Bu arada yanlış anlama canım beni kötü amaçlı sormadmHmm anladım bende çok seviyorum zor tutuyorum kendimi
Yok canım niye yanlış anlimBu arada yanlış anlama canım beni kötü amaçlı sormadm
Ben öyle yapiyrm zateb olan yemekten az az yiyorumBu arada kızlar iyice sıkıldım ben diyet yemekler yemekten kendim için ayrı yapıp yiyorum midem bulandı tavuk yiyemez oldu sıkıldım artık evde ne varsa onu yicem bundan sonra nede olsa midem küçüldü abartmadan ne varsa onu yicem artık
Aaa gerçekten kaçırmış im oysa atlama dan okuyorum sanıyordum amajatirladigin gibi ise bana uymaz biz evde 5 kişiyiz kendime özel yemek pişirmem onlarda bana uygun yemez ben var olanları değerlendiriyorum ise yarıyor ama uzun vadedeSen kacirmissin. Biz ona 9 kilo verdiginde sormustuk cok yazmisti . Aklimda kalan kendine ozel az yagli yemekler yapiyr evdekilere yaptiklarindan hic yemiyor
Bu arada kızlar iyice sıkıldım ben diyet yemekler yemekten kendim için ayrı yapıp yiyorum midem bulandı tavuk yiyemez oldu sıkıldım artık evde ne varsa onu yicem bundan sonra nede olsa midem küçüldü abartmadan ne varsa onu yicem artık
Afiyet olsun tatlimŞimdi kızımla beraber karşılıklı salep içiyoruz....
Ayy annesinin kuzusu büyüdüde bana arkadaşlık ediyo
18 Şubat
sabah
2 dl çavdar li ekmek
1 kk peynir
1 has.yum.
1 tk bal
şekersiz çay
ara
1 Nescafe şekersiz
5 adet kara kuru üzüm
öğle
1 koca kase kara lahana çorbası
1 dl çavdar li ekmek
1 minnak elmalı kurabiye
aksam
6 yk bulgur pilavı
1 kase yogurt
1 küçük parça cezerye
ara
1 minik zeytinli sandviç aksami erken Yemistim acıktım daha geç olunca acikmayayim diye yedim acaba yanlısı yaptım saat 20.00 idi
Aksam yemegim
2 tavuk baget firinda
2 bardak ayran
Bugun protein gunu yaptim ama çok zorlandi beni
Salatasiz ve sebzesiz bir hayat dusunemiyorum
Thanks canimAfiyet olsun canim. Güzel gidiyorsun
Ah tatlı iyi yaptım ama daha hafif bir şeymi yeseydim sende ekleme derken iki kerem yedin akşam yemeğiIyi yapmışsın canım daha geç yemekten se 8 den önce yemek en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?