- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
kız o söz veren sen değilmiydin?tatlı yemicem diye hatta kırmızıbalıkla anlaşanhelva da ne oluyo?
tadimlikta olsa yoktuKizlar ben bugun daha iyiyim cok sukur
sabah 7.30
2 haşlanmış yumurta
Lor peynir
yeşillik
1 dilim ekmek
ara 11 de esim kahvalti yaparken
2 catal yumurta
1 yk irmik helvasi
oglen 13.30
1 kase yoğurt
Kiyma 4 yk kadar
Digerlerini de yedigim zaman yazarim
15 marta kadar irade kuvvetlendiriyoruz.Tamam canim
54 kiloyum 163 boyundayım 47 olmak istiyorumhosgeldin katilabilirsin. :) kilonu boyunu hedef kilonu yazarsan cizelgeye ekleyecegim
15 marta kadar irade kuvvetlendiriyoruz.
canım tatlı işi biraz da alışmaktan geliyor insan yemedikçe unutuyor ve alışıyor,ben önce 1 kilo baklavayı bir oturuşta istesem yerdim ama şimdi 1 dilim'i bile zor yiyorum hemen midem bulanıyor.şeker şekeri getirir yedikçe yiyesin gelir iştahını açar,gel sen bu sevdadan vazgeç,kendi kendine illuminati uygula ben tatlıyı sevmiyorum de kendi kendineTamamdır benim gibi tatli canavari icin bu bile iyi
ilk önce şeker krizlerini doğal şekerli gıdalarla gider ölçülü bir şekilde bencecanım tatlı işi biraz da alışmaktan geliyor insan yemedikçe unutuyor ve alışıyor,ben önce 1 kilo baklavayı bir oturuşta istesem yerdim ama şimdi 1 dilim'i bile zor yiyorum hemen midem bulanıyor.şeker şekeri getirir yedikçe yiyesin gelir iştahını açar,gel sen bu sevdadan vazgeç,kendi kendine illuminati uygula ben tatlıyı sevmiyorum de kendi kendine
Masallah Nazcim benim oglum 4 yasinda ama o kadar huysuzki hherhalde hic bir zaman arkadas gibi olamayacagiz zaten kiz cocuklari farkli sanirimne güzel maşallah,benim kızım 7.5 yaşında ama hiç anlaşamıyoruz
Tebrikler yakamozcum guzel vermissin tatlimBenden de 700 gr gitmiş canım 59.0 çıktım bu sabah
Dün az yediğim için galiba o Yüzden bu kilo mu dikkate almıyorum şuan
Evet somon kizartilmaz tatlim firinda ustu.kapali bir sekilde guzelce pisirebilirsinsomon balığı zaten çok yağlı bir balık kızartarak kalorisini kaç kat arttırdın ALLAH bilir,ben fırında yağlı kağıt üzerine koyup biraz da tuz serpiyorum o kadar yine de vıcır vıcır yağı çıkıyor onu da süzüyorum balığın yağı geri çekmesine izin vermiyorum,akşam yediklerimiz çok önemli mümkün olduğunca hafif yiyip ve erken yememiz lazım .
yok canım alakası yok cinsiyetle burçla mı alakalı acaba bilmiyorum ama ben kızımla(7.5 yaşında) anlaşamıyorum oğlum 4 yaşında çok iyi anlaşıyoruz çok düşkün bana ben de onaMasallah Nazcim benim oglum 4 yasinda ama o kadar huysuzki hherhalde hic bir zaman arkadas gibi olamayacagiz zaten kiz cocuklari farkli sanirim
Canim sanirim emzirdigin icin daha cok tatli canin istiyor bak ben emzirirken kabak tatlisi yerdim uzerine ceviz. koyup yiyebilirsin canim hem fazla sekerli yapmazsan cok kalori almazsin hemde tatli ihtiyacin karsilanirEvet ta kendisi benim ama oluyoooo galiba pis bogazim iste ama dibini görmedim 1 kasik sadece
kirmizibalik gelir kizar simdi
belki pekmezle de yapılabilir değil mi?(balkabağı)Canim sanirim emzirdigin icin daha cok tatli canin istiyor bak ben emzirirken kabak tatlisi yerdim uzerine ceviz. koyup yiyebilirsin canim hem fazla sekerli yapmazsan cok kalori almazsin hemde tatli ihtiyacin karsilanir
Ne guzel zambakcim oglunla arkadas gibi olman masallah cok imrendim inan bu sorunlardan dolayi 2.cocuk yapmaya korkuyorum tek buyuyecek garibimyok canım alakası yok cinsiyetle burçla mı alakalı acaba bilmiyorum ama ben kızımla(7.5 yaşında) anlaşamıyorum oğlum 4 yaşında çok iyi anlaşıyoruz çok düşkün bana ben de ona
Evet zambakcim pekmez daha dogru bir secim dusunemedim tatlimbelki pekmezle de yapılabilir değil mi?(balkabağı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?