4 Aylık kilo verme yarışması

Aynen bende katılıyorum aynen çok doğru ve napacgmi bilmiyrm

Meyveli yogurt diyeti yaptm canm 4 gün bakalım yarın görcez ise yaramısmı ama bi daha yapmam çok zorlandım özledm kahvaltıyı sütlü kahveyi,hurmayı falan
Evet ya tek tip beslenme zor oluyor Bende yarin protein gunu yapmayi dusunuyorum
Bakalim ins olur

Ay Benım pis huyum bu bozdum mu toparlanamiyorum. Kizlar hadi ama beni normal e döndürün ihtiyacım var buna ama
Canim gecmis orada kaldi
Sen bu tarafa gel
Hem bak 79 lari goreceksin daha
yiyip vic dan yapacagina yarin kararli bir bicimde basla
sabah ki menunu merakla bekliyorum tatlim

Offffffff kızlar
Şu saatte neler yedim bi bakın
2 mantar
2 yulaflı Bisküvi
Bi kaç Çatal makarna
Niye yedim ki ya yarın bi de tartı günüm tekrar 60 I görürüm

Canim gecmis orada kaldi
Sen bu tarafa gel
Hem bak 79 lari goreceksin daha
yiyip vic dan yapacagina yarin kararli bir bicimde basla
sabah ki menunu merakla bekliyorum tatlim

Teşekkürler tatlım. Benim de kendime güvenim geldi. Yarın toparlanacağim söz size....
Ve bugün elma sirkeli sarimsak turşusu yaptım 15 gün sonra başlayacağım....
Bu 15 gün içinde de hedefim 81 olmak inşallah zorlayacağım kendimi. kızlar geçmiş geçti artık. Toparlanıyoruz hep beraber.
ve bugün çok yesem de spora başladım yürüyüş yaptım kızlar bahar gelmiş yaaa her tarafta sarı mor çiçekler ve papatya vardı.
kaçamak yok artık

Kizlar ilk defa + 1 oldum . Hemen yüzüm göbeğim şişti. Iki gündür yedim can sıkıntısından. Esim bile farketti hemen yaza dugune elbisem yok dedim hani disari elbisen bir tane varya onu giyersin bu gidisle dedi kilo vermeden almak istemedigimi bildigi icin boyle dedi. Bi utandim mahcup oldum. Kilom dustu tamam ama cok kof etlerim yani etlerim hava dolu gibi suan 78 gibi halim var goruntu olarak kesinlikle 73 degilim. sıkılasma yapmadigim icin. onuda iyice zayiflamadan dusunmuyorum artik sadece yuruyuse agirlik vercem havalar acilsinda her fisatta cikarim. Mahcup kendimden bikkin sisko hissediyorum. Artik sıkıldikca su icecem.bahar geldi kapiyi caliyo yaaa

Aynen bende senin gibiyim
bende takilmistim ama malesef bu sefer ilk defa +1 moralim sifir. Hemen yuzum gobegim şişti moralim cok bozuldu

Ama moral bozmak yok canım. Ben de +1.5 ama hiç moralim bozuk değil zamanla gidecek. Yarın yeni başlangıç ve ben bu işi basaracagim kızlar ramazan a kadar 62 olacam.

Ayy insallah olursun bana da moral olur umut olur. kendimden biktim

Canım kilo verirken sporu da yapmak lazım yoksa o pofluk ve sarkmalar sonradan çok zor oluyor. Bahar gelmiş bile canım rengarenk çiçekler açmış.
Ben yani tatlıtambak tatlıya yarından itibaren son veriyorum tadimlikta olsa yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…