4 Aylık kilo verme yarışması

detoks ne yapmayı düşünüyorsun?bende düşünüyorumda.

Henüz karar veremedim, hafta sonu evde değildim ve gittiğim yerde yemeyi de biraz fazla kaçırdım, cumartesi oğlumun doğum günü e yine bir şeyler yapılıp yenilecek

Sen ne düşünüyorsun?

75 kiloyum bu arada, artık ağır ağır vermekten çok sıkıldım ya, 69u bir göreydim, rahat edecektim

Belkide fazla az yiyip gerekli besinleri almiyosundur canim? Cunku o gibi durumlarda vucut kıtlıkta hissedip yag depolamaya basliyor o yuzden kilo verimi duruyo:)
Bundan bi kaç gün önce neler yedim neler
Sanmıyorum Vücudumun kıtlık alarmına geçtiğini
Reglim bugün bitti şişlik devam etmez artık dimi

Bu sekilde hissetme tatlim hepimiz cok guzeliz her seyden once insani guzel yapan kilolu olup olmamasi degil davranis seklidir ,sen once kendi sagligin icin ver kilonu eslerin icinde varsa zaten sen Angelina Jolie olsan farketmez yapan erkek yine yapar ,ama senin bu sekilde hissetmene cok uzuldum unutma sen bir anne ,kadin ve insan olarak cok ama cok degerli ve guzelsin kilo saglik icin

Haftaya çarşamba 69 göstermek istiyorum hemde çok eşime söz verdim o bu kiloları hiç umursamiyor gibi davranıyor ama umursar umuusar erkeklerin hepsi umursar
Umursamiyordur canim neden umursasin o seni oldugun gibi seviyordur ,zaten insan evlendikten sonra esini sevdigi cani dostu gibi goruyor sadece fiziksel olarak bakmiyor ,sen kendin icin ve sagligin icin bu rejimi yapiyorsun

Hissettiğimi tam olarak anlatamadım sağlık tabiki önemli ama bir kadın olarak ben her zaman kendimi daha iyi görmek isterim Bu bir tür ah keşke bende o vücuda sahip olsam anlık hissi fakat tabiki güzellik kavramı çok daha karmaşık ve fazla bilesenli

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır paylaşım yapamıyorum. Hastayım biraz evdeyim. Bu hafta diyete falan dikkat edemedim. Ama kilomda bi değişiklik olmamış. Kilom 62. Sevgiyle kalın.
Gecmis olsun tatlim seni merak etmistim firsat bulunca yaz olurmu

Eşim tabiki bana her halime bayılıyor fakat ben daha fazlasını istiyorum tabiki önce sağlık ve kendi düşüncelerim ama buda bir gerçek eşim tarafından beğenilme beni çok mutlu ediyor

Kendimi cirkin hissediyorum dedigin icin yazmistim canim yanlis anlama tabiki hepimiz daha iyi gorunmek isteriz canim haklisin o zaman

Kızlar saat 6 da 4 tane Çikolatalı kraker bi fincan Nescafé şekersiz tatlandırıcı koyuyorum

Bir anicin yanlış anlaşıldım zannettim hala tezi savunuyorum bir erkek eşini ne kadar çok severse sevsin kilo şunu umursar çünkü bence bütün erkeklerin nefsinde vardir

Bir anicin yanlış anlaşıldım zannettim hala tezi savunuyorum bir erkek eşini ne kadar çok severse sevsin kilo şunu umursar çünkü bence bütün erkeklerin nefsinde vardir
Tabiki buda bir bakis acisi , benim esim mesela kilo vermemden bakimli olmak istememden rahatsiz oda kiskaniyor biraz belki ondan o sekilde dusundum canim tabiki seninkide bir gorus insanmar farkli farkli

Tabiki buda bir bakis acisi , benim esim mesela kilo vermemden bakimli olmak istememden rahatsiz oda kiskaniyor biraz belki ondan o sekilde dusundum canim tabiki seninkide bir gorus insanmar farkli farkli
Esin seni niçin zayıf olmanı istemez niçin kıskanır ?çünkü evet zayiflayinca daha güzel görünür ve sadece ona değil diğer erkeklerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…