4 Aylık kilo verme yarışması

sabah:1/2 çay bardağı süt+su=1 kupa sütlü kahve
kahvaltı:1 kk peynir,5 yeşil zeytin,1 tutam maydanoz,1/4 domates,1 dilim çavdar ekmeği,1 küçük portakal

Kahvaltı
Yarım yumurta
2zeytin
2dilim peynir
4-5çatal patates
1Çay kaşığı Nutella
1dilim kepek ekmeği
Şekersiz çay

Yok canim o bi kereydi daha yemiyorum o şekilde :) pis boğazlik etmeyecem söz .bedenimizin matematik hesabi yaptigina emin oldum hiç biseyi affetmiyor.
tamam canim yapalim.hatta yattigim yerden bacaklarim icinde egzersiz yapabilirim. Dis yan ic yan ust kas calismalari yaparim .kollarima filan da yapmam lazim. Biz en iyisi kollardan baslayip asagi kadar kalca kaslarina kadar calisma yapalim.ilk hafta 30 ar kere yapalim olur mu?

biz böyle devam eder düzelmezsek daha çok aglariz.ama umut kaybetmek yok

Kızlar ya
93.5 bu ne ya inş ödemdir. Yani bir haftada bu kadar kilo almamışımdır inş çok üzüldüm ya
bir hafta boyunca günlük kilo bildirimi yapayım bari belki şu etkili olur

Birde oklava ile yapılan bi egzersiz var biliyorsundur Sırt ve bel için çok iyi
Hiç duymamistim canim google dan arastiriym onuda yaparim..hergün disiplin icinde bastan asagi egzersizlerimizi yapip yazalim
Tamam canim ben söz veriyorum. Yemeyeceğim artık. Diyorum ya 1 hafta da 1 aylık yiyecek kadar tatlı tarzı şeyler yedim onların cezası olsun bu bana 15 Marta kadar tatmak bile yok
tamam bende söz veriyorum evde 15 ine kadar tatli yapmayacam. hazir alirsada yemeycgm

Kızlar ya
93.5 bu ne ya inş ödemdir. Yani bir haftada bu kadar kilo almamışımdır inş çok üzüldüm ya
bir hafta boyunca günlük kilo bildirimi yapayım bari belki şu etkili olur
+2400 çok fazla o kiloyu almak için günlük yaklaşık 4000 kalori falan almış olman lazım rahat ol büyük ihtimalle ödemdir bi de tartını kontrol et bence

Kırmızıbalıkkaç tekrar teşekkür ederim iyiki bu yarışmayı hazırladın veeee diğer bütün Arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim burada menü bildirimi yapmak beni azimlendiriyo destekleriniz içinde teşekkürler
Bu arada hadi hadin bak yoksa bu ay ben birinci olacam

Selam kizlar
Gecen hafta 72.7 kg.
Bu hafta 73.0 kg.((

Kilo veren arkadaslari tebrik ederim canlar:)) haftaya insallah bende 71 leri gormek istiyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…