Kim alcak peki beni nasıl gircemhoşgeldin canım tam yerine gelmişsin.
Tebrikler canım bu seni daha çok motive etmiştir38 e inersin inşallahkızlar ben geçekten çok mutluyum50 beden eteğim bol gelmeye başlamıştı.Bende çok samimi olduğum arkadaşdan etek istedim 46 beden göndermiş bu bana olmaz ki dedim ginede denedim etek tam üstüme oturdu.50 beden den 46 bedene indim şükürler olsun.
Pardon canım yaş yazmana gerek yok boy kilo yeterGel canım sende bildirimlerini yap kurmızıbalıkkaç neder bilmiyorum ama sanırım silinenler var onların yerine alabilir kaç yaşındasın boy kilo yaz zaten kurmızıbalıkkaç birazdan girer
Hoş geldin canım sen menü bildirimini yap kurmızıbalıkkaç konu sahibi o alacakKim alcak peki beni nasıl gircem
Yemeden git canım orada ikram edilenlerden en masumundan azcık ye bencemenü
kahvaltı:
1haşlama yumurta
2 dl kepek ek
3 zeytin
çay
öğlen:1 tabak türlü(patlıcan,kabak,biber,domates ne buldumsa kattım az zeytin yağlı)
4 acı biber
turp ara.türk kahvesi
su 2.5lt
akşam misafirliğe gidilecek sizce bir şeyler yiyeyim mi ,yok yemeden mi gideyim
bende öyle düşündüm yemedim.zorla bir şeyler yedireceklerini biliyorum.Yemeden git canım orada ikram edilenlerden en masumundan azcık ye bence
Akşam yemeğim
4kaşık bulgur pilavı
1tabak az Yağlı pırasa yemeği
Yoğurt
Ayyy çok şiştim
Eveeett kızlar ben buraya menü paylaşıyorsam kaçamak Yapmıyorum demektir
Canim cok iyi bir sonuc tebrik ederimkızlar ben geçekten çok mutluyum50 beden eteğim bol gelmeye başlamıştı.Bende çok samimi olduğum arkadaşdan etek istedim 46 beden göndermiş bu bana olmaz ki dedim ginede denedim etek tam üstüme oturdu.50 beden den 46 bedene indim şükürler olsun.
Canim cok iyi bir sonuc tebrik ederimkızlar ben geçekten çok mutluyum50 beden eteğim bol gelmeye başlamıştı.Bende çok samimi olduğum arkadaşdan etek istedim 46 beden göndermiş bu bana olmaz ki dedim ginede denedim etek tam üstüme oturdu.50 beden den 46 bedene indim şükürler olsun.
Cidden güzeel bir pazar gecirdimKahvalti ve ogle beraber
1 has yumurta
1 dl ekmek
2 zeytin
Yesillik biber
1 kk peynir
2 catal helva
simdi de Ev islerini halledip 5 li Cayimi icicem
ve tarcinli suyumu hazirlayayim
Mutlu pazarlar kizlar
hoşgeldin canim.boy kilo ve hedef kilo yazarmisin. gün icinde menu paylasimi yaparsan motive olabilirsin sohbetlerimize de katil :) hayirli olsun. Her carsamba kilo bildirim gunumuz kilo bildirim yapmayan siliniyorSelam bayanlar Benide aranıza katıın
him tamam o zaman iyiki yememissinMıhlamada var diye extra peynir yemedim canım
ben şahsen denemedim canimKENDI DENEYEN VEYA YAKINI DENEYIP SONUÇ ALAN ARKADAŞLAR VAR MI
hoşgeldin canimBende katılmak Istiyorum
Yaş. 23
Boy.163
Kilo.78
Hedef kilo.60
Alır misiniz benide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?