- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Senin yazdıklarında çok güzel canım akşam kızıma soracam çok haklısın...
Kızlar hepinizi seviyorum
Detox mu yapiyorsun tatlimSabah:1 kase dolusu yoğurt (tarçınlı)
1 büyük çilek
Kivi,portakal
Ara:1 kutu orman meyveli yoğurt (activia),2 ceviz,portakal,3 hurma,veeee koca bir poşet leblebi(moralim bozuk)
Akşam:1 kase dolusu yoğurt(tarçınlı)
Kivi,portakal
Günün değerlendirmesi:2.5 litre su,2 kupa yeşil çay içtim,50 mekik,10 dk pilates,
Meyveli yogurt diyeti yaptm canm 4 gün bakalım yarın görcez ise yaramısmı ama bi daha yapmam çok zorlandım özledm kahvaltıyı sütlü kahveyi,hurmayı falanyoğurt d post: 39483386 .!.:Detox mu yapiyorsun tatlim
Benimde tersi ama illa haftada 1-2 birşeyi abartıcam usandım iğrendim kendimden ne iiştahHer sabah iöğrendim kendindneyorum aksama kopuyorum ne oldu bana
BndeeeKızlar ben iki üç gündür çok yedim yaa 69 u görürüm derken 70 i bile göremicem
6 aydır bu kadar çok kendimi kaybettim valla.Bndeeeoysa ne umutluydum altıları görücem diye
Sen görürsün yarın tatlım inşallah. Haftaya artık bendeÖf ya kızlar tam 1.5 aydır 69 görmeye çalışıyorum ama olmuyor
Ah canım keşke 70 li rakamlar bile yeticek suçum buyukSen görürsün yarın tatlım inşallah. Haftaya artık bende
Benimkilerin yanında çok masumdur eminimAh canım keşke 70 li rakamlar bile yeticek suçum buyuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?