4 Aylık kilo verme yarışması

Günaydın kızlar dün çok yorulmuşum akşam yemeğini yiyip yattım ta ki bu saatte kadar oğlumla. ...
evet tartı bana 86.9 dedi ama bu 2 3 gün içinde gider diye umut ediyorum
Malatya yemeklerinden yediysen kilo almış olabilirsin canım maalesef

Yolculuk da odem yapiyor canim
2 Gune gider

Her yere radar atmislardi o yüzden yavaş geldik . Son 1 saat artık ödem den dolayi olan sızlamaya zor dayandım.
Insallah canım gitsin ve orada şu içmedim vakit olmadı ve cok soğuktu.

Yorgun olsam da kilo alsam da hala ayin 1. Si olmak için çabalayacağım.
2 haftalık sşok diyet yapacam ama çok ta şok olmayacak benim kisi

Canım 3 gün zaten sabahtan aksam 11 e kadar cenaze evinde idik.kati gıdalar di hep.
Malatya'nın lahmacunu çok kalın mesela .
cenaze evinde rejimlik bir şey bulmak imkansız zaten canım yapacak bir sey yok şimdi artık daha sağlıklı
güzel yemekler yiyerek telafi edersin 3 günden bir sey olmaz tatlım

cenaze evinde rejimlik bir şey bulmak imkansız zaten canım yapacak bir sey yok şimdi artık daha sağlıklı
güzel yemekler yiyerek telafi edersin 3 günden bir sey olmaz tatlım

Zaten eşim de sürekli bak emziriyorsun sakin yememezlik yapma deyip deyip durdu. Tatlı ve çikolata lar aldı garibim. Orada bebeğe de ek gıda da yapamadım. Sürekli beni emdi.

Günaydın kızlar
Kahvaltı
1 yumurta
Domates salatalık
Peynir
Grisini
Çay
Iki lokma omlet

günaydın kızlar
sabah:1 kupa sütlü kahve(1çay bardağı süt+gerisi su)
kahvaltı:çeyrek beyaz ekmeğe karışık tost,9 yeşil zeytin
tartı da yine artılardayım,2-3 gündür durmadan yeme isteğim var ve canım tatlı şeyler istiyor ve yedim de,regl günümün yaklaştığını unutmuşum bütün bu iştah patlaması bunun içinmiş sanırım.kendimi toparlamam lazım,tatlı isteğim için tarçınlı elma pişireceğim

bugün bi tartılayım dedim aman allahım o da ne sadece ama sadece 1 kilo vermişim ne kadar salmışım kendimi ya o kadar da dikkat ediyorum kaçamak maçamak yapmadan güzel güzel beslenerek ama yinede aynı ya neden olabilir ki acaba metabolizmam mı kendini yavaşlattı naptı anlamadım

MERHaba arkadaşlar,ayarıyıl tatiline giderken izin istemiştim.ama dönüşte beni isteden sildiğinizi gördüm.şimdi yeni yarışmacılar alınacağını gördüm.ve tekrar yarışmaya dahil olmak istiyorum.kilo 98 hedef 79

Sabah kahvaltısı 07.30
Tost makinasi nda kizarmis 3 dilim peynir
1 domates
1 Bardak süt

Ara 10.30
Orta şekerli Türk Kahvesi

Öğleyin 12
Nohut yemeği susuz 1 tabak ama az
3 kaşık bulgur pilavı
1 kadr yoğurt

Ohhh iyi yapmışsın canım sinir stres attın işte....
Ben öyleyimdir bi badi bile alsam çok mutlu olurum
aynen bir kalem bile alsam kizima bir cikartma.alsam yada kendime bir corap alsam her konuda boyleyim . Bu cocuksu ruhumuzu hic kaymetmeyiz insallah

canim kusura bakma görmemisim direk bana soyleseydin msj atsaydin keske ekliyrum . Boyunuda yaz :)

bende katılmak istiyormboy 1. kilo 86.1
canim hedef kilo ve boy yazar misin.

T tatlitambak canim alintilara bakmiyor musun nereye gidiyrsun filan yazmistim. zaten genel olarak cogu kisi tarafindan benim alintilarimin yarisi cevaplanmiyo

Ay canım kusura bakma yolda yazdım ama net çekmiyordu eve 6 da geldik 7 de ben yatağa girdim ta ki sabah 9 a kadar. Yeni de kahvaltıdan kalktım. Ama aklımda idin.
biz batman da Doğu gorevindeyiz canım eşim malatya lı Elazığ yolumuzun üstü. O yüzden geçtik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…