- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Ne bileyim bi tek ben yazıyorum herkes sessiz yakamoz çok yazardı tatlıtambak ara verdi sanırım sea44 yok huuuu huuu
Benim eve gelicek iki çift laf edicek komşum,arkadaşım bile yok duygulandım hemencecik
Bende taşınmaktan bu Yüzden korkuyorum gittiğim yerde güzel komşuluklar yapamazsam diye...
Annemler ELTİMler kaynanamlar hepsi aynı fikirde böyle komşular bulamazsın diyorlar ama önce iş
Burdayım nazcım oğlum hasta ya ateşi var 39 derece oluyor arada burdaki çocuklar hep hasta hemen oğlumuda hastalandı bu akşam acile götürdüm hemen antibiyotik yazdı uyuz oldum dedim bende Dr a 2 gün sonra kullanırım antibiyotiği eğer Ateşi düşmezse, bugün 4 gibi hastalandı en ufak şeye antibiyotik veriyorlar canım ülkemde...
Kahvaltımı yaptm
Günaydınn nasıl gidiyorzbt .!.:Günaydın hanımlar :)
Eskiden daha dikkat ediyordum ama şu birkaç haftadır çok dikkat etmiyorum ya. Ama sen maşallah çok azimlisin.Günaydınn nasıl gidiyor
Hiç sorma 4 gün meyveli yoğurt diyeti yapim dedim metabolizma çalışsın diye çooook özledim kahvaltıyı,sütlü kahveyi,leblebiyi,yumurtayı bugün son gün bakalım yarın tartılcam pek umudum yok[/QUOTE]HicUOTE="zbt, post: 39470609, member: 287997"]Eskiden daha dikkat ediyordum ama şu birkaç haftadır çok dikkat etmiyorum ya. Ama sen maşallah çok azimlisin.
Ben hiç diyet listelerine uyamıyorum ya. Her şeyden yiyorum ama az yemeye çalışıyorum diyet yaparken. Yine iyi dayanmışsın. Ben hemen bozardım. İnşallah iyi sonuç alırsın. Yarın tartı günü.[/QUOTE]Hiç sorma 4 gün meyveli yoğurt diyeti yapim dedim metabolizma çalışsın diye çooook özledim kahvaltıyı,sütlü kahveyi,leblebiyi,yumurtayı bugün son gün bakalım yarın tartılcam pek umudum yok
gecmıs olsun canım , evet maalesef burada hemen antibiyotik veriyorlarBurdayım nazcım oğlum hasta ya ateşi var 39 derece oluyor arada burdaki çocuklar hep hasta hemen oğlumuda hastalandı bu akşam acile götürdüm hemen antibiyotik yazdı uyuz oldum dedim bende Dr a 2 gün sonra kullanırım antibiyotiği eğer Ateşi düşmezse, bugün 4 gibi hastalandı en ufak şeye antibiyotik veriyorlar canım ülkemde...
Gunaydın canımGünaydın hanımlar :)
Ne sormuştun tatlım ?Neden kimse bana cvp vermiyo
Kabızlık sorunu yaşayan var mı napmaliym dedimNe sormuştun tatlım ?
sorunu gormemıstım canım , ben yasamıyorum , bol sıvı ıcıp , prebiyotık yoğurtlardan yiyebilirsin canım , birde bal kabağı sorununa hemen cozum sağlar tavsiye ederımKabızlık sorunu yaşayan var mı napmaliym dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?