Ahh bi tanem bu aksam benim misafirlikteki kacamaklar.oofff seninki iyi yine.benim oglum emiyor ama o bile eritemiyor yediklerimi.Anladım canım ama hep aynı kafamıza göre takılıp az az yiyorum ama bugün biraz kaçırdım regl oldum 1çikolata 2dilim kek yedim of of çok pişmanım
Oglum 11 aylik.ogretmenim ben calisiyorum evet.bi de kizim var 4 bucuk yasinda.Çalışıyormusun canım oğlun nekadarlık 1çocukmu var
Benimde oğlum emiyo 13 aylık 6yaşında kızım var dediğin gibi çok yiyince eritmeyi bırak üstüne alabiliyoruzAhh bi tanem bu aksam benim misafirlikteki kacamaklar.oofff seninki iyi yine.benim oglum emiyor ama o bile eritemiyor yediklerimi.
Ama genel olarak dikkat etmeye calisiyorum.ins. olucak.
Sağol canım inşallahHayirli yolculuklar canim.
Telden giriyorum zaten ben canım her an buralardayım yine bırakırmıyım hiç siziOradan ulaşabilcen bize demi canım senin yokluğun çok belli olur
Iyi geceler canımHerkese iyi geceler.
Sen onu Iki emzirmeyle yakarsin zaten tatlimbende arasindaki kat kat ayiran nisastadir diyordum demek kati yağ
helal sanaaabide havalar acsa ben yurusem
Kızlar ben yarın sabah yola çıkıyorum Allah izin verirse memlekete yolculuk var bi 10 gün ordayım
kesinlikle yavaslar canim. Kahvalti çok önemliArkadaslar bisey sorcam size. Sabah kahvalti yapamazsak 4saat boyunca yemezsek metabolizmamiZ yavaslar mi acaba ?
gunaydin fistiikk demek 40 bedene düstün helal sana beeGünaydın bayanlaaarrr..
Çok mutluyum ya artık 40 beden giyiyorum
L canım. Hele benim gibi 48 bedenden düşmüş biri için anlatılmaz bir duygu bukesinlikle yavaslar canim. Kahvalti çok önemli
gunaydin fistiikk demek 40 bedene düstün helal sana beepeki 40 bedenin harf karsiligi neydi suan cikaramiyorumda
Tebrikler canım kaç kilodan kaç kiloya düştünL canım. Hele benim gibi 48 bedenden düşmüş biri için anlatılmaz bir duygu bu
Iyi yolculuklar canımSlm hanımlar şuan yoldayım
Kahvaltı
Yarım kase Muhallebi
Zamanım olmadı kahvaltıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?