4 Aylık kilo verme yarışması

Off mukemmel valla canim
Gerci bende regl olmak uzereyim
sanirim olmasa daha cok giderdi
ama nerdeyse 58 I gorecekmissin
cok iyi canim
Benden de 700 gr gitmiş canım 59.0 çıktım bu sabah
Dün az yediğim için galiba o Yüzden bu kilo mu dikkate almıyorum şuan

Off mukemmel valla canim
Gerci bende regl olmak uzereyim
sanirim olmasa daha cok giderdi
ama nerdeyse 58 I gorecekmissin
cok iyi canim
Ciddiye almıyorum tatlım bu kilomu
Bak Gör sende bi anda kilo verirsin vücut alışık olduğu kiloda direniyor sonra hooop gidiyor kilocuklar

Canim 800 gram vermişsin tebrik ederim yerinde saymiyorsun en azindan . Ama senin haftada en az 1 kilo vermen lazim . kilon cok fazla yaza sıkıntı çekersin . Ben 90 kilolardayken sabah kalktigimda ayaklarim alti aciyordu agirligimdan. Bu yarismaya baslarken ilk kilon kacti

evet canim. Bende yemek yapmayi hic sevmiyorum o sebeple kendime ayri pisiremem

arkadaşlar çok afedersiniz özür dileyerek soruyorum
kabzlık sorununuzu nasıl çözüyorsunuz : ( benim bide şuan o sıkıntım var normalde hiiç öyle bi sıkıntım yoktu: (

kabzlık sorununuzu nasıl çözüyorsunuz : ( benim bide şuan o sıkıntım var normalde hiiç öyle bi sıkıntım yoktu: (
Canim ozre gerek yok insanlik hali. suyu yeteri kadar ic. Sabah ac karna ilik süt icebilirsin iki bardak .

Ben de katılmak istiyorum beni de ekler misiniz.kilo: 63.4 boy:164 hedefim :57 zaten diyetteyim uzun zamandır.ama daha 6 kilom var.
Hosgeldin ekliyorum. Ama carsamba gunleri bildirimi unutmayalim. Bildirim yapmayan siliniyr. Hedefine cok yakinsin insallah bir an once basarirsin

sabah aç karnına sütlü kahve yap ve iç ,1 bardak da oda sıcaklığında su iç 30 dk 'ya kalmaz gidersin

Canim gece yatmadan kuru kayisi yiyip ilik su ic

Canlarım fena bi ara öğün Yaptım
Bi dilim elma
Iki dilim ayva
3 dilim karpuz
Biraz leblebi kuru üzüm
Kola

Kizlar ben bugun daha iyiyim cok sukur
sabah 7.30
2 haşlanmış yumurta
Lor peynir
yeşillik
1 dilim ekmek

ara 11 de esim kahvalti yaparken
2 catal yumurta
1 yk irmik helvasi

oglen 13.30
1 kase yoğurt
Kiyma 4 yk kadar

Digerlerini de yedigim zaman yazarim

kız o söz veren sen değilmiydin?tatlı yemicem diye hatta kırmızıbalıkla anlaşanhelva da ne oluyo?

Selam kızlar
Kahvaltı
1yumurta
2dilimpeynir
2zeytin
1dilim ekmek
Çok az katmer
4dilim sucuk
1çay kaşığı Nutella
Şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…