- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Ayy insallah olursun bana da moral olur umut olur. kendimden biktim
ayy canimm içime su serptin.iddialica 62 olacam dedinya bana moral oldu ya varyaaa bi bogazimizi tutsak tamam. inanirmisin uzuntuden bu aksma 4 dilim aglayan kek yedimAma moral bozmak yok canım. Ben de +1.5 ama hiç moralim bozuk değil zamanla gidecek. Yarın yeni başlangıç ve ben bu işi basaracagim kızlar ramazan a kadar 62 olacam.
tamam yapayim o zaman egzersiz ve yuruyus plates topum kocaman onunla yapamiyorumzumba filanda yapamiyorum oc bozuldu tlf dan bakip oynayamam. Bende yemicem tatli.butun tatlilar sekerli seyler hep karin yaglanmasi yaparmisCanım kilo verirken sporu da yapmak lazım yoksa o pofluk ve sarkmalar sonradan çok zor oluyor. Bahar gelmiş bile canım rengarenk çiçekler açmış.
Ben yani tatlıtambak tatlıya yarından itibaren son veriyorum tadimlikta olsa yok.
O zaman marketten al bi meyveli yoğurt yanına diyet biskuvi at cantana valllaha diyet yapmadan önce hiç önemsemezdim öğünleri kahvaltı zaten yapmazdım şimdi hiç utanıp çekinmeden bi yere gidiceksen yemeğinikoyuyorum yada ara öğünümü oöyle yiyorumYurbisküvi aiyorum kahvalti saatinde alabiliyorum o yuzden. Zaten yolda yemek de imkansiz dolmuslar asiri dolu eller denge icin :) uykuma kiymam lazm biraz ama zor
Canım mekik çekebilirsin çok abartmadanKizlar ilk defa + 1 oldum . Hemen yüzüm göbeğim şişti. Iki gündür yedim can sıkıntısından. Esim bile farketti hemen yaza dugune elbisem yok dedim hani disari elbisen bir tane varya onu giyersin bu gidisle dedi kilo vermeden almak istemedigimi bildigi icin boyle dedi. Bi utandim mahcup oldum. Kilom dustu tamam ama cok kof etlerim yani etlerim hava dolu gibi suan 78 gibi halim var goruntu olarak kesinlikle 73 degilim. sıkılasma yapmadigim icin. onuda iyice zayiflamadan dusunmuyorum artik sadece yuruyuse agirlik vercem havalar acilsinda her fisatta cikarim. Mahcup kendimden bikkin sisko hissediyorum. Artik sıkıldikca su icecem.bahar geldi kapiyi caliyo yaaa
Kurmızıbalıkkaç sende artık şu Ağlayan kek ve revaniden vaz geç (bak benimde canımı istetiyorsun)emziriyorum nasıl olsa deyip deyip kaçırıyodun olacağı bu unutma vücûd matematik hesabıyla çalışıyo o yağlar eninde sonunda kilo olarak dönecek sanaayy canimm içime su serptin.iddialica 62 olacam dedinya bana moral oldu ya varyaaa bi bogazimizi tutsak tamam. inanirmisin uzuntuden bu aksma 4 dilim aglayan kek yedimama bu saatten sonra bende yemiyorummm bir lokma dedigimiz bize loplop et oluyo
tamam yapayim o zaman egzersiz ve yuruyus plates topum kocaman onunla yapamiyorumzumba filanda yapamiyorum oc bozuldu tlf dan bakip oynayamam. Bende yemicem tatli.butun tatlilar sekerli seyler hep karin yaglanmasi yaparmis
ayy canimm içime su serptin.iddialica 62 olacam dedinya bana moral oldu ya varyaaa bi bogazimizi tutsak tamam. inanirmisin uzuntuden bu aksma 4 dilim aglayan kek yedimama bu saatten sonra bende yemiyorummm bir lokma dedigimiz bize loplop et oluyo
tamam yapayim o zaman egzersiz ve yuruyus plates topum kocaman onunla yapamiyorumzumba filanda yapamiyorum oc bozuldu tlf dan bakip oynayamam. Bende yemicem tatli.butun tatlilar sekerli seyler hep karin yaglanmasi yaparmis
Evet tatlıtambak böyle işte bravoO ooo ben neler yemedim ki canım şu1 haftada 3 aaylık şeker ihtiyacimi karsılamisimdir yani.
