Evet canım kızım benim en büyük arkadaşım gerçi prensesim daha 6yaşında ama olsunAfiyet olsun tatlim
Ne guzel anne kiz keyif yapmissiniz
Oooh yarasın olur arada boooşveeer telafi edersin yarınKızlar az önce eşimle sade kahve içtim bi küçük Parça bitter ve minik lokum yedim of of
Hadi öyle olsun bakalımOooh yarasın olur arada boooşveeer telafi edersin yarın
Sahurda:tulum peynirli yumurta
1dilim k.ekmeği
1-2 kaşık lor peyniri
2 hurma, 2 zeytin
1 ceviz
Yeşil çay
Yarım domates
İftarpalamut
Salata(tuzsuz)
1 kase tarhana çorbası
Ara öğünde: elma
2.ara öğün: 1 kupa sütlü kahve (şekersiz)
Bi avuç kuru üzüm,bi avuç leblebi
Günün değerlendirmesi:2 litre su,70 meki,10 dk pilates egzersizleri
Evet canm az kaldı 6 gün kaldıCanım senin oruç borçların mi var
Aynen canım ya bende çok zorlandım sabah kahvaltısında domates salatalık olmazsa olmazımAksam yemegim
2 tavuk baget firinda
2 bardak ayran
Bugun protein gunu yaptim ama çok zorlandi beni
Salatasiz ve sebzesiz bir hayat dusunemiyorum
Alistigimiz icin zor geliyor canimAynen canım ya bende çok zorlandım sabah kahvaltısında domates salatalık olmazsa olmazım
Ve leblebi kuru üzüm
Elim gitti gitti geldi zor tuttum inan size mahcup olmayım diye dayan Derya dedim kendi kendime
ne güzel maşallah,benim kızım 7.5 yaşında ama hiç anlaşamıyoruzEvet canım kızım benim en büyük arkadaşım gerçi prensesim daha 6yaşında ama olsun
dün 86 dım ama bugün 87 çıktım tartıda ve çok üzgünüm akşam sadece balık yemiştim niye böyle oldu anlamadım: ((Bugünkü kilo kaç
balık çok mu tuzluydu?kızarttınmı?gündüz çok mu kaçırmıştın?dün 86 dım ama bugün 87 çıktım tartıda ve çok üzgünüm akşam sadece balık yemiştim niye böyle oldu anlamadım: ((
somon balığı zaten çok yağlı bir balık kızartarak kalorisini kaç kat arttırdın ALLAH bilir,ben fırında yağlı kağıt üzerine koyup biraz da tuz serpiyorum o kadar yine de vıcır vıcır yağı çıkıyor onu da süzüyorum balığın yağı geri çekmesine izin vermiyorum,akşam yediklerimiz çok önemli mümkün olduğunca hafif yiyip ve erken yememiz lazım .evet balığı kızarrtım tuzlu değildi limonluydu zaten somandu bir dilim yedim,gündüz öğlen çorba ve fasulye yemeği yemiştim çok kaçırmamıştım: (
bidahaki sefe inşallah öyle yapayım,çalıştığım için en erken 19:00,19:30 gibi yiyebiliyorum ama ben şuan çok üzgünüm : ( akşama kadar bişey yememeyi düşünüyorumsomon balığı zaten çok yağlı bir balık kızartarak kalorisini kaç kat arttırdın ALLAH bilir,ben fırında yağlı kağıt üzerine koyup biraz da tuz serpiyorum o kadar yine de vıcır vıcır yağı çıkıyor onu da süzüyorum balığın yağı geri çekmesine izin vermiyorum,akşam yediklerimiz çok önemli mümkün olduğunca hafif yiyip ve erken yememiz lazım .
Benden de 700 gr gitmiş canım 59.0 çıktım bu sabahAlistigimiz icin zor geliyor canim
Ben yemek lerde salataya yuklendigim
Icin sade proteinle zor doyuyorum
Bu arada 64.5 ciktim
Dune göre 300 gr gitmis
Ama odem sanirim
Yine de iyi geldi
sakın öyle bişey yapma,sabah kahvaltısı çok önemli,şimdi yemezsen akşam gördüğün herşeye saldırırsın bu da seni yine üzer ve vücudun kıtlık moduna girer kilo veremezsinbidahaki sefe inşallah öyle yapayım,çalıştığım için en erken 19:00,19:30 gibi yiyebiliyorum ama ben şuan çok üzgünüm : ( akşama kadar bişey yememeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?