4 Aylık kilo verme yarışması

Kızlar herkese slm
Kahvaltıda misafirim vardı yazamadım şimdi yazayım
Yarım yumurta
2dilim kaşar
Yarım poğaça
1dilim kepek ekmeği
3zeytin
Biraz sucuk
Şekersiz çay

Kahvaltı
2 dilim ekmek
1 tane domates
1 dilim peynir

Öğle
1 tane patatesli kir pidesi (kızlar okuldayım ondan böle oldu yarın yanima yemek getircem )

him tamam canim

Kızlar herkese slm
Kahvaltıda misafirim vardı yazamadım şimdi yazayım
Yarım yumurta
2dilim kaşar
Yarım poğaça
1dilim kepek ekmeği
3zeytin
Biraz sucuk
Şekersiz çay
sucuk almiyorum esim almak istediginde genelde izin vermiyrm en son 6 ay olmustur. Sagliksiz . Ama kendin yaparsan daha saglikli..hazirlarin icinde nitrat ta var yazmadan gecmeyim dedim canim

him tamam canim

sucuk almiyorum esim almak istediginde genelde izin vermiyrm en son 6 ay olmustur. Sagliksiz . Ama kendin yaparsan daha saglikli..hazirlarin icinde nitrat ta var yazmadan gecmeyim dedim canim
sucuk bende uzun süredir yemıyorum , gazetede 2 dilim sucuk yediğinde o kaloriyi yakmak ıcın 2 saat bisiklete bınmek gerek yazıyordu , ondan beri soğudum gıttı

tarçınlı elmayı nasıl yapıyorsun tatlım ?

BOY 1.66 CM CANIM.

tarçınlı elmayı nasıl yapıyorsun tatlım ?
elmayı rendeledim seramik tavada pişirdim biraz tarçın ilave ettim daha doğrusu böyle yapacaktım tadına baktım ekşi olmuştu(elmanın 1-2 tanesi ekşiymiş sanırım) bende birkaç tane incir,kayısı,kuru erik de ilave ettim baktım yine ekşi biraz da pekmez ilave ettim (beyaz şeker den iyidir dedim kendimce),bana göre tadı mükemmeldi(uyduruk oldu ama güzel oldu)
sabah kahvaltıdan 2 saat sonra bundan 2-3 kaşık yemiştim daha da acıkmadım,o yüzden öğle yemeğimi de yemedim ne zaman acıkırsam o zaman yerim artık

Kızlar ben bir kahvaltı yaptim amma sormayin gitsin....
ama aksam çok hafif olacak söz
iyi yaptın canım
Pekmezli bende yapabilirim fikir güzel elmayı rendelemeden bütün halınde fırında yapsam diye dusunmustum ben çocuk ıcın faydalı olur dıye , böyle yapsam daha lezzetli olabilir , teşekkür ederim canım

Kızlar ben bir kahvaltı yaptim amma sormayin gitsin....
ama aksam çok hafif olacak söz
tatlı tambakcım sana cevabım tam gitmedi ne oldu anlamadım , iyi yaptın canım , çocuk emziriyorsun kahvaltı çok önemli , sağlıklı bir seylerle güzel bir kahvaltı ıyı olmuş canım . Aksam hafif yersın sorun olmaz

Canım ben bebiş e yedirirken eşim de bana yediriyor ne yediğimi anlamadan yedim. Ama Kaymaklı reçel leri yedirtti. Ben de yok diyemedim. Akşam için ise bana halka tatli alacak canım istemişti diye....

Canım ben bebiş e yedirirken eşim de bana yediriyor ne yediğimi anlamadan yedim. Ama Kaymaklı reçel leri yedirtti. Ben de yok diyemedim. Akşam için ise bana halka tatli alacak canım istemişti diye....
Sen ben gibisin canım bi bozdunmu zor toparlıyorsun

Öğlen
Bol yoğurtlu havuç salatası
2galeta
1avuç leblebi ve siyah üzüm karışımı
Şimdi birde sade kahve içecem

aferin eşine tatlım , ben emziren annelerin katı diyet yapmasına cok karsıyım aslında diyet yapmaları bile sorun ,
senin bebeğin senden besleniyor tabiki sağlıklı beslenmek şart , ayrıca emziren annelerin nefisleride başka
türlü , canları çekiyor ve nefislerinin körelmesi lazım illaki bence . 3 gün helak oldun yollarda , başkalarının evinde , bozulması normal canım
, yarına tam düzenli,k sağlıklı , bol sebze meyve , protein alıp düzene gire kaldığın yerden devam edersin tatlım

rica ederim ben benim uyduruk tariflerim çoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…