bomba 2 olmasaydı iyi bitirirdin günüSelam kızlar bugün biraz fazla kaçırdım ve sağlıksız şeyler yedim bu nedenle paylasmayayim diyordum ama olsun yazayım aklım başıma gelsin
Sabah
1 dl çavdar li ekmek
1 tk bal
1kk peynir
yarım haşlanmış yumurta
5 zeytin
sora bomba 1
çeyrek katmer
öğle
1 kase Şehriye çorbası
1 porsiyon kurufasulye etli
2 dl ekmek CAV.
1 kare bitter
akşam
1 simit canım çekti çok
1 kk.peynir
Ve bomba 2 çikolatalı Gofret tamamını yedim
ne olacak benim halim
daha az yemem gerekirken bütün gün bisürü karbonhidrat yedim
tamam canim silmedim belki gecerli bi sebebin vardir diye ama silmis olabilirdimde keske carsamba haber verseydinya
ben kilo bildirimi yapamadım tartının pili bitmiş sanırım bi turlu halledemedim onu beni listeden silme olur mucarsambaya halledeceğim inşallah
bidaha olmayacak :))tamam canim silmedim belki gecerli bi sebebin vardir diye ama silmis olabilirdimde keske carsamba haber verseydin
tamam canim bende kacamak yapmamak icin sıkca giriyorm buraya. Onceden her sıkıldgmda yiyeceklere uzaniyrdu elim ama bura beni güçlü tutuyorBende gelirim bol bol o zaman Haftasonu gelmiyorsam kaçamak yapiyorum
bu hafta süper gidiyorm -1 garanti şimdiden.
Gel gel canım Allah kaza bela göstermesin rakibim sıkma bende çok kötü gidiyorum bu aralar ama artık toparlanıyoruz demi tatlımIyi geceler kizlar sizleri özledim.
Bizde sabah namazında geri dönüş yoluna çıkıyoruz inşallah.
Ve 4 gün diyet gitti. Sorun yok yarın sabah itibariyle tekrar aranizdayim.
Cnm yine bomba gibisin sana rakip olmakla kötümü ettim acabamenü:
kahvaltı:2 dilim kepk ekmekle peynirli tost
yeşilçay
öğlen:eşimle tekrardan kavltı
1 omlet
1domates
5 zeytin
az şekerli çay
2 dilim kepek ek
ara:neskafe
akşam:
brokoli haşlama
bol sarımsaklı yoğurt
su 2.5lt
Cnm yine bomba gibisin sana rakip olmakla kötümü ettim acaba
Gel gel canım Allah kaza bela göstermesin rakibim sıkma bende çok kötü gidiyorum bu aralar ama artık toparlanıyoruz demi tatlım
tamam canim bende kacamak yapmamak icin sıkca giriyorm buraya. Onceden her sıkıldgmda yiyeceklere uzaniyrdu elim ama bura beni güçlü tutuyor
Canim gecmis sayfalarda Gozume takiliyorum daSikmıyorum canım eğer yok aman kilo almayayim dikkat edeyim desem eminim daha çok alacaktım o yüzden rahat biraktim
Canim kacamaklar zayiflama suremizi uzatiyorKızlar bu ara bende çok kaçamak yapıyorum buraya yazamıyorum bile ama yeter artık eşim bu akşam baklava ve çiğ köfte getirmiş bi güzel yedim sonra pişman oldum...
Ama neye faydası var ben böyle böyle derken yaz gelecek of bu son kızlar gerçekten diyorum Çarşamba'ya en az -1 göreceğim kızlarhaydi destekler nerede.....
TAMAM CANIM BU GUN BAŞLIYORUM YEŞİL ÇAYA HEMEN ,Yeşil Çay iç canım günde 3 fincan sonra bana dua edersin
ben senden eminim güzel kilolar vereceksin,boşunamı rakip gördüm seniGel gel canım Allah kaza bela göstermesin rakibim sıkma bende çok kötü gidiyorum bu aralar ama artık toparlanıyoruz demi tatlım
hadi kızlar bahara kadar kendimizi toparlayalımCnm yine bomba gibisin sana rakip olmakla kötümü ettim acaba
TAMAM CANIM BU GUN BAŞLIYORUM YEŞİL ÇAYA HEMEN ,
GUNDE 1 DEFA BEYAZ ÇAY İÇİYORDUM AMA 3 YEŞİL ÇAY İÇERİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?