4 Aylık kilo verme yarışması

evet bakınca çok görülüyor ama aslında az 1 iki çatal olmuş.sen kola yazdıkca canım çekiyor ya.

Kahvaltı:1 kase yoğurt(tarçınlı)
Yarım nar,3 minik çilek
Elma
Öğle:3 köfte kadar haşlanmış tavuk göğsü
Bir büyük ayran
Yarım kase tarhana çorbası
Salata
Ara öğünportakal
Akşam:1 kase dolusu yoğurt
Kivi,elma

süpersin süper bütün büyük bedenlerini gözden geçir bol gelenleri ya at yada güzelse birine ver derim . Benimkiler yipranmisti kilo esnetiyo bozuyoya esimin önünde tek tek kesiyordum atiyordum

Arkadaşlar ben hemşireyim nbt tuttum 24 saat ve gece 4 saat dinlenmsmiz var yoğun bakimdayim gece ayaktaym oldgm için çok acıkıyorum napmaliym sizce

Kızlar ben de kilo aldım amma ne kadar bilmiyorum şimdi oğlum la yatıp dinlenecegim
yarın diyete devam.... 5 gun aradan sonraaaaa[/QUOTE
Arkadaşlar ben hemşireyim nbt tuttum 24 saat ve gece 4 saat dinlenmsmiz var yoğun bakimdayim gece ayaktaym oldgm için çok acıkıyorum napmaliym sizce
bence yoğurt ye bol su iç ve kahve iştah kapatıyo bi dene ister

Çok değil canım tebrik ederim bravo sana

süpersin süper bütün büyük bedenlerini gözden geçir bol gelenleri ya at yada güzelse birine ver derim . Benimkiler yipranmisti kilo esnetiyo bozuyoya esimin önünde tek tek kesiyordum atiyordum
2 3 günönce 50 beden bir eteğim birde hırkam vardı her dışarı çıktığımda onlar üzerimdeydi.Dayanamadım sinirimden kalktım ikisinide sobaya attım iyikide atmışım 46 beden etek oldu düşünün

hafta sonu kimse yok diye şikayetciydi,şimdi kendi yok.o gelince kimse olmuyor biz gelincede o olmuyor.
aynen canim ya ayda yilda bir disari ciktik alisvers derken gec geldik eve her hafta sonu cikmiyorum bu hafta boyle oldu ama ben onceki hafta sonlari burada boynu bükük dolanirken siz ne yapiyordunz bilmiyorum

bir güzel menü daha

Leblebi ye CNm iyi gelir bol su içi,1 kase dolusu yoğurtta 3-4 saat tok tutar emin ol
yogurt kesinlikle tok tutuyor

Yeni Katılan arkadaşları çok azimli gördüm daim olsun inşallah
azimleri seni korkuttu demiii ilk 10'a aday çok
çoook iyi etmişsin canim ellerine saglik calisiyormuydun. benimde az kiyafetim var zayifladikca cogalir ya sabir . Önceden gezmeden gelince evde ayaklarim acirdi cok hirpalanmis gibi olurdum ama artik bu cok azaldi ne guzelmis zayif olmak hedefime cok var ama 32 kg agirlikta kaybim var coooooooook rahatladiiim coooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…