4 Aylık kilo verme yarışması

iyi akşamlar kızlar
ara:1 içli köfte,1 kupa sütlü kahve
akşam(19:00):
1/2 kase mercimek çorbası,1 içli köfte,1 porsiyo salata,1 bardak ayran

Sagol canim Üzgünüm ama boyle
Erkekler bizler gibi değil
Ama düşünsenize ya dışardaki çoğu hatunlar bi içim su giyimleriyle de Öne çıkarıyorlar güzelliklerini
Ben bile bazen gözlerimi ayıramıyorum ne yalan söylim keşke diyorum içimden sadece
Zayıflamanın en güzel hissi kocişim bana sarılıp ne kadar zayıflamışsın çok güzel görünüyorsun demesini o hazzı bana vermesi paha biçilemez

Ben o yıl ramazanda 56 yı bile görmüştüm
Gelsene bu sayfaya sende, çok motive ediyor burası

Aynen tatlimm simdi herkes kilo aldin biraz diyor moralim bozuluyor acikcasi halen normal boyutlardayim kilolu fln degilim sen gibi iste ama biraz daha zayif gorunmek istiyorum

Aynen tatlimm simdi herkes kilo aldin biraz diyor moralim bozuluyor acikcasi halen normal boyutlardayim kilolu fln degilim sen gibi iste ama biraz daha zayif gorunmek istiyorum
Ayy banada aynı şeyi söylediler şuran çıkmış buran büyümüş uyuz oldum valla
Bakalım 55 olunca ne diyecekler

Ayy banada aynı şeyi söylediler şuran çıkmış buran büyümüş uyuz oldum valla
Bakalım 55 olunca ne diyecekler

Aynen tatlimm yaa ben yemeyi cok seviyorum benim koci de ben gibi habire yiyelim derdindeyiz
ama metabolizmam hizli onun avantajiyla fazla kilo allmiyorum arkadaslarim var mavimi kadar yesek kapilardan sigmayiz biz fln diyorlar

-300 mutluyum bu haftayida eksi ile tamamladim ya daha ne olsun öyle öyle gidiyor ilerde daha hizli gider belki. Havalar yagmurlu yuruyuste yok

Listeyi kontrol edin kızlar hata varsa beni uyarın.
BİLDİRİM YAPMAYANLAR BİR AN ÖNCE YAPSINLAR.YOKSA MALESEF YERİNİZE YENİ YARIŞMACILAR ALINACAK

Bugün 3.günüm kilo 69.50
Öğle yemegim. 1 kase çorba
4 tavuk koftesi
4 kaşık pirinç pilavi
Ara öğün. 1 hurma 2 ceviz kuru üzüm
Aksam. 2 tabak Ispanak yemeği 1 kase yoğurt
2.5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…