Birde ben insem 73 e ayy çok istiyorum inşallah olacakçok dogru söylüyorsun. Isin acigi insanin cani her zaman biseyleri cok cekebilir hamileyken yenir dogumdan sonrada bir muddet dikkat ederek yenir ama gerci tatlitambagin bebegi kac aylik oldu bilmiyorum tahminimce 6 aylik vardir artik gereksiz seyler yememesi lazim . Halka tatliyi anamda cok severkararli olman lazim canim seni hep yeniden baslarken buluyorum zaman kaybediyorsun. halka tatlidan bir lokma Ye o keyfi bisey bebegin icin dogal sekerli seyler tuket zambak yazmis. Yani kararli olman lazim kilo vermek istiyorsan bak bende 14 aydir bebek emziriyorm dikkat ede ede kac kiloya dustum Sende yapabilirsin . Seni cok nazli goruyorum canin bisey istedigi zaman dur diyemiyorsun istikrar yok gibi.tabi sen bilirsin moraldin bozulmuyorsa kilolarina istedigin kadar ye sahsen ben 73 e indim hala bir kurtulsam diyorm bu kilo bile cok
Su iç canım yemekten önce ben içmedim zor durdurdum kendimiBende çok açım ya
Içtim aslında tatlı bişey canım çekiyor 12 gündür dikkat ediyorum 12 bi lokma kadayıf tatlısin dan başka bişey yemedim tatlı olarakSu iç canım yemekten önce ben içmedim zor durdurdum kendimi
Kuru incir ye üstünede tarçınlı süt gerçekten tatlı isteği gidiyo canımIçtim aslında tatlı bişey canım çekiyor 12 gündür dikkat ediyorum 12 bi lokma kadayıf tatlısin dan başka bişey yemedim tatlı olarak
Sende 78kiloymışsun bende 81 kiloyum canım ama menülerin çok iyi 1aya 6-7 kilo verirsin inşallahIçtim aslında tatlı bişey canım çekiyor 12 gündür dikkat ediyorum 12 bi lokma kadayıf tatlısin dan başka bişey yemedim tatlı olarak
Şimdi dikkatimi çekti canım 12gündür dikkat ediyorum demişsin 12günde ne kadar kilo verdinIçtim aslında tatlı bişey canım çekiyor 12 gündür dikkat ediyorum 12 bi lokma kadayıf tatlısin dan başka bişey yemedim tatlı olarak
Suana kadar 2 iki oldu canım ama spor yok 3 kere falan yürüyüş sadece spora daha aktif yapmadmŞimdi dikkatimi çekti canım 12gündür dikkat ediyorum demişsin 12günde ne kadar kilo verdin
Hedefim yavaş ama kalıcı vermek haftada 1 kilo verme amacım uzun süreli yapıp sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmek istiyorumSuana kadar 2 iki oldu canım ama spor yok 3 kere falan yürüyüş sadece spora daha aktif yapmadm
Sahurda
1 kase yoğurt
3 minik çilek
Yarım nar
Elma
İftarda
pırasa yemeği
1 kase yoğurt
1 kase sebze çorbası
Ara öğünde
Elma
Hemde tıka basa yoğurt harika bir şey[/QUOTE]Hem de tıkaE="ayseemr, post: 39464498, member: 659607"]Duydun mu peki sahur filan çok az
Senin boyun kaç hedefin kaç neler yapiysn temel olarakŞimdi dikkatimi çekti canım 12gündür dikkat ediyorum demişsin 12günde ne kadar kilo verdin
Yaş 30 boy 1.70 2çocuğum var kızım 6 oğlum 1yaşında oğlumu hala emziriyorum çok bişey Yapmıyorum herşey den yiyip az az yemeye çalışıyorum 85le başladım 80e indim ama sonra 81.5 oldum bakalım bu hafta kaç olacam....Senin boyun kaç hedefin kaç neler yapiysn temel olarak
Ben 22 yasimdaym bekarım hemşireyim 12 gün önce 79.100 le başladım smdi 77 yim hedefim 60 inşallah hedefimize ulasirizYaş 30 boy 1.70 2çocuğum var kızım 6 oğlum 1yaşında oğlumu hala emziriyorum çok bişey Yapmıyorum herşey den yiyip az az yemeye çalışıyorum 85le başladım 80e indim ama sonra 81.5 oldum bakalım bu hafta kaç olacam....
Sende bahset kendinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?