Tebrik ederim canim58.2:)
iki dugun var sonraki daha onemli Canim bi sekilde zayiflayacam insallah .tamam toparlandim.motivemde yerinde ama ister istemez bugun cok uzgunum icim agliyo sanki ama sabrediyorum gececek hava az isinsin hemen yuryuse de baslayacam simdilik evde egzersizle devam edecemCanim olur boyle haftalar sen 105 ten dusmussun su zamana kadar buyuk basari ,devamida gelecek hemen olmuyor arada yeniyorda insaniz hepimiz nefsimiz var robot degiliz , uzulmeden kaldigin yerden devam edeceksin tatlim 1 ay gec verirsin olum yyokya dugune eski elbiseni giyersin simdi diger bir dugunde yeni elbise alirsin istedigin gibi zayifladiginda tatlim dert etme bunlari simdi bugunden itibaren hic birsey olmamis gibi aynen devam tatlim
tebrik ederim canim bana yetisiyorsun bende bu sabah + 1.400. Ama toparlandimGünaydın kızlar
Geçen hafta 81.5
Bu hafta 80
Oley oley
Gecmis olsun canimKahvalti
Omlet
Kk peynir
2 ad zeytin
2 dilim ekmek
1 tatli kasigi tahin pekmez
1 bardak sut
Ara
15 ad yaban mersini
10 ad fistik
Yesilcay
Simdilik kacamak yok
Dun aksam esim istanbul trafiginde tam 7 saatte gelebildi yollar buz tutmuss cok meraklandim kotu bi gece gecirdim stresten herhalde tansiyonum dustu saglik gibi yok dun aksam onu anladim basim uyustu resmen yatiyorum donuyo kalkiyorum donuyo yalnizlik cok kotu rabbim kimseyi yanliz birakmasin(oglumda uyumadi babasi gelince oda uyudu
Canim sikma canini hep ayni olmuyor hayatimiz bazen bunaliyoruz stresten istah patlamasi oluyor+1.400 ama pes yok toparlanacam
En son 78 din +400 değil - 60077.400 +400 ama olsun napayım devam yine de
mutlu ol azda olsa gitmis. Suanki kilon zaten guzel inan yerimde olmak istemezdin suan cocugu uyuttum listeyi duzenliyrm icim uzgun kirgin bikkin gececek ama. Sen sikma caniniSlm kızlar
59.7 kg bu hafta
Dün 59.4 tü anlamadım canım sıkıldı
-400 gr
aynen pes etmek yok ,canım önceki topikte yine beraberdik orda 4-5 kilo yu verirken nasıl verdim diye düşündüm kalori saydığım aklıma geldi,bizim masum olarak gördüğümüz şeylerde az olarak gördüğümüz porsiyonlarımızın ne kadar çok olduğunu anladım ,sana o zaman da demiştim diyet arkadaşım.com dan yediklerini takip et demiştim,2 gündür bu şekilde dikkat ediyorum 4-5 gün kaçamak yapıp üstüne bir de regl olduğum halde 2 günde -300 üm çok şükür artık bu şekilde devam,gerçekten ŞİDDETLE herkese tavsiye ediyorum,1 hafta bir dene farkı göreceksin ve elinden geldiği kadar hareket etmeye çalış+1.400 ama pes yok toparlanacam
Bir gün öncesi 77 göstermişti tartı da ondan dedim ama yine de verdim tabi kiEn son 78 din +400 değil - 600
Sıkma bu kadar canını canım bende önce 80 oldum sonra geri 81.5 oldum bak şimdi yine 80im kilo bu inişler çıkışlar olur bak tmm artık diyosun gerisi gelir pisikolojini bu kadar bozma yaza çıtır olacağız..mutlu ol azda olsa gitmis. Suanki kilon zaten guzel inan yerimde olmak istemezdin suan cocugu uyuttum listeyi duzenliyrm icim uzgun kirgin bikkin gececek ama. Sen sikma canini
canim yarismaya basladigin ilk gun kilon kacti. Hedefin 70 ve basarili ilerliyorsun. Bence hedefini 65 e düsürelim. Boyun 1/70 70 kilo yine çok. Hem yarismayi uzaticaz zatenHedefe 10 kilo var daha kızlar asıl şimdiden sonra zorlar beni ama yılmıcam azimle yola devam
Bende sana teşekkür ediyorum canim.burada aktifsin bizleri motive ediyorsun . Hepimiz birimiz içinKırmızıbalıkkaç tekrar teşekkür ederim iyiki bu yarışmayı hazırladın veeee diğer bütün Arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim burada menü bildirimi yapmak beni azimlendiriyo destekleriniz içinde teşekkürler
Bu arada hadi hadin bak yoksa bu ay ben birinci olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?