- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin yavrunaslm kızlar kusura bakmayın kaç gündür gelemiyorum.söylemiştim ben ığdırın ilçesinde kalıyorum benimde eşiminde ailesi merkezde oturuyor pazartesi akşam mı bi gittik dün akşam eve girebildik.bu sefer büyük oğlumun hastene işleri işin kaldım.oğlum 2 yıl önce nöbet geçirdi epilepsi teşhisi konuldu 3 ayda bir Erzuruma kontorole götürüyorum.salı ığdırda sevk işlerini yaptırdım çarşamba da erzuruma götürdüm.inanın sabah kalktığımdan beride ev temizle çamaşır topla ser banyo yaptır çocuklara yemek yap derken bu saat oldu.
Başınız Sağolsun canımCenaze dolayisiyla memlekete gelmek zorunda kaldik bu ara dikkat edemiyorm sporda yapamiyorm pazar gününden itibaren yine aktif olarak tam gaz devam edicem
Allah rahmet etsinBaşınız Sağolsun canım
gecmis olsun Allah şifa versin insallah. Zaten ev isleri hic bitmez :)slm kızlar kusura bakmayın kaç gündür gelemiyorum.söylemiştim ben ığdırın ilçesinde kalıyorum benimde eşiminde ailesi merkezde oturuyor pazartesi akşam mı bi gittik dün akşam eve girebildik.bu sefer büyük oğlumun hastene işleri işin kaldım.oğlum 2 yıl önce nöbet geçirdi epilepsi teşhisi konuldu 3 ayda bir Erzuruma kontorole götürüyorum.salı ığdırda sevk işlerini yaptırdım çarşamba da erzuruma götürdüm.inanın sabah kalktığımdan beride ev temizle çamaşır topla ser banyo yaptır çocuklara yemek yap derken bu saat oldu.
waww ne güzel bir menüGunaydinlarrrrr herkesciklere
Kahvalti
2 dlm kepekli ekmege peynirli tost
2 catal yumurta
1 bardak sikma portakal suyu
Insallah canim en kısa zamanda sende 50-60 arasina gireceksin senden sonra da ben 60-70 e girecemaz kaldı canım inşallah yakında 50-60 arasına yazarsın benide
evet savasa devamGidecek Gidecek , üzülmek yok
sinirdasin ufacik fark yüzünden büyükler grubundasınYa bende bu hafta 60_ 70 arasına girmek istiyorum ya
Gunluk kalori sayimi yapmani öneririm. Yedigin yieceklerin kalorisine sitelerden bak belirli bir hedef koy kendine eger emzirmiyorsan 1000 yada 1250 kalorilik besnelebilirsin kalori saymak guzel daha bilincli oluyorHı hı hı öyle dimi ama tam 1 aydır arayalım desteğini ihtiyacım var
Sorma canım ne kadar Haklısın ah ben ah eşim evde olunca onunla birlikte kaçırıyorum keşke Öğlen bari yeseydim +olmazdım en azındanN
Nazcim verdigin o kadar emegi
Bu kacamaklar la bosa cikariyorsun dun gecede lokum yemistin sanirim
Ki aksama kadar ne guzel beslenmissin
Keske o saatte yemeseydin
bazen hepimiz bu hataya dusuyoruz
inşallah canım inşallahInsallah canim en kısa zamanda sende 50-60 arasina gireceksin senden sonra da ben 60-70 e girecem
Allah çocuğuna şifa versin geçmiş olsun canım...slm kızlar kusura bakmayın kaç gündür gelemiyorum.söylemiştim ben ığdırın ilçesinde kalıyorum benimde eşiminde ailesi merkezde oturuyor pazartesi akşam mı bi gittik dün akşam eve girebildik.bu sefer büyük oğlumun hastene işleri işin kaldım.oğlum 2 yıl önce nöbet geçirdi epilepsi teşhisi konuldu 3 ayda bir Erzuruma kontorole götürüyorum.salı ığdırda sevk işlerini yaptırdım çarşamba da erzuruma götürdüm.inanın sabah kalktığımdan beride ev temizle çamaşır topla ser banyo yaptır çocuklara yemek yap derken bu saat oldu.
Canim normal kilomuzda oldugumuz icin boyleMoralim bozuk iki ileri bi geri gidip geliyorum 2 haftadır
Fazladan içtiğim su Bile ertesi güne Artı olarak yansıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?