Yok canim o bi kereydi daha yemiyorum o şekilde :) pis boğazlik etmeyecem söz .bedenimizin matematik hesabi yaptigina emin oldum hiç biseyi affetmiyor.
Kurmızıbalıkkaç sende artık şu Ağlayan kek ve revaniden vaz geç (bak benimde canımı istetiyorsun)emziriyorum nasıl olsa deyip deyip kaçırıyodun olacağı bu unutma vücûd matematik hesabıyla çalışıyo o yağlar eninde sonunda kilo olarak dönecek sana
Yeme demiyorum ama kararında ye geçen 1tepsi yediğini itiraf etmiştin bidaha yok 65 olana kadar hadi sık dişini biraz daha
tamam canim yapalim.hatta yattigim yerden bacaklarim icinde egzersiz yapabilirim. Dis yan ic yan ust kas calismalari yaparim .kollarima filan da yapmam lazim. Biz en iyisi kollardan baslayip asagi kadar kalca kaslarina kadar calisma yapalim.ilk hafta 30 ar kere yapalim olur mu?14 ay olmuş bişey olmaz artık canım
Yarı mekik çekebilirsin 20 ile başla mesela
Bi hareket daha var onunda etkisi çok
Ayakta, bacaklarını omuz mesafesinde açıp kollarını yanlara sabit tutup sağa ve sola esneyebilirsin simit için iyi bi hareket 100 kez yapıyordum bunu
Böyle ufak Şeyler yapabilirsin
Bende yarın başlasam iyi olacak
Gel birlikte yapalım bunları hergün
biz böyle devam eder düzelmezsek daha çok aglariz.ama umut kaybetmek yokYa canim bende cok bu hisse kapiliyorum.bi dolu kiyafetim var ama bur kac sey disinda giymiyorum
Yok oram cikti.yok buram cikti.cok bunaldim valla veremicem bu kilolari aglicam nerdeyse.
Cok hossun tatlim ya.benim de butun suclu esim.aliyo herseyi bende yemeden duramiyom.
Hiç duymamistim canim google dan arastiriym onuda yaparim..hergün disiplin icinde bastan asagi egzersizlerimizi yapip yazalimBirde oklava ile yapılan bi egzersiz var biliyorsundur Sırt ve bel için çok iyi
tamam bende söz veriyorum evde 15 ine kadar tatli yapmayacam. hazir alirsada yemeycgmTamam canim ben söz veriyorum. Yemeyeceğim artık. Diyorum ya 1 hafta da 1 aylık yiyecek kadar tatlı tarzı şeyler yedim onların cezası olsun bu bana 15 Marta kadar tatmak bile yok
sende iyiki varsinCanim iyiki varsiniz hepiniz , okurken cok duygulandim ne guzel yazmissin ,cok tesekkur ederim
Günaydın kızlar kar kış demeden gittim tartıldım bende tartılmaya korkuyordum ama 4 günde 71.0 dan 70.2 ye düştüm çooook mutluyumallahım çok şükür altılara az kaldı
+2400 çok fazla o kiloyu almak için günlük yaklaşık 4000 kalori falan almış olman lazım rahat ol büyük ihtimalle ödemdir bi de tartını kontrol et benceKızlar ya
93.5 bu ne ya inş ödemdir. Yani bir haftada bu kadar kilo almamışımdır inş çok üzüldüm ya
bir hafta boyunca günlük kilo bildirimi yapayım bari belki şu etkili olur
Teşekkür ederim canımKilo veren butun arkadaslarimi tebrik ediyorrum.
Ayrica naz5403 masallah canim sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?