- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Canim gecmis sayfalarda Gozume takiliyorum da
Sanirim hemseriyiz senle
dediğin gibi canim böyle yaptikca yerinde sayarsin ve yaz gelir sonra kisin gecmesini beklersin diger yaza sabrederken bir sene daha kaybedersin hayat kaliteni dusurursun moral bozuklugu ile bir an once zayifla kocanda ister giydigin yakissinKızlar bu ara bende çok kaçamak yapıyorum buraya yazamıyorum bile ama yeter artık eşim bu akşam baklava ve çiğ köfte getirmiş bi güzel yedim sonra pişman oldum...
Ama neye faydası var ben böyle böyle derken yaz gelecek of bu son kızlar gerçekten diyorum Çarşamba'ya en az -1 göreceğim kızlarhaydi destekler nerede.....
Ben buraya cok adapte oldum faydasini goruyorum.kahvaltiyi esimle yaptik incecik 3 krep arasi peynir yedim inan hala açım sabah tartidaki rakamda guzeldi bide sizler varsiniz degmeyin keyfime moralime iyiki varsinizCanim duygusal bosluktan yiyoruz zaten
Bende kaçamak yapacagim zaman sizleri dusunuyorum hemen vazgeciyorum
zaten bunca zaman her seyden yedik bir sure yemesek yada az yesek ne olacakki
2 taneden fazla icme derim böbrekleri yoruyormus. Bi arastiralim bunuTAMAM CANIM BU GUN BAŞLIYORUM YEŞİL ÇAYA HEMEN ,
GUNDE 1 DEFA BEYAZ ÇAY İÇİYORDUM AMA 3 YEŞİL ÇAY İÇERİM
nereye gidiyorsunuz canim nerede oturuyordunki doguya mi gidiyorsunEşim ve anne tarafım malatya lı sanırım sen de malatyali sin
kırmızı balık birazdan Elazığ'dan geciyoruzzzz
Çok haklısın canım kilo yaşlı gösteriiiyyyoooooo şimdi hemen spor yapıyorum bu lafın üstüne iyi giderdediğin gibi canim böyle yaptikca yerinde sayarsin ve yaz gelir sonra kisin gecmesini beklersin diger yaza sabrederken bir sene daha kaybedersin hayat kaliteni dusurursun moral bozuklugu ile bir an once zayifla kocanda ister giydigin yakissinsahsen bana kilo hic yakismiyor her tarafim bozuluyo ve yuzum olgun gorunuyo yasli gibi oluyorum zayifladikca baya degistim hele bir iniyim daha kocam bu benim esimmi filan deyip tc mi filan sorsun
Ben buraya cok adapte oldum faydasini goruyorum.kahvaltiyi esimle yaptik incecik 3 krep arasi peynir yedim inan hala açım sabah tartidaki rakamda guzeldi bide sizler varsiniz degmeyin keyfime moralime iyiki varsinizyavas yavas zayifliyorum yerimde saymiyorum saglam gidiyo birden versem birden alma tehlikeside var
2 taneden fazla icme derim böbrekleri yoruyormus. Bi arastiralim bunu
nereye gidiyorsunuz canim nerede oturuyordunki doguya mi gidiyorsun
Yolculuk nasıl gidiyo tatlıtambakEşim ve anne tarafım malatya lı sanırım sen de malatyali sin
kırmızı balık birazdan Elazığ'dan geciyoruzzzz
canım çok değil neresi çok bunun hatta peynir eksik :)Günaydın kızlar
Kahvaltım
2dilim ekmek
2yemek kaşığı mıhlama
Biraz Sucuklu yumurta
Azcık bal kaymak
Bol şekersiz çay
Çok oldu farkındayım ama telafi edecem kızlar
Mıhlamada var diye extra peynir yemedim canımcanım çok değil neresi çok bunun hatta peynir eksik :)
Gel canım sende bildirimlerini yap kurmızıbalıkkaç neder bilmiyorum ama sanırım silinenler var onların yerine alabilir kaç yaşındasın boy kilo yaz zaten kurmızıbalıkkaç birazdan girerSelam bayanlar Benide aranıza katıın
KENDI DENEYEN VEYA YAKINI DENEYIP SONUÇ ALAN ARKADAŞLAR VAR MIALINTIIIIIIIIII
***ELMA SİRKELİ SARIMSAK TURŞUSU*** MALZEMELER
YAPILIŞI
- 1 Lt Ev Yapımı Elma Sirkesi
- 250 Gr Tahta Havanda Dövülmüş Sarımsak
- 1,5 Lt' lik Koyu Renkli Cam Kavanoz
- Kavanozu Koyacağınız Koyu Renkli Bez Torba
Öncelikle evde kendiniz elma sirkesi yapıyorsunuz. Yapımı çok basit olup bir sonraki yazımda elma sirkesinin yapımını detaylarıyla anlatacağım. Eğer çok vaktim yok hemen kilo vermem gerekiyor diyenlerdenseniz marketten alacağınız katkısız bir elma sirkesi işinizi görecektir. Gene de evde yapmanız en doğrusu.
