4 Aylık kilo verme yarışması

Canım senin oruç borçların mi var

Aksam yemegim
2 tavuk baget firinda
2 bardak ayran

Bugun protein gunu yaptim ama çok zorlandi beni
Salatasiz ve sebzesiz bir hayat dusunemiyorum
Aynen canım ya bende çok zorlandım sabah kahvaltısında domates salatalık olmazsa olmazım
Ve leblebi kuru üzüm
Elim gitti gitti geldi zor tuttum inan size mahcup olmayım diye dayan Derya dedim kendi kendime

Aynen canım ya bende çok zorlandım sabah kahvaltısında domates salatalık olmazsa olmazım
Ve leblebi kuru üzüm
Elim gitti gitti geldi zor tuttum inan size mahcup olmayım diye dayan Derya dedim kendi kendime
Alistigimiz icin zor geliyor canim
Ben yemek lerde salataya yuklendigim
Icin sade proteinle zor doyuyorum
Bu arada 64.5 ciktim
Dune göre 300 gr gitmis
Ama odem sanirim
Yine de iyi geldi

evet balığı kızarrtım tuzlu değildi limonluydu zaten somandu bir dilim yedim,gündüz öğlen çorba ve fasulye yemeği yemiştim çok kaçırmamıştım: (

evet balığı kızarrtım tuzlu değildi limonluydu zaten somandu bir dilim yedim,gündüz öğlen çorba ve fasulye yemeği yemiştim çok kaçırmamıştım: (
somon balığı zaten çok yağlı bir balık kızartarak kalorisini kaç kat arttırdın ALLAH bilir,ben fırında yağlı kağıt üzerine koyup biraz da tuz serpiyorum o kadar yine de vıcır vıcır yağı çıkıyor onu da süzüyorum balığın yağı geri çekmesine izin vermiyorum,akşam yediklerimiz çok önemli mümkün olduğunca hafif yiyip ve erken yememiz lazım .

bidahaki sefe inşallah öyle yapayım,çalıştığım için en erken 19:00,19:30 gibi yiyebiliyorum ama ben şuan çok üzgünüm : ( akşama kadar bişey yememeyi düşünüyorum

Alistigimiz icin zor geliyor canim
Ben yemek lerde salataya yuklendigim
Icin sade proteinle zor doyuyorum
Bu arada 64.5 ciktim
Dune göre 300 gr gitmis
Ama odem sanirim
Yine de iyi geldi
Benden de 700 gr gitmiş canım 59.0 çıktım bu sabah
Dün az yediğim için galiba o Yüzden bu kilo mu dikkate almıyorum şuan

bidahaki sefe inşallah öyle yapayım,çalıştığım için en erken 19:00,19:30 gibi yiyebiliyorum ama ben şuan çok üzgünüm : ( akşama kadar bişey yememeyi düşünüyorum
sakın öyle bişey yapma,sabah kahvaltısı çok önemli,şimdi yemezsen akşam gördüğün herşeye saldırırsın bu da seni yine üzer ve vücudun kıtlık moduna girer kilo veremezsin

Günaydın hanımlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Bi Çatal peynir
Bol bol közlenmiş Patlıcan ve biber
3 kepekli grisini
Bi Çatal tavuk
Bi bardak Çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…