ama önemli olan şu dakikadan sonra ümitli olmak dimi ama...
biz azimliyiz ve başaracagiz
Evet tatlıtambak böyle işte bravo
Hadi artık bende bıktım 2verip duraklamaktan hep beraber sıkalım biraz şu nefislerimizi
Evet tatlıtambak böyle işte bravo
Hadi artık bende bıktım 2verip duraklamaktan hep beraber sıkalım biraz şu nefislerimizi
sağol canim hatirlattigin için .hep unutuyorum. Insallah bu sefer unutmam. Bana ödev verirsen daha iyi olur ilk hafta günde kac mekik cekeyim. Bide 14 ay once sezerynla dogm oldu .Canım mekik çekebilirsin çok abartmadan
14 ay olmuş bişey olmaz artık canımsağol canim hatirlattigin için .hep unutuyorum. Insallah bu sefer unutmam. Bana ödev verirsen daha iyi olur ilk hafta günde kac mekik cekeyim. Bide 14 ay once sezerynla dogm oldu .
canim seninle sözleşelim mart 15 e kadar cikolata tatli kek mek yemeyelim olur mu. Ben eşime siyah kan üzümü aldırdım sende aldir emziriyoruz hem cok faydali gunde ara ara Bir iki avuc yiyelimBen de bıktım ama 4 Mart a kadar yani 3. Ay başlangicina kadar tatlı ve hamur işi yok bana....
sagol tatlim savas gucum yeniden geldi yarin yeniden basliyorumKızlar ne oluyoz ne bu böyle hepinizde bi karamsarlık heeeyyyy kendinize gelin hep beraber başaracağız bu işi arada bi +larımızda olacak tabi şu Dünya'da ne dört dörtlük gidiyoda bizim rejimlerimiz gitsin yapmayın kızlar sabah tartılıyoruz ilk günmüş gibi yeniden başlıyoz tatlıtambak kurmızıbalıkkaç yakamoz ve şimdi aklıma gelmeyen diğer Arkadaşlarım hep destek tam destek ilerlicez kızlar
Ya canim bende cok bu hisse kapiliyorum.bi dolu kiyafetim var ama bur kac sey disinda giymiyorumKizlar ilk defa + 1 oldum . Hemen yüzüm göbeğim şişti. Iki gündür yedim can sıkıntısından. Esim bile farketti hemen yaza dugune elbisem yok dedim hani disari elbisen bir tane varya onu giyersin bu gidisle dedi kilo vermeden almak istemedigimi bildigi icin boyle dedi. Bi utandim mahcup oldum. Kilom dustu tamam ama cok kof etlerim yani etlerim hava dolu gibi suan 78 gibi halim var goruntu olarak kesinlikle 73 degilim. sıkılasma yapmadigim icin. onuda iyice zayiflamadan dusunmuyorum artik sadece yuruyuse agirlik vercem havalar acilsinda her fisatta cikarim. Mahcup kendimden bikkin sisko hissediyorum. Artik sıkıldikca su icecem.bahar geldi kapiyi caliyo yaaa
Cok hossun tatlim ya.benim de butun suclu esim.aliyo herseyi bende yemeden duramiyom.Bende 1 pismaniye yedim
Off hep esimin yuzunden
Regl de yaklasti
Direncim azaliyor
Cok pismanim pismaniye yedigim icin
canim seninle sözleşelim mart 15 e kadar cikolata tatli kek mek yemeyelim olur mu. Ben eşime siyah kan üzümü aldırdım sende aldir emziriyoruz hem cok faydali gunde ara ara Bir iki avuc yiyelim
sagol tatlim savas gucum yeniden geldi yarin yeniden basliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?