4 Aylık kilo verme yarışması

Birde ben insem 73 e ayy çok istiyorum inşallah olacak

Aksam yemegi 16.30
2 küçük parça ızgara et
Yoğurtlu havuç salatası domates biber

18 de
1 elma
1 muz yedim

Içtim aslında tatlı bişey canım çekiyor 12 gündür dikkat ediyorum 12 bi lokma kadayıf tatlısin dan başka bişey yemedim tatlı olarak
Kuru incir ye üstünede tarçınlı süt gerçekten tatlı isteği gidiyo canım

Içtim aslında tatlı bişey canım çekiyor 12 gündür dikkat ediyorum 12 bi lokma kadayıf tatlısin dan başka bişey yemedim tatlı olarak
Sende 78kiloymışsun bende 81 kiloyum canım ama menülerin çok iyi 1aya 6-7 kilo verirsin inşallah

Şimdi dikkatimi çekti canım 12gündür dikkat ediyorum demişsin 12günde ne kadar kilo verdin

Hem de tıkaE="ayseemr, post: 39464498, member: 659607"]Duydun mu peki sahur filan çok az[/QUOTE]
Hemde tıka basa yoğurt harika bir şey

Senin boyun kaç hedefin kaç neler yapiysn temel olarak
Yaş 30 boy 1.70 2çocuğum var kızım 6 oğlum 1yaşında oğlumu hala emziriyorum çok bişey Yapmıyorum herşey den yiyip az az yemeye çalışıyorum 85le başladım 80e indim ama sonra 81.5 oldum bakalım bu hafta kaç olacam....
Sende bahset kendinden

Ben 22 yasimdaym bekarım hemşireyim 12 gün önce 79.100 le başladım smdi 77 yim hedefim 60 inşallah hedefimize ulasiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…