4 Aylık kilo verme yarışması

Gerçekteyemek b teşekkürler
evet canim bende gecen gunlerde farkettim. Dogal ev yogurdu yagli bir tabak yedim acili baharatli hayret ettim yatana kadar yani 6 saat aclik hissetmedim hem saglikli[/QUOTE]
Kesinlikle ben meyveli yoğurt diyeti yapıyorum asılnda hep böyle yemem bi 5 gün yapıcam inşallah güzel sonuç alırım

Sorma kurmızıbalıkkaç (oh iyi oluyo bana daha bi Hırs geliyo)

aynen canim ya ayda yilda bir disari ciktik alisvers derken gec geldik eve her hafta sonu cikmiyorum bu hafta boyle oldu ama ben onceki hafta sonlari burada boynu bükük dolanirken siz ne yapiyordunz bilmiyorum
Ohhh iyi yapmışsın canım sinir stres attın işte....
Ben öyleyimdir bi badi bile alsam çok mutlu olurum

Günaydın kızlar dün çok yorulmuşum akşam yemeğini yiyip yattım ta ki bu saatte kadar oğlumla. ...
evet tartı bana 86.9 dedi ama bu 2 3 gün içinde gider diye umut ediyorum

Gunaydin kizlar
Bende hafta sonu biraz fazla kacirdim ozellikle kuruyemis gorunce dayanamiyorum tatli ihtiyacimi kahve tarcim kayisi ile hallettim ama cerez kismi isi bozuyoo mslesef bi avuc yesem bile en az 300 400 kalori fazladan almis oluyorum oglusda eskisi kadar emmiyo biraktircsm artik zaten onceden yesemde emzirdigim icin anlamadan gidiyodu amma artik olmuyoo daha fazla dikkat etmeliyiimm

Ben de çerez i çok severim. Kendimi kaptırdım mi sonu gelmez. Geçen gün tuzlu fıstık aldımm minicik 90 gr lik paket. Rahat rahat yerken kalorisine baktim.sok oldum ve az yesim 3 e boldum resmen
cerezlere gercekten cerezlere dikkat etmek lazim

Canim vazgecemiyorsan cerezden beyaz leblebi yi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…