Ay inşallahİnşallah canım benim içime doğuyor 69.8 i görürsün bi hafta sonra
detoks ne yapmayı düşünüyorsun?bende düşünüyorumda.
Belkide fazla az yiyip gerekli besinleri almiyosundur canim? Cunku o gibi durumlarda vucut kıtlıkta hissedip yag depolamaya basliyor o yuzden kilo verimi duruyo:)Az yiyorum yinede fazla çıkıyorum bilen birileri el atsın şu işe ya niye böyle oluyor
Bundan bi kaç gün önce neler yedim nelerBelkide fazla az yiyip gerekli besinleri almiyosundur canim? Cunku o gibi durumlarda vucut kıtlıkta hissedip yag depolamaya basliyor o yuzden kilo verimi duruyo:)
Hi ozel durumlarrr:) e ödemdir o zaman o. 2-3 gune gecer bol su ic:)Bundan bi kaç gün önce neler yedim neler
Sanmıyorum Vücudumun kıtlık alarmına geçtiğini
Reglim bugün bitti şişlik devam etmez artık dimi
Bu sekilde hissetme tatlim hepimiz cok guzeliz her seyden once insani guzel yapan kilolu olup olmamasi degil davranis seklidir ,sen once kendi sagligin icin ver kilonu eslerin icinde varsa zaten sen Angelina Jolie olsan farketmez yapan erkek yine yapar ,ama senin bu sekilde hissetmene cok uzuldum unutma sen bir anne ,kadin ve insan olarak cok ama cok degerli ve guzelsin kilo saglik icinEşinizin ve sizin bulunduğunuz ortama zayıf alımlı bir bayan geldiğinde ve ortalıkta dolandikca ne hissedersiniz ben kendimi olduğumdan daha şişman bitik ve cok çirkin hissediyorum yanlış anlamayın eşime güvenim tam ama bu böyle hissetmemi sağlıyor
Umursamiyordur canim neden umursasin o seni oldugun gibi seviyordur ,zaten insan evlendikten sonra esini sevdigi cani dostu gibi goruyor sadece fiziksel olarak bakmiyor ,sen kendin icin ve sagligin icin bu rejimi yapiyorsunHaftaya çarşamba 69 göstermek istiyorum hemde çok eşime söz verdim o bu kiloları hiç umursamiyor gibi davranıyor ama umursar umuusar erkeklerin hepsi umursar
Hissettiğimi tam olarak anlatamadım sağlık tabiki önemli ama bir kadın olarak ben her zaman kendimi daha iyi görmek isterim Bu bir tür ah keşke bende o vücuda sahip olsam anlık hissi fakat tabiki güzellik kavramı çok daha karmaşık ve fazla bilesenliBu sekilde hissetme tatlim hepimiz cok guzeliz her seyden once insani guzel yapan kilolu olup olmamasi degil davranis seklidir ,sen once kendi sagligin icin ver kilonu eslerin icinde varsa zaten sen Angelina Jolie olsan farketmez yapan erkek yine yapar ,ama senin bu sekilde hissetmene cok uzuldum unutma sen bir anne ,kadin ve insan olarak cok ama cok degerli ve guzelsin kilo saglik icin
Gecmis olsun tatlim seni merak etmistim firsat bulunca yaz olurmuMerhaba arkadaşlar. Uzun zamandır paylaşım yapamıyorum. Hastayım biraz evdeyim. Bu hafta diyete falan dikkat edemedim. Ama kilomda bi değişiklik olmamış. Kilom 62. Sevgiyle kalın.
Kendimi cirkin hissediyorum dedigin icin yazmistim canim yanlis anlama tabiki hepimiz daha iyi gorunmek isteriz canim haklisin o zamanHissettiğimi tam olarak anlatamadım sağlık tabiki önemli ama bir kadın olarak ben her zaman kendimi daha iyi görmek isterim Bu bir tür ah keşke bende o vücuda sahip olsam anlık hissi fakat tabiki güzellik kavramı çok daha karmaşık ve fazla bilesenli
Haklisin canim anladim seni :)Eşim tabiki bana her halime bayılıyor fakat ben daha fazlasını istiyorum tabiki önce sağlık ve kendi düşüncelerim ama buda bir gerçek eşim tarafından beğenilme beni çok mutlu ediyor
Haklisin canim anladim seni :)
Umarım Öyledir günde 2.5 lt su içiyorum zaten canımHi ozel durumlarrr:) e ödemdir o zaman o. 2-3 gune gecer bol su ic:)
Tabiki buda bir bakis acisi , benim esim mesela kilo vermemden bakimli olmak istememden rahatsiz oda kiskaniyor biraz belki ondan o sekilde dusundum canim tabiki seninkide bir gorus insanmar farkli farkliBir anicin yanlış anlaşıldım zannettim hala tezi savunuyorum bir erkek eşini ne kadar çok severse sevsin kilo şunu umursar çünkü bence bütün erkeklerin nefsinde vardir
teşekkür ederim canımMenun cok iyi Zambakcim
Esin seni niçin zayıf olmanı istemez niçin kıskanır ?çünkü evet zayiflayinca daha güzel görünür ve sadece ona değil diğer erkekleredeTabiki buda bir bakis acisi , benim esim mesela kilo vermemden bakimli olmak istememden rahatsiz oda kiskaniyor biraz belki ondan o sekilde dusundum canim tabiki seninkide bir gorus insanmar farkli farkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?