Evet kucukken bende cok atlardim sıkılasirsam yine denerim canim.simdi o ziplama hareketleri kilolulara yaramaz cunku dizlere cok yuk biniyo baski uygulanmis oluyrAnladım canım zaten ip atlamak bütün Vücudu çalıştırıyor o Yüzden ilk başta zor geliyor
Dün gece düşündüm çocukluğuma gittim günde 500 kez ip atlardık yorulmak ne bilmiyordum şuan ki beni düşündüm çok ağırlaşmışım
Vücudumu zinde tutmak için günde bi kaç kez ip atlayıp egzersiz yapıcam
Enerjim arttı resmen bugün
Doğru söylüyorsun canımEvet kucukken bende cok atlardim sıkılasirsam yine denerim canim.simdi o ziplama hareketleri kilolulara yaramaz cunku dizlere cok yuk biniyo baski uygulanmis oluyr
Karin egzersizine henüz baslamadim canim biraz daha kilo kaybedip basliyim diyorum yoksa yanlis mi dusunuyorum emin degilimCanım benimde aynen karın derim çok gevşek
23 kilo Alınca hamilelikte bu hale geldim
O Yüzden son gaz egzersize devam
Bizimkide 59 olmami filan istiyor.55 e de bayilir.ben şöyle dusunuyorumda erkek olsam karimi 65 kilo isterdim zayiflar itici geliyor kadin gibi gelmiyorcanim b3nimki bana iyisin 80 ol yeter diyor ama yemezlerrrr ....
esim de bir ara 2 gune 1 halka tatli aliyordu ben de simdi disrda ye diyorum. Evde yaparsam sutlu tatli yapiyorum. En azindan sabahlari bem de yiyorum...
Cok zayiflar banada itici geliyor nedense.gelinimiz mesela 49-50kilo falan.onu cok severim ama yok ondan yemem,yok bunu sevmem falan filan hiiiiic bana gore degil valla:)Bizimkide 59 olmami filan istiyor.55 e de bayilir.ben şöyle dusunuyorumda erkek olsam karimi 65 kilo isterdim zayiflar itici geliyor kadin gibi gelmiyorama yinede 55 olmak istiyorum :)
Basin saolsun cnmIyi geceler kizlar
eşimin anneannesi vefat etti. Gece yola çıkacaktık ama çocuklar durmadı. Sabah namazdan sonra gidiyoruz. Bildirim yapamayabilirim. Eğer yapamazsam beni 85.5 girin. Bugünki kilom du.
çok yorgunum. Şimdi uyuyacağım. Iyi uykular...
ben eşime tatlı alınca kızıyorum,abur cubur alınca da kızıyorum ama çocuklar var mecburen alıyor ,bende gözönünden uzak yerlere saklıyorum o zaman kendimi durdurabiliyorum ancak.Bana da ceza esim kiyamiyo hem zayiflamami istiyo hemde tatli getiriyo o pis gazdan birazda bana gonder
Basin sagolsun cnmIyi geceler kizlar
eşimin anneannesi vefat etti. Gece yola çıkacaktık ama çocuklar durmadı. Sabah namazdan sonra gidiyoruz. Bildirim yapamayabilirim. Eğer yapamazsam beni 85.5 girin. Bugünki kilom du.
başınız sağ olsunIyi geceler kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?