canım teşekkür ederım , internette okumadığım yer kalmadı , inan bugun ağlamaktan üzülmekten birhal oldum sagol destegın ıcınaktayarda bu senin için ve bu problemi yaşayan tüm anneler için
ayy sagol yakamozcum inan bu yazın moral oldu her gun bıkmadan anlatacağım bende yapayım aynısını canım hikayede uyduracağım onunla ilgili umarım senin gibi cozum alırım çok teşekkür ederim tavsiyene , bu yapabilecegım bir sey cok sagol tatlım tavsiyen ıcın hemen bu aksam başlıyorumAktayarda yeni okudum canım yazdıklarını
Benimde oğlumda dönem dönem aynı sorunlar var sık sık konuşarak çözüyorum bu sorunu
Kızdığım zamanlarda oldu bu ters tepti asla kızma sadece sürekli Konuş anlat bi kerede sonuç alamazsın hergün bu Konuşmayı yapabilirsin çok sıkmadan
Ben Günlerce gecelerce konuştum hikaye uydurdum anlattım aslında kendi yaptığı olumsuz davranışlarının yanlış ve tehlikeli olduğunu hikayeler ile anlattım oğlumda dinlerken şaşırıp sorular soruyordu bilmiyor ki hikayenin baş Kahramanı kendi olduğunu
Ilk fırsatta bakcam canım teşekkürlermayalar iyi seyler degil diye okumustum mikrop mu organizma mi hatirlamiyorum ama bunlara benzer bisey ve bunuda vucut istemez bi baksana mayalar nasil yapiliyorberbat
gecmis olsun canim.simdi nasil atesi indimi
canim kucuk aci biberler ise yariyor bolca pul biberde yarar yogurtla. Birde sabah ac karna ilik su
doguda karli
Allah yardımcın olsun canım ama bi pedagoga gidin derimkızlar bana dua edin ne olur bu çocuk uslansın .. ne olur
sagol canım mutlaka goturecegım canım , allah yardımcım olsun gerçektenIlk fırsatta bakcam canım teşekkürler
Allah yardımcın olsun canım ama bi pedagoga gidin derim
ayy sagol yakamozcum inan bu yazın moral oldu her gun bıkmadan anlatacağım bende yapayım aynısını canım hikayede uyduracağım onunla ilgili umarım senin gibi cozum alırım çok teşekkür ederim tavsiyene , bu yapabilecegım bir sey cok sagol tatlım tavsiyen ıcın hemen bu aksam başlıyorum
canımsın sen benım gerçekten cok teşekkür ederımAllah başka dert vermesin tatlım şükür et buna gelir geçer herşey oğlun büyüdüğü zaman tebessüm edeceğiniz anılar olarak kalacak bütün bunlar
öyle yapayım yakamozz akşamdan başlayacağım dediklerine canım , zaten pedagoga gideceğiz ama evdede neler yapmam gerektiğini bilmem lazım bu yüzden iyiki tecrübeli olarak seni tanıdım burdan canım cok sagolBirde ne yap biliyormusun onu suçlama
Ne oldu oğlum neden kızdın seni simirlendiren ne oldu birlikte çözüm bulalım diyerek onun yanında ol her zaman
Kızmak asla çözüm değil çok kızdım zamanında bol bol vicdan azabından başka bişeye yaramıyor
Rica ederim canım ne demek bi nebze faydam olursa ne mutlu banaöyle yapayım yakamozz akşamdan başlayacağım dediklerine canım , zaten pedagoga gideceğiz ama evdede neler yapmam gerektiğini bilmem lazım bu yüzden iyiki tecrübeli olarak seni tanıdım burdan canım cok sagol
canım cok sagol hemde nasıl faydalı oldu , bu arada herkesin zamanını aldım farklı bir konuyla herkes hakkını helal etsin , seviyorum hepınızıRica ederim canım ne demek bi nebze faydam olursa ne mutlu bana
