4 Aylık kilo verme yarışması

Yarın eminim + larla karşınızda olurum
Bugün az yememe rağmen hala çok fazlayım
Moralim bozuk
Reglim de bitti sayılır hala şişlik olmaz heralde

Evet kucukken bende cok atlardim sıkılasirsam yine denerim canim.simdi o ziplama hareketleri kilolulara yaramaz cunku dizlere cok yuk biniyo baski uygulanmis oluyr

canim b3nimki bana iyisin 80 ol yeter diyor ama yemezlerrrr ....
esim de bir ara 2 gune 1 halka tatli aliyordu ben de simdi disrda ye diyorum. Evde yaparsam sutlu tatli yapiyorum. En azindan sabahlari bem de yiyorum...
Bizimkide 59 olmami filan istiyor.55 e de bayilir.ben şöyle dusunuyorumda erkek olsam karimi 65 kilo isterdim zayiflar itici geliyor kadin gibi gelmiyor ama yinede 55 olmak istiyorum :)

Bizimkide 59 olmami filan istiyor.55 e de bayilir.ben şöyle dusunuyorumda erkek olsam karimi 65 kilo isterdim zayiflar itici geliyor kadin gibi gelmiyor ama yinede 55 olmak istiyorum :)
Cok zayiflar banada itici geliyor nedense.gelinimiz mesela 49-50kilo falan.onu cok severim ama yok ondan yemem,yok bunu sevmem falan filan hiiiiic bana gore degil valla:)

Iyi geceler kizlar
eşimin anneannesi vefat etti. Gece yola çıkacaktık ama çocuklar durmadı. Sabah namazdan sonra gidiyoruz. Bildirim yapamayabilirim. Eğer yapamazsam beni 85.5 girin. Bugünki kilom du.

çok yorgunum. Şimdi uyuyacağım. Iyi uykular...

Basin saolsun cnm

Bana da ceza esim kiyamiyo hem zayiflamami istiyo hemde tatli getiriyo o pis gazdan birazda bana gonder
ben eşime tatlı alınca kızıyorum,abur cubur alınca da kızıyorum ama çocuklar var mecburen alıyor ,bende gözönünden uzak yerlere saklıyorum o zaman kendimi durdurabiliyorum ancak.

Herkezi fit, az kalorili, moral dolu bir güne başlama dileğiyle selamlıyorumm
Bugün 3.günüm :
Sabah 1 lt su ile başladım. 30 mekik hareketi
Kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmek-kibrit kutusu beyaz peynir-4 zeytin-domates-roka
Bebek düşündüğüm için yeşil çay içemiyorum.... Bol su içmeye devam ....

Basin sagolsun cnm

Kizlar gunaydin Istanbul da bol karli guzel bir gun , guzel bir gun diyorum cunku kres tatil ben cocuguma bakmak icin izin aldim ,onunla daha fazla vakit gecirebilecegim bugun :) zaten kreste cok problem yasiyorum gitmek istemiyor agliyor zorla birakiyoruz resmen ,kreste te uyum sorunlarimiz var.
Okulada gitmek istemeyecek bu gidisle

Bugunku kilom :55,2. Bu hafta cok fazla dikkat etmememe ragmen vermisim cok aci biber yedigimden dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…