4 Aylık kilo verme yarışması

SELAM KIZLAR
sabah:1 kupa türk kahvesi(1-2 yemek kaşığı sütle tadını yumuşattım)
kahvaltı(10:00):
2-3 yemek kaşığı lor peyniri,1 tutam maydanoz,közlenmiş kırmızı biber,7 yeşil zeytin,1,5dilim çavdar ekmeği
öğle(13:00):
1 kase kuru fasulye,1 kase yoğurt,1 mandalina

Merhaba kızlar
Benim evdeki tartim bozulmus bugun tartilamicam ama 200-300 gramdan fazla verdigimi düşünmüyorum bu hafta ayni kilomu yazabilirsin sbeden cim:)

Beni de aranıza alınnnn 2 gün once spora başladımm az az hafif şeylerden yiyorum inşallah sonuca ulaşırım

boy: 1,59
kilo: 77.7
hedef: 65

ya kızlar hepimiz bu hafta yerimizde sayıyoruz ne oldu bize ya nazaramı geldik ne,hadi gelin söz verelim hepimiz haftaya çarşambaya kadar güzel kilolar verelim.
Evet çok kötü durumlar.şahsen dün yemin ettim gece. Bir hafta çay çikolata kuruyemis pasta kek tatli yok bir hafta sonra yemin tazelerim yoksa olmuyo. Zaten kilolarimdan psikoljk sıkntidayim ruhsal cokuntu yasadigim zamanlar canim istemesede gicikligina yiyorum

ara:1 içli köfte(pişirirken tadına baktım),1 kare %80 bitter çikolata,5li çay+rezene çayı,2 tane biskrem bisküvi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…