İkinci yapacağınız işlem tahta havanda soyduğunuz 250 Gr sarımsağı tabiri caiz ise suyu çıkana kadar eziyorsunuz. Elma sirkesini kavanoza koyduktan sonra sarımsakları da kavanoza ekliyoruz. Işık görmemesi için mutlaka koyu renkli bir bezle sarıyoruz ve kullanmadığınız ışık almayan bir yerde 15 gün hiç açmadan saklıyoruz.
15. gün " Elma Sirkeli Sarımsak Turşusu" hazır...
KULLANIŞI
Bu mucizevi formülü her yemekten 30 dk önce bir tatlı kaşığı içiyorsunuz ve hemen 1 bardak su içiyorsunuz. Hepsi bu kadar. Yalnız kaşığı elinize aldığınızda diğer elinizde bir bardak su olmalı çünkü boğazınız ve mideniz elma sirkesinin etkisiyle yanacaktır. Vakit kaybetmeden içerseniz böyle bir yanma hissetmezsiniz. Şunu da belirteyim bu veya başka bir elma sirkeli karışımı eğer direkt susuz olarak tüketirseniz kalıcı mide hasarına yol açabilir. Ayrıca midesinde reflü, ülser gibi rahatsızlıkları olanlar için söylüyorum, üzgünüm bu tarif size göre değil.
AĞIZ KOKUSU YAPAR MI ?
Hayır. İlk içtiğinizde kokusunu hissedeceksiniz ama suyu hemen arkasından içtiğinizde bu kokunun kaybolduğunu göreceksiniz. Üstelik antibiyotik işlevi gören bu karışım sayesinde ağız içinde oluşan enfeksiyon sonucu gelişen kokunun 7 gün sonra kaybolduğunu göreceksiniz. İçimi çok kolay olup turşu gibi ekşimsi bir tadı olur.
FAYDALARI
*** Bu yazdığım karışımı başka yerde arasanız da bulamayacaksınız. Çünkü 98 yaşında hiçbir hastalık yaşamadan vefat eden bir otacının yani dedemin el yazması defterinden bulduğum bir tariftir.
- METABOLİZMAYI HIZLANDIRIR!
- TOKLUK MERKEZİNİ UYARARAK KISA SÜREDE DOYMA HİSSİ VERİR!
- TATLI KRİZLERİNE NEDEN OLAN İNSÜLİN DENGESİZLİĞİNİ YOK EDER!
- KIŞIN GELİŞEN VİRAL ENFEKSİYONLARDAN YANİ GRİPTEN KORUR!
- AĞIZ İÇİNDE OLUŞAN AFT, APSE VE YARALARI İYİLEŞTİRİR!
- İDRAR YOLU VE VAJİNAL YOL ENFEKSİYONLARINDAN TAMAMEN KURTARIR!
- CİLDİ TAZELER VE AKNE OLUŞUMUNU AZALTARAK YOK EDER!
- KAN AKIŞ HIZINIZ ARTAR!
- ASTIM HASTALIKLARINDA GELİŞEN AKCİĞERLERDE OLUŞAN ENFEKSİYONU YOK ETMEDE SON DERECEDE ETKİLİDİR!
- BAĞIRSAK SİSTEMİNİN ÇALIŞMASINI HIZLANDIRIR!
- ENERJİ VERİR!
- EN ÖNEMLİSİ YAĞ YAKIMINI HIZLANDIRARAK KALICI KİLO VERMENİZİ SAĞLAR!
***Spor yapmaya, düzenli beslenmeye vaktiniz yoksa eğer belirttiğim şekilde karışımı içmenizde kilo vermenizi sağlayacaktır.
*** Daha önceki yazılarımda anlattığım beslenme ve spor programının yanında bu karışımı kullanmanız halinde 20 ile 28 kilo kadar verebilirsiniz. Yakınlarım, başta annem ve kilolu arkadaşlarımda bendeki değişimi fark ederek denediler ve 20- 22 - 30 gibi ciddi ve sağlıklı kilo kayıpları yaşadılar.
***Özellikle belirtmem gereken şu; karışımı içtiğiniz sürece çok uzun saatler açlık hissetmeyeceğiniz için sakın daha çok zayıflama uğruna yemek yememeye kalkışmayın. 3 ana öğün mutlaka tüketilecek. Maksadımız sağlığımızdan olmak değil.
Bir sonraki yazımda görüşmek üzere...
ALINTIIIII
hoşgeldin canım tam yerine gelmişsin.Bende katılmak Istiyorum
Yaş. 23
Boy.163
Kilo.78
Hedef kilo.60
Alır misiniz benide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?