hayırdır tatlım ?günaydın kızlar tartım kafayı yedı
Komşuyuz desene Nehirim :) her yer bembeyazGunaydin kizlar
aktayarda sabah kizimi okula gonderdim 6.30 da yagis yoktu 8.30 bi baktim heryer bembeyaz :)))
Bu arada bende beylikduzundeyim:)))
Evet canim komsuyuzz:))Komşuyuz desene Nehirim :) her yer bembeyaz
Evet canım bu sene kötü geçti kış , bahar gelsin beraberde çıkarız haberleşiriz :)Evet canim komsuyuzz:))
Bahar gelsede artik oglusu alip uuruyuse ciksaam skldim butun kis evde vslla:))
ınsallah canım haberleşirizEvet canım bu sene kötü geçti kış , bahar gelsin beraberde çıkarız haberleşiriz :)
canım sabah kalkınca 3 kuru kayısıyla 2 bardak su ıyı gelıyo tatlım bıde sebze yemeklerıne ağırlık ver canımmKabızlık sorunu yaşayan var mı napmaliym dedim
mayalar iyi seyler degil diye okumustum mikrop mu organizma mi hatirlamiyorum ama bunlara benzer bisey ve bunuda vucut istemez bi baksana mayalar nasil yapiliyorAz önce bi yazı okudum benim canım hep mayalı yiyecekler ister mayalı hamurlar diyeyim acaba mayada olan vitaminmi azalıyo diye çok faydalı şeyler okudum meğer toz maya yı 1tatlı kaşığı süte karıştırıp için diyo içsemmi bilemedim nedersiniz kızlar
gecmis olsun canim.simdi nasil atesi indimiBurdayım nazcım oğlum hasta ya ateşi var 39 derece oluyor arada burdaki çocuklar hep hasta hemen oğlumuda hastalandı bu akşam acile götürdüm hemen antibiyotik yazdı uyuz oldum dedim bende Dr a 2 gün sonra kullanırım antibiyotiği eğer Ateşi düşmezse, bugün 4 gibi hastalandı en ufak şeye antibiyotik veriyorlar canım ülkemde...
canim kucuk aci biberler ise yariyor bolca pul biberde yarar yogurtla. Birde sabah ac karna ilik suNeden kimse bana cvp vermiyo
doguda karliKızlar İstanbul'da yoğun kar var ...sizlerde hava durumu ?:)
Şimdilik iyi Ateşi ama sabahladık 40 ı gördük dün gecemayalar iyi seyler degil diye okumustum mikrop mu organizma mi hatirlamiyorum ama bunlara benzer bisey ve bunuda vucut istemez bi baksana mayalar nasil yapiliyorberbat
gecmis olsun canim.simdi nasil atesi indimi
canim kucuk aci biberler ise yariyor bolca pul biberde yarar yogurtla. Birde sabah ac karna ilik su
doguda karli
Amaan Allah korusun ne kadar yükselmiş öyleŞimdilik iyi Ateşi ama sabahladık 40 ı gördük dün gece
Teşekkür ederim canımsorunu gormemıstım canım , ben yasamıyorum , bol sıvı ıcıp , prebiyotık yoğurtlardan yiyebilirsin canım , birde bal kabağı sorununa hemen cozum sağlar tavsiye ederım
canım 71,2hayırdır tatlım ?
Evet canım kendim düşürdüm ateşini Dr götürmedim bi kez böyle bişey olmuştu dr a götürmüştüm delik deşik etmişlerdi vücudunu ateşliyken damarlar büzüştüğü için bi şurup içirip gönderdiler onu Göze alamadım sürekli konuşturdum bilinci açıktı saçmalasaydı götürecektim duş aldırdım bol bol su içirdim bi güzelde suda oyun oynadı öyle kontrol altına aldımAmaan Allah korusun ne kadar yükselmiş öyle
Geçmiş olsun ınsallah anlatır çabukEvet canım kendim düşürdüm ateşini Dr götürmedim bi kez böyle bişey olmuştu dr a götürmüştüm delik deşik etmişlerdi vücudunu ateşliyken damarlar büzüştüğü için bi şurup içirip gönderdiler onu Göze alamadım sürekli konuşturdum bilinci açıktı saçmalasaydı götürecektim duş aldırdım bol bol su içirdim bi güzelde suda oyun oynadı öyle kontrol altına aldım
Tekrar çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinEvet canım kendim düşürdüm ateşini Dr götürmedim bi kez böyle bişey olmuştu dr a götürmüştüm delik deşik etmişlerdi vücudunu ateşliyken damarlar büzüştüğü için bi şurup içirip gönderdiler onu Göze alamadım sürekli konuşturdum bilinci açıktı saçmalasaydı götürecektim duş aldırdım bol bol su içirdim bi güzelde suda oyun oynadı öyle kontrol altına aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?