4 Aylık kilo verme yarışması

Canim süpersin. Ama ip atlamak bana saglikli gelmiyor. Hicbir teknik bilgim olmadan soyluyorum.
bende plates topu aldim ama benimki tuhaf cok buyuk cikti.seninki de mi cok buyuk
Aa niye sağlıklı değil canım ip atlamak herkes öve öve bitiremiyo da merak ettim
Benim topta büyük Canım orta boy galiba benimki
Pilates salonunda görmüştüm çok büyüklerdi

Aa niye sağlıklı değil canım ip atlamak herkes öve öve bitiremiyo da merak ettim

Kızlar plates topları kişinin boyuna göre veriliyor diye biliyorum

Kizlar yarin sürpriz yapicak olan var mi? Ben is cikisi saat 16 gibi kilo paylasimi yapabilicem...

Canim yazdimya bilgim yok oyleymis gibi geliyo sadece ben iki uc tane atlaynca her yerim aciyo sarsiliyrm dagiliyrm sanki belki cok kilomdan dolaydr sen zayifsin.

Canim yazdimya bilgim yok oyleymis gibi geliyo sadece ben iki uc tane atlaynca her yerim aciyo sarsiliyrm dagiliyrm sanki belki cok kilomdan dolaydr sen zayifsin.

IP atlamak bence Cardio birsey ya ben de şimdi her odayı temizledik ce 100 tane ip atlıyorum. Şimdi salonu bitirdim zumba yapacam. Sonra mutfak tuvalet banyo temizlenecek....
yediklerimin acısını cikartmaliyim dimi ama

IP atlamak bence Cardio birsey ya ben de şimdi her odayı temizledik ce 100 tane ip atlıyorum. Şimdi salonu bitirdim zumba yapacam. Sonra mutfak tuvalet banyo temizlenecek....
yediklerimin acısını cikartmaliyim dimi ama
Masallah sana . Ben bilirsin 105 le dogum yaptim simdi vucudum cok gevsek. Ipimde var atlayamiyorum. Rahatsiz ediyor. Yan yatincada rahat degilim. Karin gevseklgnden sanki organlarim kayiyo

Masallah sana . Ben bilirsin 105 le dogum yaptim simdi vucudum cok gevsek. Ipimde var atlayamiyorum. Rahatsiz ediyor. Yan yatincada rahat degilim. Karin gevseklgnden sanki organlarim kayiyo
Allah iyiliğini vere,ne güldürdün benio kayan yağlar ve deridir ,bol bol karın egzersizi yap,mekik türlerinden,gerçekten çok etkisi oluyor.plates topuna gelince ben internetten almıştım 3 sene önce falan ,ben de yanlışlıkla büyük almışım, sonradan öğrendim ki boya göre oluyormuş,ama öyle kullanmıştım bişey olmaz sen kullanmana bak

Anladım canım zaten ip atlamak bütün Vücudu çalıştırıyor o Yüzden ilk başta zor geliyor
Dün gece düşündüm çocukluğuma gittim günde 500 kez ip atlardık yorulmak ne bilmiyordum şuan ki beni düşündüm çok ağırlaşmışım
Vücudumu zinde tutmak için günde bi kaç kez ip atlayıp egzersiz yapıcam
Enerjim arttı resmen bugün

Canım benimde aynen karın derim çok gevşek
23 kilo Alınca hamilelikte bu hale geldim
O Yüzden son gaz egzersize devam

Şimdi zumba bitti bu hafta ceza bana kızlar spor eksiksiz olmalı ve tatlı olmamalı.
hedef büyük çünkü 4 Mart günü 79.9 olmalıyım...
Ayyy ne pis gaza geldim be yaaaa

Tamam canim en buyugu demekki zor oluyr . Haklisin oylede o kayanlar bobreklerime asiliyo sanki gercekten

Şimdi zumba bitti bu hafta ceza bana kızlar spor eksiksiz olmalı ve tatlı olmamalı.
Bana da ceza esim kiyamiyo hem zayiflamami istiyo hemde tatli getiriyo o pis gazdan birazda bana gonder

Bana da ceza esim kiyamiyo hem zayiflamami istiyo hemde tatli getiriyo o pis gazdan birazda bana gonder

canim b3nimki bana iyisin 80 ol yeter diyor ama yemezlerrrr ....
esim de bir ara 2 gune 1 halka tatli aliyordu ben de simdi disrda ye diyorum. Evde yaparsam sutlu tatli yapiyorum. En azindan sabahlari bem de yiyorum...

4 martta ne var cnm?
Bende bu hafta oglusun dogumgünündeki fazla abartmisligim yüzünden kilo veremedigimi düsünüyorm. Haftaya acisini cikaricam ama

4 martta ne var cnm?
Bende bu hafta oglusun dogumgünündeki fazla abartmisligim yüzünden kilo veremedigimi düsünüyorm. Haftaya acisini cikaricam ama

4 martta yarişmanin 2 . Ayı tamamlanıyor ve beeennn ayin çıtır olmak istiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…