- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Aa niye sağlıklı değil canım ip atlamak herkes öve öve bitiremiyo da merak ettimCanim süpersin. Ama ip atlamak bana saglikli gelmiyor. Hicbir teknik bilgim olmadan soyluyorum.
bende plates topu aldim ama benimki tuhaf cok buyuk cikti.seninki de mi cok buyuk
Aa niye sağlıklı değil canım ip atlamak herkes öve öve bitiremiyo da merak ettim
Benim topta büyük Canım orta boy galiba benimki
Pilates salonunda görmüştüm çok büyüklerdi
Canim yazdimya bilgim yok oyleymis gibi geliyo sadece ben iki uc tane atlaynca her yerim aciyo sarsiliyrm dagiliyrm sanki belki cok kilomdan dolaydr sen zayifsin.Aa niye sağlıklı değil canım ip atlamak herkes öve öve bitiremiyo da merak ettim
Benim topta büyük Canım orta boy galiba benimki
Pilates salonunda görmüştüm çok büyüklerdi
Canim yazdimya bilgim yok oyleymis gibi geliyo sadece ben iki uc tane atlaynca her yerim aciyo sarsiliyrm dagiliyrm sanki belki cok kilomdan dolaydr sen zayifsin.
Kizlar yarin sürpriz yapicak olan var mi? Ben is cikisi saat 16 gibi kilo paylasimi yapabilicem...
Masallah sana . Ben bilirsin 105 le dogum yaptim simdi vucudum cok gevsek. Ipimde var atlayamiyorum. Rahatsiz ediyor. Yan yatincada rahat degilim. Karin gevseklgnden sanki organlarim kayiyoIP atlamak bence Cardio birsey ya ben de şimdi her odayı temizledik ce 100 tane ip atlıyorum. Şimdi salonu bitirdim zumba yapacam. Sonra mutfak tuvalet banyo temizlenecek....
yediklerimin acısını cikartmaliyim dimi ama
Allah iyiliğini vere,ne güldürdün beniMasallah sana . Ben bilirsin 105 le dogum yaptim simdi vucudum cok gevsek. Ipimde var atlayamiyorum. Rahatsiz ediyor. Yan yatincada rahat degilim. Karin gevseklgnden sanki organlarim kayiyo
Evet doğru boya göre veriliyor bana kocişim almıştı kafasına göre...Kızlar plates topları kişinin boyuna göre veriliyor diye biliyorum
Anladım canım zaten ip atlamak bütün Vücudu çalıştırıyor o Yüzden ilk başta zor geliyorCanim yazdimya bilgim yok oyleymis gibi geliyo sadece ben iki uc tane atlaynca her yerim aciyo sarsiliyrm dagiliyrm sanki belki cok kilomdan dolaydr sen zayifsin.
Kizlar yarin sürpriz yapicak olan var mi? Ben is cikisi saat 16 gibi kilo paylasimi yapabilicem...
Masallah sana . Ben bilirsin 105 le dogum yaptim simdi vucudum cok gevsek. Ipimde var atlayamiyorum. Rahatsiz ediyor. Yan yatincada rahat degilim. Karin gevseklgnden sanki organlarim kayiyo
Masallah sana . Ben bilirsin 105 le dogum yaptim simdi vucudum cok gevsek. Ipimde var atlayamiyorum. Rahatsiz ediyor. Yan yatincada rahat degilim. Karin gevseklgnden sanki organlarim kayiyo
Tamam canim en buyugu demekki zor oluyr . Haklisin oylede o kayanlar bobreklerime asiliyo sankiAllah iyiliğini vere,ne güldürdün benio kayan yağlar ve deridir ,bol bol karın egzersizi yap,mekik türlerinden,gerçekten çok etkisi oluyor.plates topuna gelince ben internetten almıştım 3 sene önce falan ,ben de yanlışlıkla büyük almışım, sonradan öğrendim ki boya göre oluyormuş,ama öyle kullanmıştım bişey olmaz sen kullanmana bak
Bana da ceza esim kiyamiyo hem zayiflamami istiyo hemde tatli getiriyo o pis gazdan birazda bana gonderŞimdi zumba bitti bu hafta ceza bana kızlar spor eksiksiz olmalı ve tatlı olmamalı.
hedef büyük çünkü 4 Mart günü 79.9 olmalıyım...
Ayyy ne pis gaza geldim be yaaaa
Bana da ceza esim kiyamiyo hem zayiflamami istiyo hemde tatli getiriyo o pis gazdan birazda bana gonder
4 martta ne var cnm?Şimdi zumba bitti bu hafta ceza bana kızlar spor eksiksiz olmalı ve tatlı olmamalı.
hedef büyük çünkü 4 Mart günü 79.9 olmalıyım...
Ayyy ne pis gaza geldim be yaaaa
4 martta ne var cnm?
Bende bu hafta oglusun dogumgünündeki fazla abartmisligim yüzünden kilo veremedigimi düsünüyorm. Haftaya acisini cikaricam ama
Himm seni gidi seniiii4 martta yarişmanin 2 . Ayı tamamlanıyor ve beeennn ayin çıtır olmak istiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?