Yolculuk da odem yapiyor canimGünaydın kızlar dün çok yorulmuşum akşam yemeğini yiyip yattım ta ki bu saatte kadar oğlumla. ...
evet tartı bana 86.9 dedi ama bu 2 3 gün içinde gider diye umut ediyorum
Malatya yemeklerinden yediysen kilo almış olabilirsin canım maalesefGünaydın kızlar dün çok yorulmuşum akşam yemeğini yiyip yattım ta ki bu saatte kadar oğlumla. ...
evet tartı bana 86.9 dedi ama bu 2 3 gün içinde gider diye umut ediyorum
Yolculuk da odem yapiyor canim
2 Gune gider
Malatya yemeklerinden yediysen kilo almış olabilirsin canım maalesef
canım sen emzirdiğin için şok diyet yapmamalısınYorgun olsam da kilo alsam da hala ayin 1. Si olmak için çabalayacağım.
2 haftalık sşok diyet yapacam ama çok ta şok olmayacak benim kisi
cenaze evinde rejimlik bir şey bulmak imkansız zaten canım yapacak bir sey yok şimdi artık daha sağlıklıCanım 3 gün zaten sabahtan aksam 11 e kadar cenaze evinde idik.kati gıdalar di hep.
Malatya'nın lahmacunu çok kalın mesela .
canım sen emzirdiğin için şok diyet yapmamalısın
cenaze evinde rejimlik bir şey bulmak imkansız zaten canım yapacak bir sey yok şimdi artık daha sağlıklı
güzel yemekler yiyerek telafi edersin 3 günden bir sey olmaz tatlım
aynen bir kalem bile alsam kizima bir cikartma.alsam yada kendime bir corap alsam her konuda boyleyim . Bu cocuksu ruhumuzu hic kaymetmeyiz insallahOhhh iyi yapmışsın canım sinir stres attın işte....
Ben öyleyimdir bi badi bile alsam çok mutlu olurum
canim kusura bakma görmemisim direk bana soyleseydin msj atsaydin keske ekliyrum . Boyunuda yaz :)MERHaba arkadaşlar,ayarıyıl tatiline giderken izin istemiştim.ama dönüşte beni isteden sildiğinizi gördüm.şimdi yeni yarışmacılar alınacağını gördüm.ve tekrar yarışmaya dahil olmak istiyorum.kilo 98 hedef 79
canim hedef kilo ve boy yazar misin.bende katılmak istiyormboy 1. kilo 86.1
T tatlitambak canim alintilara bakmiyor musun nereye gidiyrsun filan yazmistim. zaten genel olarak cogu kisi tarafindan benim alintilarimin yarisi cevaplanmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?