him tamam canimAy canım kusura bakma yolda yazdım ama net çekmiyordu eve 6 da geldik 7 de ben yatağa girdim ta ki sabah 9 a kadar. Yeni de kahvaltıdan kalktım. Ama aklımda idin.
biz batman da Doğu gorevindeyiz canım eşim malatya lı Elazığ yolumuzun üstü. O yüzden geçtik.
sucuk almiyorum esim almak istediginde genelde izin vermiyrm en son 6 ay olmustur. Sagliksiz . Ama kendin yaparsan daha saglikli..hazirlarin icinde nitrat ta var yazmadan gecmeyim dedim canimKızlar herkese slm
Kahvaltıda misafirim vardı yazamadım şimdi yazayım
Yarım yumurta
2dilim kaşar
Yarım poğaça
1dilim kepek ekmeği
3zeytin
Biraz sucuk
Şekersiz çay
sucuk bende uzun süredir yemıyorum , gazetede 2 dilim sucuk yediğinde o kaloriyi yakmak ıcın 2 saat bisiklete bınmek gerek yazıyordu , ondan beri soğudum gıttıhim tamam canim
sucuk almiyorum esim almak istediginde genelde izin vermiyrm en son 6 ay olmustur. Sagliksiz . Ama kendin yaparsan daha saglikli..hazirlarin icinde nitrat ta var yazmadan gecmeyim dedim canim
tarçınlı elmayı nasıl yapıyorsun tatlım ?günaydın kızlar
sabah:1 kupa sütlü kahve(1çay bardağı süt+gerisi su)
kahvaltı:çeyrek beyaz ekmeğe karışık tost,9 yeşil zeytin
tartı da yine artılardayım,2-3 gündür durmadan yeme isteğim var ve canım tatlı şeyler istiyor ve yedim de,regl günümün yaklaştığını unutmuşum bütün bu iştah patlaması bunun içinmiş sanırım.kendimi toparlamam lazım,tatlı isteğim için tarçınlı elma pişireceğim
BOY 1.66 CM CANIM.aynen bir kalem bile alsam kizima bir cikartma.alsam yada kendime bir corap alsam her konuda boyleyim . Bu cocuksu ruhumuzu hic kaymetmeyiz insallah
canim kusura bakma görmemisim direk bana soyleseydin msj atsaydin keske ekliyrum . Boyunuda yaz :)
canim hedef kilo ve boy yazar misin.
elmayı rendeledim seramik tavada pişirdim biraz tarçın ilave ettim daha doğrusu böyle yapacaktım tadına baktım ekşi olmuştu(elmanın 1-2 tanesi ekşiymiş sanırım) bende birkaç tane incir,kayısı,kuru erik de ilave ettim baktım yine ekşi biraz da pekmez ilave ettim (beyaz şeker den iyidir dedim kendimce),bana göre tadı mükemmeldi(uyduruk oldu ama güzel oldu)tarçınlı elmayı nasıl yapıyorsun tatlım ?
iyi yaptın canımKızlar ben bir kahvaltı yaptim amma sormayin gitsin....
ama aksam çok hafif olacak söz
Pekmezli bende yapabilirim fikir güzel elmayı rendelemeden bütün halınde fırında yapsam diye dusunmustum ben çocuk ıcın faydalı olur dıye , böyle yapsam daha lezzetli olabilir , teşekkür ederim canımelmayı rendeledim seramik tavada pişirdim biraz tarçın ilave ettim daha doğrusu böyle yapacaktım tadına baktım ekşi olmuştu(elmanın 1-2 tanesi ekşiymiş sanırım) bende birkaç tane incir,kayısı,kuru erik de ilave ettim baktım yine ekşi biraz da pekmez ilave ettim (beyaz şeker den iyidir dedim kendimce),bana göre tadı mükemmeldi(uyduruk oldu ama güzel oldu)
sabah kahvaltıdan 2 saat sonra bundan 2-3 kaşık yemiştim daha da acıkmadım,o yüzden öğle yemeğimi de yemedim ne zaman acıkırsam o zaman yerim artık
tatlı tambakcım sana cevabım tam gitmedi ne oldu anlamadım , iyi yaptın canım , çocuk emziriyorsun kahvaltı çok önemli , sağlıklı bir seylerle güzel bir kahvaltı ıyı olmuş canım . Aksam hafif yersın sorun olmazKızlar ben bir kahvaltı yaptim amma sormayin gitsin....
ama aksam çok hafif olacak söz
tatlı tambakcım sana cevabım tam gitmedi ne oldu anlamadım , iyi yaptın canım , çocuk emziriyorsun kahvaltı çok önemli , sağlıklı bir seylerle güzel bir kahvaltı ıyı olmuş canım . Aksam hafif yersın sorun olmaz
Sen ben gibisin canım bi bozdunmu zor toparlıyorsunCanım ben bebiş e yedirirken eşim de bana yediriyor ne yediğimi anlamadan yedim. Ama Kaymaklı reçel leri yedirtti. Ben de yok diyemedim. Akşam için ise bana halka tatli alacak canım istemişti diye....
aferin eşine tatlım , ben emziren annelerin katı diyet yapmasına cok karsıyım aslında diyet yapmaları bile sorun ,Canım ben bebiş e yedirirken eşim de bana yediriyor ne yediğimi anlamadan yedim. Ama Kaymaklı reçel leri yedirtti. Ben de yok diyemedim. Akşam için ise bana halka tatli alacak canım istemişti diye....
rica ederim ben benim uyduruk tariflerim çokturiyi yaptın canım
Pekmezli bende yapabilirim fikir güzel elmayı rendelemeden bütün halınde fırında yapsam diye dusunmustum ben çocuk ıcın faydalı olur dıye , böyle yapsam daha lezzetli olabilir , teşekkür ederim canım
Kızlar , çikolatalı pasta dağıtıldı ofiste almadım , irademi tebrik ediyorum .. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?