Canim iyiki varsiniz hepiniz , okurken cok duygulandim ne guzel yazmissin ,cok tesekkur ederimCanim insaniz istedigin zaman farkli konu acabilirsin insan kilolardan ibaret degil kilolar sadece bir ayrinti. burda birlikte hareket ediyor olmamiz insanin insana her konuda ihtiyaci oldugundandir.yakamozun yazdiklari cok guzel kulagima kupe olsun kizmak yook yaninda yer almak var hikaye uydurcaz vee bugün seni en çok ne mutlu etti bugün seni üzen bir sey oldu mu ve bugun ne ogrendin gibi sorulari her gece yatmadan once sorarsak iletisim saglamis cocugu dusunmeye sevk etmis olabilrz
Canim olur boyle haftalar sen 105 ten dusmussun su zamana kadar buyuk basari ,devamida gelecek hemen olmuyor arada yeniyorda insaniz hepimiz nefsimiz var robot degiliz , uzulmeden kaldigin yerden devam edeceksin tatlim 1 ay gec verirsin olum yyokya dugune eski elbiseni giyersin simdi diger bir dugunde yeni elbise alirsin istedigin gibi zayifladiginda tatlim dert etme bunlari simdi bugunden itibaren hic birsey olmamis gibi aynen devam tatlimKizlar ilk defa + 1 oldum . Hemen yüzüm göbeğim şişti. Iki gündür yedim can sıkıntısından. Esim bile farketti hemen yaza dugune elbisem yok dedim hani disari elbisen bir tane varya onu giyersin bu gidisle dedi kilo vermeden almak istemedigimi bildigi icin boyle dedi. Bi utandim mahcup oldum. Kilom dustu tamam ama cok kof etlerim yani etlerim hava dolu gibi suan 78 gibi halim var goruntu olarak kesinlikle 73 degilim. sıkılasma yapmadigim icin. onuda iyice zayiflamadan dusunmuyorum artik sadece yuruyuse agirlik vercem havalar acilsinda her fisatta cikarim. Mahcup kendimden bikkin sisko hissediyorum. Artik sıkıldikca su icecem.bahar geldi kapiyi caliyo yaaa
Iyi yapmissin canimGunaydin kizlar ,
Bugun ise gidemedim iyide oldu ogluma bakiyorum .
kilom :55,1
Nazzzz muhtesem bir sonucGünaydın kızlar
Geçen hafta 81.5
Bu hafta 80
Oley oley
Günaydın kızlar
Geçen hafta 81.5
Bu hafta 80
Oley oley
Ayyy inşallah canım evet sonunda 70li rakamları görecemNazzzz muhtesem bir sonuc
Hadi bakalim haftaya 80 leri terk ediyosun
Hadi canım neolur sende bir an önce toparlan artık 85in altına düşSüpersin canim bakalımben ne kadar +da cikacam
Darisi basima cnm muhtesem bi sonuc 70lere ramak kaldiGünaydın kızlar
Geçen hafta 81.5
Bu hafta 80
Oley oley
Bende seni tebrik ederim canım çok güzel verdin yaza 58 -55 olursun senGunaydin
Geçen hafta 65.2
Bu hafta 64.8
Gece kaçamak yapmasam daha iyiydi ama
Cok sukur yinede
Artik 65 gormek istemiyorum
Teşekkür ederim canım hadi darısı başınızaDarisi basima cnm muhtesem bi sonuc 70lere ramak kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?