Zambak burclari nedir cocuklarinin senin ?yok canım alakası yok cinsiyetle burçla mı alakalı acaba bilmiyorum ama ben kızımla(7.5 yaşında) anlaşamıyorum oğlum 4 yaşında çok iyi anlaşıyoruz çok düşkün bana ben de ona
kızımın ki yengeç,oğlumun ki kova,bende ikizlerimZambak burclari nedir cocuklarinin senin ?
canım inan ben de sadece kızım varken 2.yi yapmaya çok korkuyordum,kızım beni çok yordu hala da yoruyor.ama 2.tam tersi ,kızım da sabrettim oğlumda mükafatını verdi ALLAHIMNe guzel zambakcim oglunla arkadas gibi olman masallah cok imrendim inan bu sorunlardan dolayi 2.cocuk yapmaya korkuyorum tek buyuyecek garibim
hatta iyiki olmuş diyorum canım oğlum benim,sende öyle düşünme 2.belki yüzünü güldürür.canım inan ben de sadece kızım varken 2.yi yapmaya çok korkuyordum,kızım beni çok yordu hala da yoruyor.ama 2.tam tersi ,kızım da sabrettim oğlumda mükafatını verdi ALLAHIM
Insallah canim yine oglum gibi olacak diye cok korkuyorum canim insallah goze alamiyorum gercekten canim uslu cocuklara imrenerek bakiyorum hephatta iyiki olmuş diyorum canım oğlum benim,sende öyle düşünme 2.belki yüzünü güldürür.
Masallah tatlim allahim huzurunu bozmasin cocuklarindan yanaBenim kizimda 4.5 yasinda.cok sukur iyi anlasiyoruz.oglumda 1 yasina az kaldi onunla cok iyiyiz.insallah boyle gider.
Cok guzel olmusSelam kızlar.
Sabah bir domates haşlanmış yumurta yarım dilim tahıl ekmeği.
Akşam tavuk şiş ve ayran.
Güzel oldu gibi sanki bugün.
Gunluk menu bildirimi yaparsan daha motive olursun belki :)Tesekkur ederim.umarim veririm. Carsambalari unutmam bildirim yapmayi.
Amin canim herkesin insallahMasallah tatlim allahim huzurunu bozmasin cocuklarindan yana
canım tatlı işi biraz da alışmaktan geliyor insan yemedikçe unutuyor ve alışıyor,ben önce 1 kilo baklavayı bir oturuşta istesem yerdim ama şimdi 1 dilim'i bile zor yiyorum hemen midem bulanıyor.şeker şekeri getirir yedikçe yiyesin gelir iştahını açar,gel sen bu sevdadan vazgeç,kendi kendine illuminati uygula ben tatlıyı sevmiyorum de kendi kendine
Krizi atlatmissin canim tebriklerSlm kızlar açlığımı Nescafé ve yeşil Çay ile bastırdım
Oğlum Çorba yiyordu çorbasından 2 Kaşık aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?