Benden de 700 gr gitmiş canım 59.0 çıktım bu sabah
Dün az yediğim için galiba o Yüzden bu kilo mu dikkate almıyorum şuan
Ciddiye almıyorum tatlım bu kilomuOff mukemmel valla canim
Gerci bende regl olmak uzereyim
sanirim olmasa daha cok giderdi
ama nerdeyse 58 I gorecekmissin
cok iyi canim
Canim 800 gram vermişsin tebrik ederim yerinde saymiyorsun en azindan . Ama senin haftada en az 1 kilo vermen lazim . kilon cok fazla yaza sıkıntı çekersin . Ben 90 kilolardayken sabah kalktigimda ayaklarim alti aciyordu agirligimdan. Bu yarismaya baslarken ilk kilon kacti97.300 KİLO
evet canim. Bende yemek yapmayi hic sevmiyorum o sebeple kendime ayri pisirememAaa gerçekten kaçırmış im oysa atlama dan okuyorum sanıyordum amajatirladigin gibi ise bana uymaz biz evde 5 kişiyiz kendime özel yemek pişirmem onlarda bana uygun yemez ben var olanları değerlendiriyorum ise yarıyor ama uzun vadede
keske yemeseydin . Ne faydasi var sadece kahve icseydin esin senin yerine de yeseydi biz siskolara bunlar hak degilKızlar az önce eşimle sade kahve içtim bi küçük Parça bitter ve minik lokum yedim of of
hosgeldin katilabilirsin. :) kilonu boyunu hedef kilonu yazarsan cizelgeye ekleyecegimAh sanırım konuya biraz Katılmak için geç kaldım ama yinede banada yeriniz
Varmı
Canim ozre gerek yok insanlik hali. suyu yeteri kadar ic. Sabah ac karna ilik süt icebilirsin iki bardak .arkadaşlar çok afedersiniz özür dileyerek soruyorum
kabzlık sorununuzu nasıl çözüyorsunuz : ( benim bide şuan o sıkıntım var normalde hiiç öyle bi sıkıntım yoktu: (
Hosgeldin ekliyorum. Ama carsamba gunleri bildirimi unutmayalim. Bildirim yapmayan siliniyr. Hedefine cok yakinsin insallah bir an once basarirsinBen de katılmak istiyorum beni de ekler misiniz.kilo: 63.4 boy:164 hedefim :57 zaten diyetteyim uzun zamandır.ama daha 6 kilom var.
2 bardak çok değil mi canım?1 çay bardağı veya 1 su bardağı daha iyi olmaz mı?Canim ozre gerek yok insanlik hali. suyu yeteri kadar ic. Sabah ac karna ilik süt icebilirsin iki bardak .
sabah aç karnına sütlü kahve yap ve iç ,1 bardak da oda sıcaklığında su iç 30 dk 'ya kalmaz gidersinarkadaşlar çok afedersiniz özür dileyerek soruyorum
kabzlık sorununuzu nasıl çözüyorsunuz : ( benim bide şuan o sıkıntım var normalde hiiç öyle bi sıkıntım yoktu: (
arkadaşlar çok afedersiniz özür dileyerek soruyorum
Daha cabuk etki göstersin diye dedim2 bardak çok değil mi canım?1 çay bardağı veya 1 su bardağı daha iyi olmaz mı?
kız o söz veren sen değilmiydin?tatlı yemicem diye hatta kırmızıbalıkla anlaşanKizlar ben bugun daha iyiyim cok sukur
sabah 7.30
2 haşlanmış yumurta
Lor peynir
yeşillik
1 dilim ekmek
ara 11 de esim kahvalti yaparken
2 catal yumurta
1 yk irmik helvasi
oglen 13.30
1 kase yoğurt
Kiyma 4 yk kadar
Digerlerini de yedigim zaman yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?