4 Aylık kilo verme yarışması

Ne bileyim bi tek ben yazıyorum herkes sessiz yakamoz çok yazardı tatlıtambak ara verdi sanırım sea44 yok huuuu huuu

Ay ne ara vermesi canım bomba gibi döndüm bugün aranizdayim.
ama dün xok pis yedim yaw
neyse hala umut var ama ben de :)

Bende taşınmaktan bu Yüzden korkuyorum gittiğim yerde güzel komşuluklar yapamazsam diye...
Annemler ELTİMler kaynanamlar hepsi aynı fikirde böyle komşular bulamazsın diyorlar ama önce iş

Ben de komşularım açısından çok kismetliyim. Iyiki varlar gercekten

Geçmiş olsun canım. Ben de ateşi 3 günden fazla sürüyorsa antibiyotiğe öyle başlıyorum yoksa başlamıyorum. Yazık Kuzulara yaaa

HicUOTE="zbt, post: 39470609, member: 287997"]Eskiden daha dikkat ediyordum ama şu birkaç haftadır çok dikkat etmiyorum ya. Ama sen maşallah çok azimlisin.[/QUOTE]
Hiç sorma 4 gün meyveli yoğurt diyeti yapim dedim metabolizma çalışsın diye çooook özledim kahvaltıyı,sütlü kahveyi,leblebiyi,yumurtayı bugün son gün bakalım yarın tartılcam pek umudum yok

HicUOTE="zbt, post: 39470609, member: 287997"]Eskiden daha dikkat ediyordum ama şu birkaç haftadır çok dikkat etmiyorum ya. Ama sen maşallah çok azimlisin.
Hiç sorma 4 gün meyveli yoğurt diyeti yapim dedim metabolizma çalışsın diye çooook özledim kahvaltıyı,sütlü kahveyi,leblebiyi,yumurtayı bugün son gün bakalım yarın tartılcam pek umudum yok[/QUOTE]
Ben hiç diyet listelerine uyamıyorum ya. Her şeyden yiyorum ama az yemeye çalışıyorum diyet yaparken. Yine iyi dayanmışsın. Ben hemen bozardım. İnşallah iyi sonuç alırsın. Yarın tartı günü.

Hiç sorma 4 gün meyveli yoğurt diyeti yapim dedim metabolizma çalışsın diye çooook özledim kahvaltıyı,sütlü kahveyi,leblebiyi,yumurtayı bugün son gün bakalım yarın tartılcam pek umudum yok
Ben hiç diyet listelerine uyamıyorum ya. Her şeyden yiyorum ama az yemeye çalışıyorum diyet yaparken. Yine iyi dayanmışsın. Ben hemen bozardım. İnşallah iyi sonuç alırsın. Yarın tartı günü.[/QUOTE]
Eveeet

Reactions: zbt
gecmıs olsun canım , evet maalesef burada hemen antibiyotik veriyorlar

Gunaydin kizlar
Kahvaltim
2 yumurtadan omlet
Yesillik
Peynir
Sut

Ogle icin
Yogurtlu sehriye salatasi 1 tabak

Sarjim az giremeyebilirim kizlar
menum bu
Mutlu gunler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…