4 Aylık kilo verme yarışması

Birde ben insem 73 e ayy çok istiyorum inşallah olacak
insallah tatlim insallah . Benim icin büyük bir hayaldi. Kisaca ozetliyim tekrardan 105 le dogumdan ciktigimda 98 kiloydum bir ay her istedigimi yedim 90 a indim takildi. Basladim dedim bi 89 u goreyim gordum ama 88 e inmek bir ayimi aldi cok zor vermeye basladim. Ondan sonra bi 84 gorsem gerisi gelir dedim gordum bu sefer 79 da görürsen gerisi gekir dedim Çünkü normal kilolara yaklasmistim sende zayiflayacaksin ve bizlerde şahit olacaz insallah

Ay ağzından bal damlamış canım inşallah inşallah....
Benim tartım eski usül tartılardan hani dijital değil acaba dijital dahamı çok motive ederki küsuratları görünce

Ay ağzından bal damlamış canım inşallah inşallah....
Benim tartım eski usül tartılardan hani dijital değil acaba dijital dahamı çok motive ederki küsuratları görünce
dogru tartiriyorsa gerek yok canim kusurata girdikce insan paranoyak oluyo gunde 10 kere tartiliyrm 100 gram daha gitmis diye keske bende eski usul alsaydim belkide alirim orda bir.kilo kayip belki daha motive eder

Komşum gelmiş en sevdiğim Çilekli hoşbeş getirmiş bende çay demledim Mısır patlattım gofretten 4tane yedim 2su bardağı Kadar'da Mısır of of bu haftada veremicem galiba

Kızlar nerelerdesiniz artık çok sık girmiyorsunuz

Komşum gelmiş en sevdiğim Çilekli hoşbeş getirmiş bende çay demledim Mısır patlattım gofretten 4tane yedim 2su bardağı Kadar'da Mısır of of bu haftada veremicem galiba
Benim eve gelicek iki çift laf edicek komşum,arkadaşım bile yok duygulandım hemencecik

Az önce bi yazı okudum benim canım hep mayalı yiyecekler ister mayalı hamurlar diyeyim acaba mayada olan vitaminmi azalıyo diye çok faydalı şeyler okudum meğer toz maya yı 1tatlı kaşığı süte karıştırıp için diyo içsemmi bilemedim nedersiniz kızlar

Benim öyle can komşum ve Arkadaşlarım varki anlatamam size geçenki moral bozukluğum ondandı Taşınma işi karıştı ve ben onlardan ayrılacam diye çok üzüldüm diyet falan umruma gelmedi hala ne Olacağım belli değil hayırlısı bakalım

Burdayım nazcım oğlum hasta ya ateşi var 39 derece oluyor arada burdaki çocuklar hep hasta hemen oğlumuda hastalandı bu akşam acile götürdüm hemen antibiyotik yazdı uyuz oldum dedim bende Dr a 2 gün sonra kullanırım antibiyotiği eğer Ateşi düşmezse, bugün 4 gibi hastalandı en ufak şeye antibiyotik veriyorlar canım ülkemde...

Çook geçmiş olsun.. Hemencecik iyileşir inşallah oluşunuz

Geçmiş olsun canım evet malesef ben çocuklarımı özel doktorumuz var ona götürüyorum biraz bize uzak kızım hastalandığımda aradım gelemiyoruz kızım 39 derece Ateş'i var boğazı öyle Şişki nohut kadar delik bile görünmüyo dedim 3hafta önce antibiyotik kullandık dedim büyük bi ihtimalle üşüttü dedi soğuk algınlığı şurup ver 8saat arayla dedi bademciklerinede sprey verdi 2güne düzelmezse antibiyotiğe başlarız dedi ve antibiyotiksiz atlatmıştık...
Biraz uzun oldu ama bütün annelere tavsiyem paniklemeyin 1-2gün gözlemleyin ondan sonra antibiyotiğe başlayın

Kocaelideyim ama hiç arkadasım komşum yok bi ablam var oda İstanbul da onada mayısta gidicem çok bunalıyorum yalnızlıktan
Bende taşınmaktan bu Yüzden korkuyorum gittiğim yerde güzel komşuluklar yapamazsam diye...
Annemler ELTİMler kaynanamlar hepsi aynı fikirde böyle komşular bulamazsın diyorlar ama önce iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…