarafım ağrıyor uyumak istiyorum. Öyle işte yarın kaç çıkacağım acaba. Bugün kaçırdım gibi
Canim yasadiklarimiz ruh halimizi etkiliyorBugünlerde yine canım çok sıkkın aklıma hala o günler geliyor kendimi işe yaramaz hissediyorum orda olamadığım için...
Günaydın canim .Kızlar günaydın
Bugün süperim dün ki miskinligimden eser yok
Kahvaltı
1 tane muz
Yarın portakal
Yarın elma
Kahvaltı da meyve yemeye çok alıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?