- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Günaydın kızlar
Geçen hafta 60.1 kg
Bu haftaaaaaaa 60.1
Artıdaydım bu hafta içi, yinede aynı kiloyu görmek mutlu etti beni
Canim seninle ayni kilodayiz.seni kendime rakip secsem gaza gelirmiyim acaba.gerci sen guzel veriyosun istersen ben kaplumbaga hizindayim maalesef.Günaydın kızlar 81.5 aynıyım
Ben ederdim ama menulerini goremedim canim:)KARATAY YAPAN VE BANA NERDE HATA YAPTIĞIMI SÖYLEYECEK OLAN BIRININ TARDIMINA İHTİYACIM VAR
Çok şükür verdim azda olsa yaaa mavimi hadi gel sende ya hedefimiz hep 55 ti ulaşalım artıktatlımm tatlımm tatlımmm ohh maaşallah vermişsin biraz
Çok şükür verdim azda olsa yaaa mavimi hadi gel sende ya hedefimiz hep 55 ti ulaşalım artık
Listedesin hosgeldinBeni de aranıza alınnnn2 gün once spora başladımm az az hafif şeylerden yiyorum inşallah sonuca ulaşırım
boy: 1,59
kilo: 77.7
hedef: 65
Evet çok kötü durumlar.şahsen dün yemin ettim gece. Bir hafta çay çikolata kuruyemis pasta kek tatli yok bir hafta sonra yemin tazelerim yoksa olmuyo. Zaten kilolarimdan psikoljk sıkntidayim ruhsal cokuntu yasadigim zamanlar canim istemesede gicikligina yiyorumya kızlar hepimiz bu hafta yerimizde sayıyoruz ne oldu bize ya nazaramı geldik ne,hadi gelin söz verelim hepimiz haftaya çarşambaya kadar güzel kilolar verelim.
menü bıldırımı yapcam canımBen ederdim ama menulerini goremedim canim:)
İnşallah canım kaç kilosun şuanben de bu hafta giriştim tatlımm hayırlısıyla sonunu getiririz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?