Allah yardımcın olsun canım. Çok zor gerçekten. Ne kadar sevgi dolu da büyüseler işte bizleri annelerini arıyorlar. Keşke öyle bi imkanımız olsa da biz büyütsek yavrularımızı. İnan bende korkuyorum şimdiden.Kızlar bu topik konusuyla alakasız ama gerçekten çaresizim bir cogunuz annesiniz ne olur bana yardımcı olun , her gun kreşten şikayet alıyorum oğlum diğer çocukları itiyor , vuruyor , ne yapacağımı şaşırdım artık , evde şiddet gormuyor , çok iyi davranıyorum tek çocuk diye inanın cok cok sevgi dolu büyüyor ne yapacağımı şaşırdım , inanın aylardır üzülmekten her gun birinin çocuğuna bir sey olacak dıye düşünmekten helak oldum , ne olur yardımcı olun bana .. oğlum 4 yas 3 aylık
Ben hiç diyet listelerine uyamıyorum ya. Her şeyden yiyorum ama az yemeye çalışıyorum diyet yaparken. Yine iyi dayanmışsın. Ben hemen bozardım. İnşallah iyi sonuç alırsın. Yarın tartı günü.[/QUOTE]Hiç sorma 4 gün meyveli yoğurt diyeti yapim dedim metabolizma çalışsın diye çooook özledim kahvaltıyı,sütlü kahveyi,leblebiyi,yumurtayı bugün son gün bakalım yarın tartılcam pek umudum yok
allah yardimcin olsun canim.cocugunla cok ilgilen sevgini goster.inan ben eve gidince sadece cocuklarla ilgilenirum.ama ablamin ogluda senin oglun gibi.cok zor.kızlar bana dua edin ne olur bu çocuk uslansın .. ne olur
Canim insaniz istedigin zaman farkli konu acabilirsin insan kilolardan ibaret degil kilolar sadece bir ayrinti. burda birlikte hareket ediyor olmamiz insanin insana her konuda ihtiyaci oldugundandir.yakamozun yazdiklari cok guzel kulagima kupe olsun kizmak yook yaninda yer almak var hikaye uydurcaz vee bugün seni en çok ne mutlu etti bugün seni üzen bir sey oldu mu ve bugun ne ogrendin gibi sorulari her gece yatmadan once sorarsak iletisim saglamis cocugu dusunmeye sevk etmis olabilrzcanım cok sagol hemde nasıl faydalı oldu , bu arada herkesin zamanını aldım farklı bir konuyla herkes hakkını helal etsin , seviyorum hepınızı
Canim gecmis olsun can sikici olmuscanım hafta sonu goturecegım ama hemen 1 günde hallolacak bır sey degılkı , annem Malatyada ımkansız gelemez , kayınvalıdem 76 yasında kendine zor bakıyor , yanı bakacak kımsem yok , tum gun bakıcı bulmam lazım
Aynen katiliyorumCanim insaniz istedigin zaman farkli konu acabilirsin insan kilolardan ibaret degil kilolar sadece bir ayrinti. burda birlikte hareket ediyor olmamiz insanin insana her konuda ihtiyaci oldugundandir.yakamozun yazdiklari cok guzel kulagima kupe olsun kizmak yook yaninda yer almak var hikaye uydurcaz vee bugün seni en çok ne mutlu etti bugün seni üzen bir sey oldu mu ve bugun ne ogrendin gibi sorulari her gece yatmadan once sorarsak iletisim saglamis cocugu dusunmeye sevk etmis olabilrz
Senin yazdıklarında çok güzel canım akşam kızıma soracam çok haklısın...Canim insaniz istedigin zaman farkli konu acabilirsin insan kilolardan ibaret degil kilolar sadece bir ayrinti. burda birlikte hareket ediyor olmamiz insanin insana her konuda ihtiyaci oldugundandir.yakamozun yazdiklari cok guzel kulagima kupe olsun kizmak yook yaninda yer almak var hikaye uydurcaz vee bugün seni en çok ne mutlu etti bugün seni üzen bir sey oldu mu ve bugun ne ogrendin gibi sorulari her gece yatmadan once sorarsak iletisim saglamis cocugu dusunmeye sevk etmis olabilrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?