İnşallah canım kaç kilosun şuan
Ben o yıl ramazanda 56 yı bile görmüştüm62 yim tatlım maalesef 58 bile olmuştuk ne güzeldi o zamanlar
Mavimi hosgeldin canimben de bu hafta giriştim tatlımm hayırlısıyla sonunu getiririz inşallah
SELAM KIZLAR
sabah:1 kupa türk kahvesi(1-2 yemek kaşığı sütle tadını yumuşattım)
kahvaltı(10:00):
2-3 yemek kaşığı lor peyniri,1 tutam maydanoz,közlenmiş kırmızı biber,7 yeşil zeytin,1,5dilim çavdar ekmeği
öğle(13:00):
1 kase kuru fasulye,1 kase yoğurt,1 mandalina
Olsun canim islerini halledipcanım ya 400 gr aldım daha iyiydi bu hafta taşınma telaşım var diyeti askıya alıyorum
Az yiyosun canim. Bide karatayda ara diye bisey yok hic dayanamiyosan yesilcay ya da yogurt tuketceksin. Ogunlerin arasinda 5 saat falan olmali. Bulgur pilavini haftada ikiden fazla tuketme. Kahvaltida zeytini biraz daha fazla yemelisin ayrica peynir ve yesillik de eklemelisin.sabah 7:15 de
1 kaşık yoğurda 1 çayşığı zencefil zerdeçal tarçın
yarım saat sonra
2 yuurtalı omlet 3-4 zeytin
aralarda sütlü şekersiz nescafe
öğle 12 de yoğurt karışımı 30 dakıka sonra
2 köfte ve 4-5 nkaşık bulgur pilavı
çok sağol canım sende hızlansan iyi olur bak yetişiyorumOlsun canim islerini halledip
Bomba gibi donersin
Bu arada Allah kolaylik versin tasinma ne zor dur bilirim
İnşallah canım benim içime doğuyor 69.8 i görürsün bi hafta sonraHaftaya çarşamba 69 göstermek istiyorum hemde çok eşime söz verdim o bu kiloları hiç umursamiyor gibi davranıyor ama umursar umuusar erkeklerin hepsi umursar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?