4 Aylık kilo verme yarışması

Canim sikma canini hep ayni olmuyor hayatimiz bazen bunaliyoruz stresten istah patlamasi oluyor
toparlanmissin zaten haftaya gider hepsi
Sagol tatlim gidecek insallah . Carsamba -1000 gram olacak insallah. Bu arada yarisma basindan beri hic - 1 görmedim ilk olacak

hareket arttirmam şart havalarda bozuldu. Egzersize agirlik vericem. Genelde hareketsizim yapacak bisey yok bazi merak ettigim.yieceklerin kalorisine bakiyorum cok sagol canim.ben o topikte ne guzel kilo veriyordum gercekten Artik zor gidiyor pes yok devam zayiflamak sart iki dugun var
Pc tamir edilince yaparim canim simdi zumba acip izleyebilecegim imkanim yok ama aklimda
Her hafta en fazla kilo veren arkadaş ne yaptığını yazsam nasıl olur
file mi .

Kirmizibalikcim bugun mercimekli bulgur pilavi yapip 1 tabak yedim senden ozenmistim
Iyi yaptin Sekerim çokta faydali diye biliyorum yesil mercimekte kan yapiyor. Gerci karatay buna ne der bilmem. bulgur yemeyin diyor ama bulgurda kan yapiyor folik asit var vs diyorlar enteresaan

Sabah 09.00
1 su bardağı ılık limonlu su
Tek yumurtadan peynirli omlet
1 dilim tam buğday ekmegi
Maydanoz tere

Nbte n çıktığım için uyudum ara yok

15 akşam yemeği
2 parça fırında tavuk
1 kase mercimek çorbası
Yarım kase yoğurt
1 tane haşlanmış patates

Ara yeşil çay

Aksam 18
1 kase meyveli yoğurt

2 litre su
Hedefim 50 mekik 100 sguat biraz da Leslie akşam yapıcam

canim yarismaya basladigin ilk gun kilon kacti. Hedefin 70 ve basarili ilerliyorsun. Bence hedefini 65 e düsürelim. Boyun 1/70 70 kilo yine çok. Hem yarismayi uzaticaz zaten
Canım 85le başladım asıl hedefim 65 ama yinede 70 yazılı kalsın ona ulaşmak beni daha çok motive edecek

Kızlar ben de kilo bildirimi mi yapayım.
Geçen hafta 85.5
bu hafta 86.7
fark +1200
Malesef ama bugun toparladım.

menüm
sabah
lor peyniri
10 tane zeytin
Marol
yumurta tere yağ ında
1 kepçe yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği

ara
15.30
1 muz
1 portakal

akşam
Balık fırında istavrit
salata 18.30 da yerim en gec

Su 1.5 bitti onu 4 lt tamamlayacağım ve
30 dk bisiklet 15 dk da zumba yapacam kızlar.

Bu hafta 84 olsun ama dimi

Evet tatlım inşallah olacak lütfen kendin için 1hafta tatlı yeme kaçamak yapma ve tartılma bak nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…