99 dan 71 e canımTebrikler canım kaç kilodan kaç kiloya düştün
ayni bende öyle canL canım. Hele benim gibi 48 bedenden düşmüş biri için anlatılmaz bir duygu bu
Kırmızıbalıkkaç sen kaç beden giyiniyorsun
Tebrikler canım kaç kilodan kaç kiloya düştün
Vayy be süpeeeer99 dan 71 e canım
2kilo daha verdiğinde tam 30 kilo vermiş olacaksın tatlım ne mutlu sana99 dan 71 e canım
ayni bende öyle canim seni anliyorum.L canım. Hele benim gibi 48 bedenden düşmüş biri için anlatılmaz bir duygu bu
Canim tam bilmiyorum zayifladikca eskilerden ne oluyorsa onlari giyiyorum . Kimini az sıksa da giyiyorum. 3 sene de 65 ten 105 e ciktim simdi geri donus yolunda olanlari giyiyorum buyuk gelenleri atiyorumKırmızıbalıkkaç sen kaç beden giyiniyorsun
Ne kdr sürede verdin cnm tbrk ederm seni99 dan 71 e canım
Akşamdan hazırla kahvaltını yolda giderken bile yersinDerslere yetismem gerektigi icin hic kahvalti yapamiyorum. 4saat de tenefus yapmadan calisiyoruz bazen ..bazen 2saat cikmuyoruz cikibca da kantinden yiyorum mecburen hazir gida ve kilo yapanlar. Ne onerirsiniz kizlar ? Saatler sonra da aksam yemegi yiyorum.
Helal olsun valla canim99 dan 71 e canım
Ne guzel degil mi canim eski kiyafetlereayni bende öyle canim seni anliyorum.
Canim tam bilmiyorum zayifladikca eskilerden ne oluyorsa onlari giyiyorum . Kimini az sıksa da giyiyorum. 3 sene de 65 ten 105 e ciktim simdi geri donus yolunda olanlari giyiyorum buyuk gelenleri atiyorum
hemde nasil güzelNe guzel degil mi canim eski kiyafetlere
Girebilmek.
Benimde tek istegini bu 5 kilo gidince o da olacak
Ama bu hafta daha azimli hissediyorum
Kendimi en azindan Haftasonu bozmuyorum.sizleri okudukca iyi hissediyorum
100 lu kilolardan dusmussunuz en zorunda da bu olsa gerek
Aynen cnm bende sıkılıyrm bakiyorm kimse bisey yazmismi diyehemde nasil güzelkendimi daha güzel.hissediyorum aynaya daha mutlu bakiyorum.daha disi zarif bayan gibi hissediyorum hafta sonu bura sessiz oluyo biri yazsa da okusam.diye girip cikip bakiyrum her yazdiklarinizi okuyorum
Yarin biz yazisalim o zamanAynen cnm bende sıkılıyrm bakiyorm kimse bisey yazmismi diye
Bende gelirim bol bol o zaman Haftasonu gelmiyorsam kaçamak yapiyorumYarin biz yazisalim o zaman
ben kilo bildirimi yapamadım tartının pili bitmiş sanırım bi turlu halledemedim onu beni listeden silme olur muYarin biz yazisalim o zaman
Tmm cnmYarin biz yazisalim o zaman
Allah yuvana huzur barış güzellik sevgi versin inşallah
Allah yardimcin olsun canim.mutluluk huzur versin. Herseyin hayirlisi tatlim
Canım benim Allah'ım yardımcın olsun tez zamanda çözülsün bütün sorunlarınız
ALLAH hepinizden razı olsun sorun annemlerdeydi .şimdilik iyi gidiyor rabbim beterinden korusun.Moral bozmak yok kızlar yazı düşünün
Allah evine huzur mutluluk versin canım...
Sıkma canını tadı tuzu olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?