Sana guveniyorum tatlimmSorma canım ne kadar Haklısın ah ben ah eşim evde olunca onunla birlikte kaçırıyorum keşke Öğlen bari yeseydim +olmazdım en azından
Güven tatlım birdaha yokSana guveniyorum tatlimm
Bundan sonra kaçamak yok
Canim bende koydeyimŞu anda okulda öğle arasindayim eve gitmeme 2 saat var hazırlıksız geldim Nescafe ve 2 yulaf biskuvi yedim kötü oldu
Bende narmalde sağlıklı bir sandviç ayran yada süt içiyorum ancak sabah kar yağıyor du tatil olur diye hazırlık yapmadım olmadiCanim bende koydeyim
Evden resmen sefer tasi tasiyorum
Ben hala 85 kiloym herhangi bir katagoride bile deilim malesef
Birlikte biraz daha kilo verelim arkadasmAy ben de katgori de yokummmmm uzulmeeee
Birlikte biraz daha kilo verelim arkadasm
Pazar gününden itibaren bomba gibi dönüyrm sahalaraBogzimiza nefsimize hakim olmak lazim.
sana katiliyorum canim.insan kacamak yapinca mutsuzlasiyor vicdanen rahatsiz oluyorum kendimi basarisiz hissediyrm ama kacamak yapmiyrm artik bende senin gibi tadina vardim ve sabrim artti.Güven tatlım birdaha yok
Çünkü rejim yaparken hayattan daha çok zevk alıyorum gerçekten herşeyi geçtim mutlu olmak istiyorum herzaman yediğim yemek az yediğim zaman daha lezzetli daha güzel geliyo otururken kalkarken o hafiflik bambaşka akşam o pastayı yedim şiştim rahatsızlandım onun için yaşasın rejim yapmak diyorum
bence de yeter artik cikalim :)Haftaya çıkmalıyım o 70-80 arasından
Pazar gününden itibaren bomba gibi dönüyrm sahalara
Bu sabah tartildm 85 kiloyum.
Bu mevsimde ne karpuzuSlm canlar
Biraz önce bi grisini ve acuka yedim
Iki dilim karpuz
Oğlum kek yiyordu 3 ısırık kek yedim
Şimdi
Yağsız Ciğer yicem
bende kalori hesabi yapiyroum artik bakalim.ne olacak umutluyum :)iki hatta üç haftadır hiç dikkat etmiyorum kızlar ama bugün bu işe bi dur dedim artık. Verdiğim 1-2 kiloyu kalori hesabı yaparak vermiştim. Bugün tekrar başladım kalori hesabına. Haftaya 61'leri görecem inşallah.
ben kalori hesabi yapiyorum artik bakalim ne olacak umutluyum sana da öneririm canimBogzimiza nefsimize hakim olmak lazim.
gorursun sirayla paylasiyorumKızlar ben 80 kiloyum ya hangi kategoride yer alacam bilemedim şimdi
insallaaaahhhBen zaten 84 leri goreyim hepinize ilan edecem ya da carsamba size supriz yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?