hafta sonu kimse yok diye şikayetciydi,şimdi kendi yok.o gelince kimse olmuyor biz gelincede o olmuyor.Takım kaptanı Nerede bende girmek istiyorum
evet bakınca çok görülüyor ama aslında az 1 iki çatal olmuş.sen kola yazdıkca canım çekiyor ya.Slm kızlar
Ara leblebi kola
Akşam Saçma oldu
Çok az tavuk sote bi iki Kaşık salata
Avucumun içi kadar pide
Iki Çatal Revani
Yarım bardak kola
Patates yemeği vardı bi Çatal patates içinden bi kaç tane kuş başı et
Yarım bardak kola
Masada ne varsa yedim
Çok görünebilir ama aç Kalktım
Çok azdı yediklerim
GÖZÜM AÇ KALIRSA MİDEM HIÇ DOYMAZ
Sloganım bu artık
38 beden giydiğimi hiç hatırlamıyorum.Canim cok iyi bir sonuc tebrik ederim
Yaza kadar eminim 38 bedenlere duseceksin
süpersin süperkızlar ben geçekten çok mutluyum50 beden eteğim bol gelmeye başlamıştı.Bende çok samimi olduğum arkadaşdan etek istedim 46 beden göndermiş bu bana olmaz ki dedim ginede denedim etek tam üstüme oturdu.50 beden den 46 bedene indim şükürler olsun.
Hemen yapayım
Sabah 10
1 dilim tam buğday ekmeği
Peynirli omlet
Dere otu maydanoz
Aksam 16
Bu kase bezelye yemeği susuz
Bi kase yoğurt
2 köfte
Turp otu haslamasi
Ara 20
1 elma sade Türk Kahvesi
2 litre su 45 dk yürüyüş
Leblebi ye CNm iyi gelir bol su içi,1 kase dolusu yoğurtta 3-4 saat tok tutar emin olArkadaşlar ben hemşireyim nbt tuttum 24 saat ve gece 4 saat dinlenmsmiz var yoğun bakimdayim gece ayaktaym oldgm için çok acıkıyorum napmaliym sizce
Kızlar ben de kilo aldım amma ne kadar bilmiyorum şimdi oğlum la yatıp dinlenecegim
yarın diyete devam.... 5 gun aradan sonraaaaa[/QUOTE
bence yoğurt ye bol su iç ve kahve iştah kapatıyo bi dene isterArkadaşlar ben hemşireyim nbt tuttum 24 saat ve gece 4 saat dinlenmsmiz var yoğun bakimdayim gece ayaktaym oldgm için çok acıkıyorum napmaliym sizce
300 ip atladım,1.5 litre su içtimKahvaltı:1 kase yoğurt(tarçınlı)
Yarım nar,3 minik çilek
Elma
Öğle:3 köfte kadar haşlanmış tavuk göğsü
Bir büyük ayran
Yarım kase tarhana çorbası
Salata
Ara öğünportakal
Akşam:1 kase dolusu yoğurt
Kivi,elma
Evet tatlım dediğim gibi Aklım başıma geldi...Canim bugunku menun cok iyi Aynen devam
Çok değil canım tebrik ederim bravo sanaSlm kızlar
Ara leblebi kola
Akşam Saçma oldu
Çok az tavuk sote bi iki Kaşık salata
Avucumun içi kadar pide
Iki Çatal Revani
Yarım bardak kola
Patates yemeği vardı bi Çatal patates içinden bi kaç tane kuş başı et
Yarım bardak kola
Masada ne varsa yedim
Çok görünebilir ama aç Kalktım
Çok azdı yediklerim
GÖZÜM AÇ KALIRSA MİDEM HIÇ DOYMAZ
Sloganım bu artık
2 3 günönce 50 beden bir eteğim birde hırkam vardı her dışarı çıktığımda onlar üzerimdeydi.Dayanamadım sinirimden kalktım ikisinide sobaya attım iyikide atmışım 46 beden etek oldu düşününsüpersin süperbütün büyük bedenlerini gözden geçir bol gelenleri ya at yada güzelse birine ver derim . Benimkiler yipranmisti kilo esnetiyo bozuyoya esimin önünde tek tek kesiyordum atiyordum
aynen canim ya ayda yilda bir disari ciktik alisvers derken gec geldik evehafta sonu kimse yok diye şikayetciydi,şimdi kendi yok.o gelince kimse olmuyor biz gelincede o olmuyor.
bir güzel menü dahaKahvaltı:1 kase yoğurt(tarçınlı)
Yarım nar,3 minik çilek
Elma
Öğle:3 köfte kadar haşlanmış tavuk göğsü
Bir büyük ayran
Yarım kase tarhana çorbası
Salata
Ara öğünportakal
Akşam:1 kase dolusu yoğurt
Kivi,elma
yogurt kesinlikle tok tutuyorLeblebi ye CNm iyi gelir bol su içi,1 kase dolusu yoğurtta 3-4 saat tok tutar emin ol
azimleri seni korkuttu demiii ilk 10'a aday çokYeni Katılan arkadaşları çok azimli gördüm daim olsun inşallah
çoook iyi etmişsin canim ellerine saglik2 3 günönce 50 beden bir eteğim birde hırkam vardı her dışarı çıktığımda onlar üzerimdeydi.Dayanamadım sinirimden kalktım ikisinide sobaya attım iyikide atmışım 46 beden etek oldu düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?