evet canim bende gecen gunlerde farkettim. Dogal ev yogurdu yagli bir tabak yedim acili baharatli hayret ettim yatana kadar yani 6 saat aclik hissetmedim hem saglikliGerçektenkirmizibalikkac, post: 39450100, member: 409967"]bir güzel menü daha
yogurt kesinlikle tok tutuyor
evet canim bende gecen gunlerde farkettim. Dogal ev yogurdu yagli bir tabak yedim acili baharatli hayret ettim yatana kadar yani 6 saat aclik hissetmedim hem saglikli[/QUOTE]Gerçekteyemek bteşekkürler
Sorma kurmızıbalıkkaç (oh iyi oluyo bana daha bi Hırs geliyo)azimleri seni korkuttu demiii ilk 10'a aday çok
çoook iyi etmişsin canim ellerine saglikcalisiyormuydun. benimde az kiyafetim var zayifladikca cogalir ya sabir . Önceden gezmeden gelince evde ayaklarim acirdi cok hirpalanmis gibi olurdum ama artik bu cok azaldi ne guzelmis zayif olmak hedefime cok var ama 32 kg agirlikta kaybim var coooooooook rahatladiiim coooook
Ohhh iyi yapmışsın canım sinir stres attın işte....aynen canim ya ayda yilda bir disari ciktik alisvers derken gec geldik eveher hafta sonu cikmiyorum bu hafta boyle oldu ama ben onceki hafta sonlari burada boynu bükük dolanirken siz ne yapiyordunz bilmiyorum
Iyi geceler canımiyi geceler
Hoşheldin canım .Günaydın kızlar dün çok yorulmuşum akşam yemeğini yiyip yattım ta ki bu saatte kadar oğlumla. ...
evet tartı bana 86.9 dedi ama bu 2 3 gün içinde gider diye umut ediyorum
Hoşheldin canım .
Günaydın ben oruçluyum bugün
Sahurda:1 kase yoğurt(tarçınlı)
Yarım nar,3 minik çilek içine
1 tane elma
Amin..sağol canımAllah kabul etsin canim
Gunaydin kizlar
Bende hafta sonu biraz fazla kacirdim ozellikle kuruyemis gorunce dayanamiyorumtatli ihtiyacimi kahve tarcim kayisi ile hallettim ama cerezgerçekten dii bozuyoo mslesef bi avuc yesem bile en az 300 400 kalori fazladan almis oluyorum oglusda eskisi kadar emmiyo biraktircsm artik zaten onceden yesemde emzirdigim icin anlamadan gidiyodu amma artik olmuyoo daha fazla dikkat etmeliyiimm
Canim vazgecemiyorsan cerezden beyaz leblebi yi tavsiye ederimGunaydin kizlar
Bende hafta sonu biraz fazla kacirdim ozellikle kuruyemis gorunce dayanamiyorumtatli ihtiyacimi kahve tarcim kayisi ile hallettim ama cerez kismi isi bozuyoo mslesef bi avuc yesem bile en az 300 400 kalori fazladan almis oluyorum oglusda eskisi kadar emmiyo biraktircsm artik zaten onceden yesemde emzirdigim icin anlamadan gidiyodu amma artik olmuyoo daha fazla dikkat etmeliyiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?