aynen canım ya,vücudum resmen 60 altına inmemek için direniyor,yaza kadar 58 olsam bari,yazın kilo vermek daha kolay olur benim için,tabi bi de ramazanlık var ramazanlıkta da veremiyorum hatta kilo alıyorum çünkü metebolizmam tamamen duruyor.Bugün + 500 ciktim ne oluyo anlamadim. Moralimi bozmamaya calisiyorum. Önemli olan ayda bir miktar kilo vermek olmasi biraz yarismayida uzatirim cunku bu gidisle hedefime zor ulasicam.80 üstü kizlar sizler benim kiloma indiginizde ben 71 lerde olurum anca. O kadar zor gidiyorki onceki yarismalarda hizli veriyrdm eski yaglar bunlar oturmuş .olsun saglik olsun .
Canim arada duraklamalar oluyorBugün + 500 ciktim ne oluyo anlamadim. Moralimi bozmamaya calisiyorum. Önemli olan ayda bir miktar kilo vermek olmasi biraz yarismayida uzatirim cunku bu gidisle hedefime zor ulasicam.80 üstü kizlar sizler benim kiloma indiginizde ben 71 lerde olurum anca. O kadar zor gidiyorki onceki yarismalarda hizli veriyrdm eski yaglar bunlar oturmuş .olsun saglik olsun .
Bugün + 500 ciktim ne oluyo anlamadim. Moralimi bozmamaya calisiyorum. Önemli olan ayda bir miktar kilo vermek olmasi biraz yarismayida uzatirim cunku bu gidisle hedefime zor ulasicam.80 üstü kizlar sizler benim kiloma indiginizde ben 71 lerde olurum anca. O kadar zor gidiyorki onceki yarismalarda hizli veriyrdm eski yaglar bunlar oturmuş .olsun saglik olsun .
of offf sen en azindan normal kilolara indin ya benaynen canım ya,vücudum resmen 60 altına inmemek için direniyor,yaza kadar 58 olsam bari,yazın kilo vermek daha kolay olur benim için,tabi bi de ramazanlık var ramazanlıkta da veremiyorum hatta kilo alıyorum çünkü metebolizmam tamamen duruyor.
insallah canim. Kabizlik bas gosterdi normaldr olmaz kolay kolay ama bu sefer fena belkide ondandrCanim arada duraklamalar oluyor
Bozma moralini Iki Gune eksiye gecersin
Kizlar Ogle yemegim
Birazdan yiycem
4 kasik ispanak yemegi
4 kasik yogurtlu havuc
Simdi ye kadar 1 lt su
2 fincan yesilcay ictim
Cok guzel bir menüKizlar Ogle yemegim
Birazdan yiycem
4 kasik ispanak yemegi
4 kasik yogurtlu havuc
Simdi ye kadar 1 lt su
2 fincan yesilcay ictim
Cok iyi basladin canimBugün 2.günüm;
Kahvaltı: 3 dilim kepek ekmeği, Kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 4 zeytin,1 yumurta
Destek : 1.5 lt su
Sagol canimCok guzel bir menü
Iyi olur canim yesilcay cok guzel odem atiyorAy bu yeşil çaya ben de başlasam iyi olacak. Severim de ama yapmaya üşeniyorum.
Neyse yarın yeni bir hafta ben de yeni hafta da biraz değişiklik yapayim
haklisin canim bende senin gibi tatliya dustum bu aralar Iki gundur. bir gun cikolata bir gun kadayif tatlisi yedim itirafini kendime simdi yapiyorum.cunku sucluluk duygusundan unutmaya calisiyordumMoral bozmak yok canım ben de 1 haftadır aynı sayılırım. Ama bizim işimiz uzun vadede olacak 1 günde 2 gunde olacak şey değil canım.
sen pes etmeden devam et nasıl olsa gidecek o kilolar....
ben de biraz kilo vermemi hızlandırmak için tatlidan akşamları vazgeciyorum. Sabah ise çok zorlanirsam yerim yoksa tutacağım kendimi... Şubat sonu 80 olma istiyorum da
reglidendir kesin motiven düşmesin tatlimBende artılardayım kızlar regl dönemimden mi yoksa kilomu aldım bilmiyorum
ilk günden bomba gibi giriş yaptinKızlar moral bozmak yokkk azimleee yaza kadar devammmmm
Benim dün ilk günümdü menüm şöyle:
Kahvaltı. 1 Simit( yarım olması gerekiyordu) kibrit kutusu kadar beyaz peynir ,4 zeytin
Öğle. 1 kase çorba ,1kase cacık, yarım tabak sulu bezelye
Ara. 1 avuç kuru üzüm
Akşam.1kase çorba, Közde mantar, 1 kase yoğurt
2lt su, 50 mekik
Hergün yazmaya çalışacağımm :) Herkeze başarılarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?