4 Aylık kilo verme yarışması

Gunaydin kizlar
aktayarda sabah kizimi okula gonderdim 6.30 da yagis yoktu 8.30 bi baktim heryer bembeyaz :)))
Bu arada bende beylikduzundeyim:)))

mayalar iyi seyler degil diye okumustum mikrop mu organizma mi hatirlamiyorum ama bunlara benzer bisey ve bunuda vucut istemez bi baksana mayalar nasil yapiliyor berbat

gecmis olsun canim.simdi nasil atesi indimi

Neden kimse bana cvp vermiyo
canim kucuk aci biberler ise yariyor bolca pul biberde yarar yogurtla. Birde sabah ac karna ilik su

Kızlar İstanbul'da yoğun kar var ...sizlerde hava durumu ?:)
doguda karli

Ayseemr canım
2-3 adet gün kurusu Kayısıyı bi kupa sıcak suyun içine at su ılıyıncaya kadar bekle önce suyunu iç sonra kayısılarını ye faydasını görürsün
Ben dönem dönem yaşıyorum bu durumu

Şimdilik iyi Ateşi ama sabahladık 40 ı gördük dün gece

Kızlar bu topik konusuyla alakasız ama gerçekten çaresizim bir cogunuz annesiniz ne olur bana yardımcı olun , her gun kreşten şikayet alıyorum oğlum diğer çocukları itiyor , vuruyor , ne yapacağımı şaşırdım artık , evde şiddet gormuyor , çok iyi davranıyorum tek çocuk diye inanın cok cok sevgi dolu büyüyor ne yapacağımı şaşırdım , inanın aylardır üzülmekten her gun birinin çocuğuna bir sey olacak dıye düşünmekten helak oldum , ne olur yardımcı olun bana .. oğlum 4 yas 3 aylık

ne olur her birinizin önerisi cok değerli benım için artık cok bunaldım , her gun dua ediyorum ama elimden başka bir sey gelmiyor doktorada goturecegım artık

Amaan Allah korusun ne kadar yükselmiş öyle
Evet canım kendim düşürdüm ateşini Dr götürmedim bi kez böyle bişey olmuştu dr a götürmüştüm delik deşik etmişlerdi vücudunu ateşliyken damarlar büzüştüğü için bi şurup içirip gönderdiler onu Göze alamadım sürekli konuşturdum bilinci açıktı saçmalasaydı götürecektim duş aldırdım bol bol su içirdim bi güzelde suda oyun oynadı öyle kontrol altına aldım

Geçmiş olsun ınsallah anlatır çabuk

Slm kızlar kahvaltıya komşularım geldi
Ama tuttum kendimi
1yemek kaşığı Sosis kavurması
Yarım yumurta
1yemek kaşığından az kıymalı yumurta
2dilim peynir
3zeytin
2dilim kepek ekmeği
Şekersiz çay

Tekrar çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…