4 Aylık kilo verme yarışması

Kahvalti
Omlet
Kk peynir
2 ad zeytin
2 dilim ekmek
1 tatli kasigi tahin pekmez
1 bardak sut

Ara
15 ad yaban mersini
10 ad fistik
Yesilcay

Simdilik kacamak yok

Dun aksam esim istanbul trafiginde tam 7 saatte gelebildi yollar buz tutmuss cok meraklandim kotu bi gece gecirdim stresten herhalde tansiyonum dustu saglik gibi yok dun aksam onu anladim basim uyustu resmen yatiyorum donuyo kalkiyorum donuyo yalnizlik cok kotu rabbim kimseyi yanliz birakmasin (oglumda uyumadi babasi gelince oda uyudu

Merhaba kızlar,
Bende bir değişiklik yok. Kilom 62.
3 haftadır aynı kilodayım. Ne alıyorum ne veriyorum. Aslında haftanın diğer günleri tartıldığımda farklı sonuçlar alıyorum ama niyeyse çarşamba günleri kilom hep aynı çıkıyor. Birkaç haftadır çokta kilo vermek için çabalamadım açıkçası ama haftaya 61 lere düşmek istiyorum artık.

iki dugun var sonraki daha onemli Canim bi sekilde zayiflayacam insallah .tamam toparlandim.motivemde yerinde ama ister istemez bugun cok uzgunum icim agliyo sanki ama sabrediyorum gececek hava az isinsin hemen yuryuse de baslayacam simdilik evde egzersizle devam edecem

Günaydın kızlar
Geçen hafta 81.5
Bu hafta 80
Oley oley
tebrik ederim canim bana yetisiyorsun bende bu sabah + 1.400. Ama toparlandim

Gecmis olsun canim
Buyuksehir lerinde bu zorlugu var sanirim

+1.400 ama pes yok toparlanacam
aynen pes etmek yok ,canım önceki topikte yine beraberdik orda 4-5 kilo yu verirken nasıl verdim diye düşündüm kalori saydığım aklıma geldi,bizim masum olarak gördüğümüz şeylerde az olarak gördüğümüz porsiyonlarımızın ne kadar çok olduğunu anladım ,sana o zaman da demiştim diyet arkadaşım.com dan yediklerini takip et demiştim,2 gündür bu şekilde dikkat ediyorum 4-5 gün kaçamak yapıp üstüne bir de regl olduğum halde 2 günde -300 üm çok şükür artık bu şekilde devam,gerçekten ŞİDDETLE herkese tavsiye ediyorum,1 hafta bir dene farkı göreceksin ve elinden geldiği kadar hareket etmeye çalış

mutlu ol azda olsa gitmis. Suanki kilon zaten guzel inan yerimde olmak istemezdin suan cocugu uyuttum listeyi duzenliyrm icim uzgun kirgin bikkin gececek ama. Sen sikma canini
Sıkma bu kadar canını canım bende önce 80 oldum sonra geri 81.5 oldum bak şimdi yine 80im kilo bu inişler çıkışlar olur bak tmm artık diyosun gerisi gelir pisikolojini bu kadar bozma yaza çıtır olacağız..
Hadi kalk bi zumba yapalım

Bende sana teşekkür ediyorum canim.burada aktifsin bizleri motive ediyorsun . Hepimiz birimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…