Bugünkü kilo kaçhedef kilom 75 boy 1.59
Her hafta en fazla kilo veren arkadaş ne yaptığını yazsam nasıl olurSabah
iki dilim peynir
1 dilim kaşar
10 zeytin
roka tere ekmek yok
Sagol tatlim gidecek insallah . Carsamba -1000 gram olacak insallah. Bu arada yarisma basindan beri hic - 1 görmedim ilk olacakCanim sikma canini hep ayni olmuyor hayatimiz bazen bunaliyoruz stresten istah patlamasi oluyor
toparlanmissin zaten haftaya gider hepsi
hareket arttirmam şart havalarda bozuldu. Egzersize agirlik vericem. Genelde hareketsizim yapacak bisey yokaynen pes etmek yok ,canım önceki topikte yine beraberdik orda 4-5 kilo yu verirken nasıl verdim diye düşündüm kalori saydığım aklıma geldi,bizim masum olarak gördüğümüz şeylerde az olarak gördüğümüz porsiyonlarımızın ne kadar çok olduğunu anladım ,sana o zaman da demiştim diyet arkadaşım.com dan yediklerini takip et demiştim,2 gündür bu şekilde dikkat ediyorum 4-5 gün kaçamak yapıp üstüne bir de regl olduğum halde 2 günde -300 üm çok şükür artık bu şekilde devam,gerçekten ŞİDDETLE herkese tavsiye ediyorum,1 hafta bir dene farkı göreceksin ve elinden geldiği kadar hareket etmeye çalış
Pc tamir edilince yaparim canim simdi zumba acip izleyebilecegim imkanim yok ama aklimdaSıkma bu kadar canını canım bende önce 80 oldum sonra geri 81.5 oldum bak şimdi yine 80im kilo bu inişler çıkışlar olur bak tmm artık diyosun gerisi gelir pisikolojini bu kadar bozma yaza çıtır olacağız..
Hadi kalk bi zumba yapalım
file mi .Her hafta en fazla kilo veren arkadaş ne yaptığını yazsam nasıl olur
Iyi yaptin Sekerim çokta faydali diye biliyorum yesil mercimekte kan yapiyor. Gerci karatay buna ne der bilmem. bulgur yemeyin diyor ama bulgurda kan yapiyor folik asit var vs diyorlar enteresaanKirmizibalikcim bugun mercimekli bulgur pilavi yapip 1 tabak yedim senden ozenmistim
Canım 85le başladım asıl hedefim 65 ama yinede 70 yazılı kalsın ona ulaşmak beni daha çok motive edecekcanim yarismaya basladigin ilk gun kilon kacti. Hedefin 70 ve basarili ilerliyorsun. Bence hedefini 65 e düsürelim. Boyun 1/70 70 kilo yine çok. Hem yarismayi uzaticaz zaten
Evet tatlım inşallah olacak lütfen kendin için 1hafta tatlı yeme kaçamak yapma ve tartılma bak nasıl olacakKızlar ben de kilo bildirimi mi yapayım.
Geçen hafta 85.5
bu hafta 86.7
fark +1200
Malesef ama bugun toparladım.
menüm
sabah
lor peyniri
10 tane zeytin
Marol
yumurta tere yağ ında
1 kepçe yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği
ara
15.30
1 muz
1 portakal
akşam
Balık fırında istavrit
salata 18.30 da yerim en gec
Su 1.5 bitti onu 4 lt tamamlayacağım ve
30 dk bisiklet 15 dk da zumba yapacam kızlar.
Bu hafta 84 olsun ama dimi
Evet tatlım inşallah olacak lütfen kendin için 1hafta tatlı yeme kaçamak yapma ve tartılma bak nasıl olacak
Şimdi kızımla beraber karşılıklı salep içiyoruz....
Ayy annesinin kuzusu büyüdüde bana arkadaşlık ediyo
Sen kacirmissin. Biz ona 9 kilo verdiginde sormustuk cok yazmisti . Aklimda kalan kendine ozel az yagli yemekler yapiyr evdekilere yaptiklarindan hic yemiyorFile bu hafta en fazla kilo verense ne yaptığını neler dikkat ettiğini işte bize öneriler falan bizi de motive eder diye düşündüm
tartımın pilini yeni degistirdim canım inş geldiği gibi çabuk çabuk gider+2400 çok fazla o kiloyu almak için günlük yaklaşık 4000 kalori falan almış olman lazım rahat ol büyük ihtimalle ödemdir bi de tartını kontrol et bence
Kola neden içiyorsn böyle dikkat ederkenSlm kızlar
Ara
Nescafé
Akşam
Yağsız tavuk sote bi avuş kadar
Kola
Tek lüksüm çünküKola neden içiyorsn böyle dikkat ederken
Hmm anladım bende çok seviyorum zor tutuyorum kendimiTek lüksüm çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?