insallah tatlim insallah . Benim icin büyük bir hayaldi. Kisaca ozetliyim tekrardan 105 le dogumdan ciktigimda 98 kiloydum bir ay her istedigimi yedim 90 a indim takildi. Basladim dedim bi 89 u goreyim gordum ama 88 e inmek bir ayimi aldi cok zor vermeye basladim. Ondan sonra bi 84 gorsem gerisi gelir dedim gordum bu sefer 79 da görürsen gerisi gekir dedim Çünkü normal kilolara yaklasmistim sende zayiflayacaksin ve bizlerde şahit olacaz insallahBirde ben insem 73 e ayy çok istiyorum inşallah olacak
Ay ağzından bal damlamış canım inşallah inşallah....insallah tatlim insallah . Benim icin büyük bir hayaldi. Kisaca ozetliyim tekrardan 105 le dogumdan ciktigimda 98 kiloydum bir ay her istedigimi yedim 90 a indim takildi. Basladim dedim bi 89 u goreyim gordum ama 88 e inmek bir ayimi aldi cok zor vermeye basladim. Ondan sonra bi 84 gorsem gerisi gelir dedim gordum bu sefer 79 da görürsen gerisi gekir dedim Çünkü normal kilolara yaklasmistim sende zayiflayacaksin ve bizlerde şahit olacaz insallah
İnşallah inşallah canımBen 22 yasimdaym bekarım hemşireyim 12 gün önce 79.100 le başladım smdi 77 yim hedefim 60 inşallah hedefimize ulasiriz
dogru tartiriyorsa gerek yok canim kusurata girdikce insan paranoyak oluyo gunde 10 kere tartiliyrm 100 gram daha gitmis diye keske bende eski usul alsaydim belkide alirim orda bir.kilo kayip belki daha motive ederAy ağzından bal damlamış canım inşallah inşallah....
Benim tartım eski usül tartılardan hani dijital değil acaba dijital dahamı çok motive ederki küsuratları görünce
ben burdayimKızlar nerelerdesiniz artık çok sık girmiyorsunuz
Ne bileyim bi tek ben yazıyorum herkes sessiz yakamoz çok yazardı tatlıtambak ara verdi sanırım sea44 yok huuuu huuuben burdayim
Benim eve gelicek iki çift laf edicek komşum,arkadaşım bile yok duygulandım hemencecikKomşum gelmiş en sevdiğim Çilekli hoşbeş getirmiş bende çay demledim Mısır patlattım gofretten 4tane yedim 2su bardağı Kadar'da Mısır of of bu haftada veremicem galiba
Niye tatlım sen nerede yaşıyorsunBenim eve gelicek iki çift laf edicek komşum,arkadaşım bile yok duygulandım hemencecik
Kocaelideyim ama hiç arkadasım komşum yok bi ablam var oda İstanbul da onada mayısta gidicem çok bunalıyorum yalnızlıktanNiye tatlım sen nerede yaşıyorsun
Çook geçmiş olsun.. Hemencecik iyileşir inşallah oluşunuzyakamozzz60 .!.:Burdayım nazcım oğlum hasta ya ateşi var 39 derece oluyor arada burdaki çocuklar hep hasta hemen oğlumuda hastalandı bu akşam acile götürdüm hemen antibiyotik yazdı uyuz oldum dedim bende Dr a 2 gün sonra kullanırım antibiyotiği eğer Ateşi düşmezse, bugün 4 gibi hastalandı en ufak şeye antibiyotik veriyorlar canım ülkemde...
Sağol canım bunada şükür Allah beterinden korusunÇook geçmiş olsun.. Hemencecik iyileşir inşallah oluşunuz
Geçmiş olsun canım evet malesef ben çocuklarımı özel doktorumuz var ona götürüyorum biraz bize uzak kızım hastalandığımda aradım gelemiyoruz kızım 39 derece Ateş'i var boğazı öyle Şişki nohut kadar delik bile görünmüyo dedim 3hafta önce antibiyotik kullandık dedim büyük bi ihtimalle üşüttü dedi soğuk algınlığı şurup ver 8saat arayla dedi bademciklerinede sprey verdi 2güne düzelmezse antibiyotiğe başlarız dedi ve antibiyotiksiz atlatmıştık...Burdayım nazcım oğlum hasta ya ateşi var 39 derece oluyor arada burdaki çocuklar hep hasta hemen oğlumuda hastalandı bu akşam acile götürdüm hemen antibiyotik yazdı uyuz oldum dedim bende Dr a 2 gün sonra kullanırım antibiyotiği eğer Ateşi düşmezse, bugün 4 gibi hastalandı en ufak şeye antibiyotik veriyorlar canım ülkemde...
Bende taşınmaktan bu Yüzden korkuyorum gittiğim yerde güzel komşuluklar yapamazsam diye...Kocaelideyim ama hiç arkadasım komşum yok bi ablam var oda İstanbul da onada mayısta gidicem çok bunalıyorum yalnızlıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?