4 Aylık kilo verme yarışması

Sabah:1 kase dolusu yoğurt (tarçınlı)
1 büyük çilek
Kivi,portakal
Ara:1 kutu orman meyveli yoğurt (activia),2 ceviz,portakal,3 hurma,veeee koca bir poşet leblebi(moralim bozuk)
Akşam:1 kase dolusu yoğurt(tarçınlı)
Kivi,portakal
Günün değerlendirmesi:2.5 litre su,2 kupa yeşil çay içtim,50 mekik,10 dk pilates,

Detox mu yapiyorsun tatlim

yoğurt d post: 39483386 .!.:
Detox mu yapiyorsun tatlim
Meyveli yogurt diyeti yaptm canm 4 gün bakalım yarın görcez ise yaramısmı ama bi daha yapmam çok zorlandım özledm kahvaltıyı sütlü kahveyi,hurmayı falan

Kızlar benim saftim kaydı koptum olaydan yarın kilo mu yazacam ama önce inzivaya çekilip beynimi hazırlayıp sonra geri dönmeye çalışıcam usta ayca kaya nin dediği gibi sağlıklı beslenmeyi öğrenmek yürümeyi öğrenmek gibidir düşe kalka

Kızlar ben iki üç gündür çok yedim yaa 69 u görürüm derken 70 i bile göremicem

Şimdi ben sadece kilo vermek istemiyorum kalıcı kilo vermek ve sağlıklı beslenmek istiyorum yoksa 3 gün aç durup 69 görürüm ama sonra hop kısa Zamanda gerigelir tecrübe var spor desen asla herzaman yapamicam sporu hayatıma sokmam bırakınca aynı hikaye bunuda yaşadım tek aktivite her gün yürümek ama tıkandım kaldım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…